T.G.I.F, bästa ursäkten.

Fick igår ett uppmuntrande mess ifrån min kära vän:
Hej! Hur mår du? Kommer du kunna jobba imorrn eller framförallt gå ut imorrn?! Det viktiga är att du följer med ut =) kram!!
Så här sitter nu fröken oansvarig med en än så länge halv partyoutfit och en flarra rött och ska snart bege mig  bort till tjejmaffian. Jag har varken varit i skolan eller på jobbet men jag har ju vilat upp mig ordentligt inför ikväll i alla fall. Önska mig lycka till.
image985

Alldeles för sent.

Tesan: Är du trött?
Prince Charming: Ja
Tesan: Jag förstår det.
Prince Charming: Du var ju också trött sa du.
Tesan: Ne, jag sov till klockan ett ju.
Prince Charming: Gå och diska då.

Sen minns jag inte så mycket mer... Jag måste ha somnat eller nåt...?

Det här med att sexstrejka.

Jag fattar inte sexstrejk. Det är tydligen mer av ett tjejfenomen att sexstrejka. But why? Sexstrejk är till och med ett ämne som dyker upp i vardagsdiskussioner och folk har frågat mig om jag någonsin har sexstrejkat. Ursäkta va, vad sa du?

Jag fattar inte, vem vinner (eller rättare sagt vad finns där att vinna) på en sexstrejk? Det känns som om det bara skulle resultera i två sura oknullade stackare i ett väldigt sexlöst förhållande. Vem vill ge upp sex för att vinna något annat? Man mår bra av sex så varför fan ska man sexstrejka? Och varför är detta då ett "tjejfenomen", tjejer är inte mindre kåta (Hej, jag är tjej, vi tillhör också människosläktet)? Var så säker! Jag tror inte att det bara skulle vara killen i ett förhållande (okej, ett någorlunda sunt förhållande) som skulle lida av detta. Jag drar till med en gammal dålig klyscha:
Lär dig livets stora gåta, vi tjejer är också kåta.
image984
Word count Sexstrejk: 9

Har du sexstrejkat och i så fall varför?

Saker som visar på att Tesan är på bättringsvägen.

image983



Hon:
Duschar, rengör, tvättar, schamponerar, skrubbar, peelar, lägger mask, borstar, rakar, noppar, ansar, topsar, smörjer, kammar, borstar, filar, polerar, klär på sig, ser dammet i alla hörn.

Dessutom kan hon nästan andas utan svårigheter. Det ni. Det är nästan värt att fira.






Nörden är den nya hunken.

Jag älskar nördar. De är pinsamt söta och man vill bara ta hand om dem, jag faller pladask. Har precis sett Superbad (DVD-spelaren är min bästis just nu) med bland andra Michael Cera som också spelar (underbar) supernörd i underbara Juno. Han är bara helt underbar. Våga inte säga emot mig för att hela Sverige älskar ju Björn Gustafsson. Nörd.
image982

Konsten att vara manlig med en kvinnlig touch.

Igår tog jag an min manlighet och blev mannen i mitt och Prince Charmings förhållande i någon minut så där.
image981
Prince Charming: Blunda!
Tesan: Va?!
Prince Charming ställer sig upp och tittar oroande på mig: Blunda, titta bort!
Tesan börjar bli lite orolig och tittar på Prince Charming uppifrån och ner: Vadå? Vad är det?
Prince Charming: Det är en jättestor spindel där.
Tesan: Men jag är inte rädd för spindlar.
Prince Charming: Bra, då kan du få döda den för jag tycker inte om spindlar!

Så pekar sambon på golvet, och jisses där låg världens största spindel, jag skojar inte! Och sen lutar har sig fram och räcker mig en liten liten tuss papper. Jamenellerhur! Spindeln kommer ju skratta åt mig om jag attackerar den med den där lilla tussen tänkte jag. Så jag tog fram min 15 kilo tunga italienska Elle och släppte den på spindeln. Den blev platt men den dog stilfullt i alla fall.

Rödsnyten näsa är sexigt som fan.

image980I natt drömde jag att jag gick runt naken i min gamla hemstad, endast täckt av min lilla axelväska som låg och vilade på min härlighet till ända och någon röd reklamskylt där fram. Shit pommes vad jag spatserade runt stolt, not a care in the world. Var jag än gick så visslar folk åt mig, allt från gamla tanter till klasskompisar.
Så träffade jag sambon vid entrén på en strippklubb/porrklubb (mitt jobb tydligen) och blev skitsur (eftersom han hade sagt att han skulle någon annanstans och antagligen eftersom jag nu hade avslöjat mitt jobb). För att hämnas bytte jag om och gick in och körde värsta strippshowen på klubben. Hetast i världen och där satt han med gapande ansikte... Mohahaha!

