Fan, jag är lite arg.

Måste bara avreagera mig lite, so here it goes.

Bloggare kan fan få skit för vad som helst.
Engla skriver att 350 pers ska varslas från hennes arbetsplats och att hon är orolig över att hon är en av dem som kommer att få gå. Förståeligt enligt mig (och andra personer som hyser någon slags empati). Även om hon inte blir av med jobbet är det väl riktigt tråkigt för henne att så många får gå från hennes arbetsplats. Under detta inlägg kan jag läsa kommentarer som lyder ungefär så här:

Men du shoppar ju så mycket så du lär ju klara dig ändå om du drar ner på det.
Men jag har hört att du tjänar 80 000 på bloggen.
Du vill bara att folk ska tycka synd om dig.
Fast du klarar dig väl ekonomiskt ändå. Shoppa mindre och sluta renovera huset.
Du skiter ut pengar så det spelar ju ingen roll.

Jag skulle kunna försörja mig i ett år på din blogglön. Sluta shoppa så mycket skit.
Kan ju inte påstå att jag tycker synd om dig.
Häng ut din dotter lite mer så du tjänar mer pengar på dina läsare.
Jag förstår om de sparkar dig eftersom du alltid är sjuk eller är hemma med din dotter, du blir säkert gravid snart igen i alla fall!

Sen när handlar ett jobb endast om lönen? Att ha en sysselsättning om dagarna känns för mig mer värdefullt än lönen jag får varje månad. Visst är en lön nödvändig för att jag ska kunna överleva (och lite därtill) månaden men det är inte den som gör så att jag går till jobbet varje morgon.  Finns det på riktigt någon som gillar att sitta hemma och zappa dåliga såpor hela dagarna? (Hello social life!)
Det är väl aldrig kul att bli avskedad från ett jobb även om kontot är sprängfullt, eller? Det tär på självkänsla och självförtroende att bli av med ett jobb och att gå arbetslös.
Nej, jag orkar inte ens fortsätta argumentera, så jäkla lönlöst (haha, det var ju nästan kul!). Varför denna obsession över pengar? Puckon!

Jag är en stor fet nörd.

Nästan lika upplyftande som att få alla rätt på mensas webbtest.

Saker bakom vår spis.

Här sitter jag hemma och väntar på att några gubbar ska byta spis i köket, de håller på för fullt i köket just nu. Vi har gasspis och en spis som inte gick att dra ut och allstå inte dragits ut på flera flera flera år. Till detta hör att det hela tiden har varit en glipa mellan spisen och väggen, en glipa där det lätt ramlar ner saker, men där man inte kan få upp saker ur. Efter att de burit ut den gamla spisen fick jag städa där bakom (fy!) och hittade följande:
  • Diverse lock till bl a smörpaket, kryddburkar (säkert 6 stycken) och glasspaket.
  • 4 kakelplattor som ramlat ner från väggen bakom spisen.
  • En sax (Ja den var vår!)
  • En gaffel (också den vår!)
  • En potatissticka (eller vad det nu heter)
  • En massa kapsyler.
  • En tejprulle med hållare.
  • En himla massa popcorn (hmm, undrar vad de kommer ifrån! Host host!)
  • En tändare (logiskt!)
  • En jävla massa damm (väntat!)
Kan de bli klara snart? Jag är hungrig och kissnödig, gå!

Jag har lite innestående.

Idag var jag världens bästa flickvän (utöver världens bästa anställd på jobbet). Prince Charming undrade om vi inte kunde gå av en station tidigare och ta en "promenad" hem. Jovisst tänkte jag eftersom jag hade ätit alldeles för mycket, alldeles för snabbt alldeles för långt efter tidigare intagna måltid. Vad jag inte tänkte på vad att han i ena handen bar en stor jävla kasse med flyers. Väluppfostrad som jag är (eller för att det var kallt och jag ville skynda mig hem) så hjälpte jag faktiskt (!) till och placerade flyers under vindrutetorkare. Nu jäklar har jag något stort innestående för framtida bruk!

Tesan: Haha, här är en hammarbyare, jag sätter två på hans bil då?
Prince Charming: Bra där!
Jag har dessutom kommit fram till att
det här är världens bästa hångellåt. Den funkar bra för hångel i alla slags ställningar (man har ju testat!) och har den perfekta sexighetshångeltakten (ja, det är ett ord!).

Pelle sätter ner foten.

Har ni varit inne på argalappen.se? Den här är ju underbar. Eller ja, inte så kul för Pelle men...

Tyck synd om mig.

Här sitter sjuklingen i soffan och suckar för att alla bloggare under mina bokmärken inte uppdaterar oftare, speciellt nu när jag är sjuk och det är synd om mig, jag behöver underhållas!

Kille vs. Tjej


Komma för tidigt eller multipla orgasmer
Bjuda på alla drinkar eller bli bjuden på alla drinkar
Serverad sist på krogen eller serverad först på krogen
Bara hångla med tjejer eller hångla med både tjejer och killar just for fun
Säga fel = dum eller säga fel = gulligt
Måste vara händig eller skylla på att man inte är händig när man inte orkar
Gå vilse eller fråga om vägen
Använda killkläder eller använda tjej- och killkläder
Betala inträde eller komma in gratis
Bära väskor och matkassar eller få väskor och matkassar burna
Hålla tillbaka tårarna eller störtgrina till reklam utan att skämmas
Oroa sig över om storleken har betydelse eller veta att, nej jag menar om, om storleken har betydelse
Alla ser att du glömt raka dig eller ingen behöver veta att du inte har orkat raka dig
Oroa sig för det stigande hårfästet eller oroa sig för vad du ska ha på dig ikväll

Amendurå!

Står i kassakön på ICA, helt slut efter att ha gått ett varv i affären. Det är sjukt jobbigt att handla när man är sjuk trots att de bjöd på våfflor med hjortronsylt i butiken. Ful, äcklig, sjuk, osminkad, uppsvullen, snorig, blek och glåmig. Så där står jag och Prince Charming i kön och han tittar ner på mig (bokstavligt talat alltså) och ler och sedan säger han:
Gu vad jag tycker om när du inte har något smink, du är så himla fin.

Them twins.

Vad var det hon ville visa med den nedersta bilden, tror ni verkligen att det var skorna?

F.U.C.K. me

Hemma själv. Sjuk. Det kan ju vara det tråkigaste som finns. Det var i och för sig ganska väntat eftersom det legat och pyrt ett bra tag utan att bryta ut (jag har ju haft för mycket igång!), men igår efter jobb och familjemiddag slappnade jag av och då kom halsontet, frossan och gnället över mig.
Hela köket ekar tomt på mat så idag lever jag på mangosorbet och uppmikrade hallon. Det är svingott och bra för halsen! Hallon innehåller väl en hel massa c-vitamin eller hur? Har även fjorton avsnitt av Project Runway (säsong fem) på datorn, det förgyller denna sjuka måndag.

Seden måste jag hylla Brittan lite, hennes If U seek Amy är ju genial: "All of the boys and all the girls are begging to if U seek Amy". Hahahaha!

Jäkla skvallertanter.

Fler pikar mot min shopping eller? Britta tyckte Facebook var taskig mot henne, jag tycker Facebook är taskig mot mig. Riktad reklam är inte bra reklam. Det är som om CSN har skvallrat till Facebook att de kräver en massa pengar