Det här kanske låter hur konstigt som helst, men det var skönt med en liten sexy boost i min just nu sjuka och osexiga vardag. Fast jag behåller nog mina kläder på i allmänheten i framtiden också.

Jag är fortfarande sjuk.

Jag är sjukt sjuk, så där sjuk så man inte kan göra något, så där så att man inte ens orkar äta något. Jag som trodde att jag var på bättringsvägen, tji fick jag. Men jag kan glatt meddela att teven känner sig hemmastad och mår bra, det tycker vi är kanoners.

Jag trodde att en kort promenad till affären med Prince Charming skulle göra mig lite piggare (hallå, frisk luft!). Men min kropp tyckte inte om det och höjde temperaturen några snäpp = feber igen. Men jag blev bortskämd med massa frukt, juice, yoghurt, frusna bär och sorbet, =goda smoothies när andan faller på eller rättare sagt när krafterna åter infinner sig. Jag röstar för att mina krafter infinner sig mycket snart, jag har världens festhelg framför mig samt jobb (och jag jobbar gärna!).
image979
Det är bra att ha en egen (ego)blogg, då kan man tycka synd om sig själv och få andras medömkan.

Nu ska jag titta på gårdagens Parlamentet (igen!) och tigga tycka-synd-om-kramar från världens finaste sambo.

Feber och festa hör ihop.

Jag har legat uppe i Norrland med feber och det har blivit vinter igen (vilket suger mest av allt!). Idag har vi dessutom lämnat tillbaka vår nya teve och så köpte vi en ny på ett annat trevligare ställe.

När jag är sjuk längtar jag som mest efter fylla och hög musik, nära vänner och partybilder. Det är kanske därför jag spelar järnet ur mina högtalare just nu. Kan passa på att tipsa om den här
bloggen, I like.

Tesan är uttråkad, behöver stimulans.

Prince Charming: Stavas regelverk med e?
Tesan: Japp! Regelvärk, haha. Aj, jag har så ont i reglerna...

Och så sitter jag vid skrivbordet och "väntar" och han i soffan och är "upptagen".
image978

Syskonkärlek.

image976
Jag tror min bror tycker om mig lite. Det känns bra. Nu ska jag snart bege mig norrut med hela familjen så vi kan reta gallfeber på varandra. Det kallas att överdosera familj.

Jag vet var din brevlåda bor.

Det tjatas ju en himla massa om att man ska stava rätt och skriva korrekt svenska i sitt CV annars blir man ratad på en gång. Då kanske man ska föregå som gott exempel när man lägger ut en annons också.
image975

Slentrian eller bara trötthet?

image974De två ligger för att sova.
Tesan: Världens finaste kille.
Prince Charming: Det är du.
Tesan: Ehr, nej. Jag är en tjej!
Prince Charming: Jag menade det.
Tesan: Va!?
Inget svar. Kanske lite svagt snarkande.



Asså, asså.

Sitter här och funderar lite smått på vad jag ska skriva, har inte uppdaterat på ett par dagar typ. Jag har gjort en hel del sedan senast men jag orkar inte summera det på något snyggt sätt.
I huvudet går tre saker på repeat:
  1. Vi måste åka till andra siden jorden i morgon för att lämna in vår splitternya teve för att den har fått vattkoppor eller nåt sånt skit. Jävla skitteve. Funderar på att lämna aset där och kräva dem på pengar istället så köper vi en ny, såg att de redan har sänkt priset hos konkurenterna. Hmmm...
  2. Jag satte i mitt sista par linser i morse. Fuck. Jag måste beställa nya. Jag måste egentligen till optikern innan. Mina linser har slutat tillverkats = Jag måste verkligen till optikern. När i helvete ska jag hinna till optikern? Måste ju ägna hela morgondagen åt teveaset och sen tänkte jag ju rymma ut i skogen och gömma mig över påsk. Hmmm...
  3. Jag vill ligga. Jag är ensam hemma. Jag har mens. Jag har idag genomlidigt en mensvärk som bara blev värre och värre för varje minut om gick. Har inte haft det så här sedan jag var typ 13-14år. Jag satt dubbelvikt på tunnelbanan och ringde Prince Charming för att få lite livsglädje tillbaka och hindra mig från att lägga mig på spåret (allt för att slippa lidandet). Kämpade emot svimattacker och kväljningar sen valde äntligen Ipren att ställa sig på min sida. Fan hur var det nu med den där teven, hmmm...?
    image973
Ja, jag svär jävligt mycket, det är skitfult men det struntar jag i just nu.

Ibland undrar man.

image972Mitt horoskop sa att någon jag inte hade hört ifrån på ett tag skulle höra av sig och att det var lite mer än bara vänskapligt. Det är kul att läsa horoskop men inget man bryr som om egentligen.

Så igår kväll så ringer och messar en kille mig som inte har hört av sig på över ett halvår (tack och lov). Då började jag verkligen skratta rätt ut.
Vill inte ha något med den här killen att göra så jag svarade varken på messet eller ringde tillbaka. Men det var ju lite kul ändå, lite kusligt roligt.

Men jag är inte så säker på att samma sak hände alla andra oxar...

Please inform me about the scary part.

Jag tycker vår nya kursledare är lite läskig, hon kan vara så himla vrång och bitsk trots hennes otroligt oskyldiga utseende. Och detta har jag kommit fram till efter tre dagar på nya kursen, hmm.
Jag skickade fram kinesen för att prata med henne idag istället för att själv gå fram (eftersom jag redan fått mig en ond blick idag). Uttryckte min rädsla för någon som inte var medveten om tidigare händelse. Det blev lite fel.

Tesan
: Jag är lite småskraj för henne alltså.
Vice: Vadårå? För att hon är lesbisk?
Tesan: Ehr, hahaha!
image971

Jag kanske kan få honom att sponsra.

image970

Blev så glad så att jag skuttade när jag såg att min favvo-behå har kommit i ceriserosa. Måste köpa.
Såklart så berättade jag ju denna goda nyhet för vänner och bekanta (och obekanta som lyssnade). Jag har redan fem-sex stycken likadana fast i olika färger. Fick en skön kommentar angående det.

Kinesen: Aah, vad smart! Då är det ju lätt för Prince Charming att knäppa upp dem också! Det kan ju vara krångligt det där, olika behåar har knäppningen åt olika håll och så där. Min pojkvän brukar klaga på det.
Tesan: Aha, just det. Hehe.

Från H&M:s Our Perfect btw.




Lite bilder från kvällen.

Rihanna på Hovet
image969
image968
image967
image966

image964
image963
-Men hon ser ju ut som en hora
-Ja, men en sjukt söt hora.


Att spela gravidkortet.

Det är ju egentligen inte bra att sprida sina små braiga knep för mycket men what the hell. Det här är ett jävligt bra knep att ta till när det är riktigt riktigt trångt, till exempel i en garderobskö efter en konsert. Där står man och trängs hur länge som helst för att komma fram och sen när man äntligen fått sina grejer så är det omöjligt att komma ut igen eftersom alla fortsätter att trycka framåt.

Det är vid tillfällen som detta man drar fram det gamla gravidtricket. Put-ut med magen och jackorna på magen för att skymma lite. Sen säger man högt och tydligt: Excuse me, pregnant woman coming through! (För att nå ut till alla liksom, dessutom funkar den bättre på engelska)
Skåda sedan vad som sker, det liknar något ur
bibeln, hela röda havet (aka folkmassan) delar på sig och ut kommer man. Voila!

Det här med felhörningar.

Ja, för det heter så, felhörning. I alla fall så brukar vi i klassen tracka en kille lite för att han alltid hör fel, jättefel! Så där fel så det blir jättekul också. Så idag så står han och pratar med en tjej i klassen och jag hoppar in och lyssnar lite förstrött men jag fattar verkligen inte vad de pratar om för de pratade om något som var spermieaktigt. De sa det om och om igen, spermieaktig, spermieaktig, spermieaktig. Så till slut var jag ju tvungen att fråga vad de pratade om (för det gick inte ihop i mitt huvud).
Tesan: Alltså usäkta men vad är det som är spermieaktigt? Detta följdes såklart av ett asgarv från deras sida.
Snacka om att höra fel! Spermieaktigt var egentligen spärrvakt. Bra där.
image962
Så en bild på Rihanna eftersom jag ska på hennes konsert ikväll, tjoho!

Size always matters.

image961En ny stor fet teve är på väg hem till mig. Hääärligt. Just nu har vi en liten skit som står på en stol, men snart kommer vardagsrummet vara fulländat!
12 000 kronor fattigare eftersom jag har bjudit hit folk för att titta på melodifestivalan på lördag. Vore ju mer än pinsamt att låta dem titta på den lille lille teven på stolen. Eller hur?
Anyways så hade vi en trevlig liten diskussion om teveapparater idag apropå inköpet.
H: Hur stor är den då?
T: 40"
H: Okej, vi har en 42", det är rätt lagom
T: Lagom? Haha
H: Ja, hehe

Please do not disturb.

Så himla trött jag är då!
Därför ska jag tappa upp ett bad och lyxa i chokladbubbelskum med glassiga tidningar. Det är sådant man behöver lite då och då. Dessutom så måste jag dämpa ångesten över den otroliga interneträkningen jag fick idag: 929 svenska kronor. Fy fan!
image960

Missionären eller 69:an kanske?

Nej, jag kan inte sluta fnittra åt sporten.
-Och här, NN i sin favoritposition!
Hihi

What some people will do for money.

Söta läkarstudenten: Nej, jag ska inte skaffa barn! Jag får höra så mycket hemska saker om graviditet och sånt på min utbildning. Jag får typ hitta en surrogatmamma eller något. (Söta läkarstudenten pekar menande på mig och Redhead)
Tesan: Nej! Jag tänker inte föda någon annans unge! Ska jag gå igenom det där så vill jag fan behålla barnet själv!
Redhead: Nej, eller hur!? Eller vadå, hur mycket vill du betala?
image959

En vegetarisk buffé (+paj) senare.

Ajajaj, jag är trilla-omkull-mätt. Lyckades ändå ta mig till affären men fick köpa en stor jävla bal med toapapper för att kunna ta mig hem. Ja, alltså för att få jämnvikt, annars hade jag tippat över och inte tagit mig upp igen. Nu har jag ramlat ner i soffan och kommer nog inte resa på mig på ett bra tag.

Och den otroliga mättnaden har stigit mig åt huvudet. Jag försökte allvarligt talat att byta webbsida med fjärrkontrollen till teven alldeles nyss. Så blev jag sjukt sur eftersom någon bytte tevekanal (observera att det bara är jag hemma) och sen blev jag sur för att det inte hände något med datorn hur hårt jag än tryckte på tevekontrollen. Inte för att jag orkade uttrycka min ilska men i huvudet var jag riktigt pissed.

Jag känner mig som
fettohomer.

Ny header.

Åh, en sån fin ny header jag har gjort!
Är redan hemma efter tentan, jag satt i knappt en timme, lagom. Nu ska jag fasta fram till fyratiden hade jag tänkt för då ska jag på buffé på Hermans. Fasta gör man bäst när man sover eller hur?

Men om jag somnar på boken kanske det går vägen.

Men hallå! Hur kunde en och en halv timme bara försvinna så där? Jag har spenderat denna urtrista och gråa söndag på jobbet. Jag fick skjuts hem och sedan har jag stått i duschen, that's it liksom. Det är idag/ikväll meningen att jag ska vara världens flitigaste och plugga in allt inför tentan imorgon. Känns mer som om jag skulle kunna somna. För det är ju verkligen superskönt efter en lång dusch och nu med mjukisutstyrsel att bara inta horisontellt läge och blunda lite. Men icke!image957
















Det är inte lätt att vara dum (eller full).

Tesan dimper ner lite överförfriskad i sängen bredvid stackars Prince Charming en sen fredagsnatt. Efter ett litet tag börjar hon frenetiskt putta på stackars sambon och säger:
-Hjälp, jag kommer svimma, jag kommer svimma!
Observera att Tesan ligger nerbäddad i en säng. Jag tror Tesan blandar ihop fyllesnurret med en lätt svimningskänsla. Tesan kan vara lite smått puckad ibland (och full).
Men som den underbara människa han är räcker han mig bara handen och säger:
-Håll min hand.
Kärlek. image956

Hard work pays off.

image955
Idag har jag jobbat min första dag på mitt andra nya jobb. Det var jättekul och jag har N som agerar boss och lärare åt mig vilket är ett stort plus!
Jag har kommit fram till att jobba is the shit. Efter ungefär en veckas ledighet (egentligen inläsningsdagar, host host) så inser jag att ledighet skapar hål i plånboken (eftersom inläsningsdagarna inte har utnyttjats till inläsning). När jag är ledig shoppar jag, då tar jag mig tid att gå runt och titta i affärer, där titta oftast resulterar i köpa. Så den här veckan har alltså gjort mig mycket fattigare = mycket dåligt.
Så det är mycket bättre för mig att fylla min ledighet med jobb. När jag jobbar kan jag inte shoppa. Då tjänar jag ju också pengar istället = mycket bra.

Men lugn, bara lugn. Det kommer alltid en ledig dag (trots mina två jobb) då jag kan spendera dessa intjänade pengar också. För pengar är ju till för att spenderas.



Are you gonna eat that?

Jag skulle kunna äta konstant, lätt! Sitter och småäter mest hela tiden. Men så ibland märkar jag att jag har ätit något jag inte ens tycker om. Typ nu har jag just smällt i mig en halv förpackning riskakor med pizzasmak. Jag menar blä. Men det gick inte att sluta. Det blir rätt ofta så där, jag är mätt och inte sugen egentligen men så ligger det något ätbart i ens synfält, då måste jag bara äta, trots att det i vanliga fall inte alls är speciellt gott.
Nej, jag är inget
picabarn.
image954

Gaaaapa stoooort.

Idag har jag slagit ihjäl någon timme på en arbetsmarknadsdag, det är en sådan där dag så alla kommer till skolan och bjuder på godis. Katsching tänkte jag och skuttade glatt till skolan vid lunchisch. Men så när man kommer dit så kryllar det av tandläkare! Ja, ni ser ju själva var detta är på väg. I väskan (extra stor idag eftersom jag ville få ner allt gratisgodis) hamnade bara tandkräm, SB12 och Listerine. Och tro mig, där fanns mera: Tandborstar av alla de slag, fluortuggummin und so weiter.
image953
Tänkte jag skulle ge den där Listerine en chans i alla fall. Ajajaj, ögonen tårade sig och hela munnen domnade ju bort. När jag hade genomlidit detta helvete gick jag och andades på Prince Charming, han ryggade bara tillbaka och grymtade.
Tesan: Vad!? Luktar jag inte gott nu?
Prince Charming: Amenfyfan, det svider ju i ögonen!
That's some strong shit I say.

Ever thought about doin' porn?

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men eftersom det är mycket trevligare att skratta så gör jag det, haha!

Annars så kan det här vara värt att lyssna på.

Vill du se en stjärna, se på mig.

image952
Min fina tårta jag fick i lördags. Man blir ju alldeles varm i hjärtat.

Älskling, det var något jag glömde säga...

Idag har jag gjort Kista (och jag fixade äntligen till mina naglar!) och sen gjorde jag och mamma stan, rundade av med en goooood pizza i Gallerian. Mamma är inget bra inflytande på min plånbok, pengarna bara flyger iväg. Jag investerade i alla fall i en ny minneskortläsare så här kommer bilder på senaste skoinköpen.
image949
skorna jag köpte förra veckan som vissa önskade bild på.
image950
image951
Dagens inköp (jag skyller på mamma) 20% rabatt på ena paret och det andra paret var det megarea på.

Biotajm

image948
Snubblade in på
Sötnosens blogg och nu tänkte jag göra lite reklam för hennes tävling eftersom jag verkligen vill vinna! Man kan nämligen vinna fyra biobiljetter (från Gratisbio.se)! Fram till och med den 14:e mars kan man tävla.

Tänkte faktiskt gå på bio ikväll, får se vad det blir...

Jag kommer att bli biff.

image947Igår gjorde jag mitt sista på Ica, helt stört, faktiskt. Jag måste visa den otroligt fantastiska tårtan jag blev bjuden på men det får bli när jag köpt mig en ny kortläsare (snart!)
Anyways, idag kom
Jarl Alfredius och hälsade på mig på jobbet (mitt nya jobb). Det var kul, man hörde aktuelltrösten redan när han kom upp i trappan. Han var otroligt trevlig och gav glatt bort sitt kort, han har titel: "News anchor", coolt. Annars gick timmarna på jobbet åt till statisk träning. Jag lovar, jag är helt slut. Det var freakin' kallt så jag spände varenda muskel i hela kroppen i fyra timmar och sprang då och då och våldtog ett element för att tina upp mina isbitar till fingrar för att jag skulle kunna anteckna på mina papper. Men hey, betald work out. typ. försöker inbilla mig.

hits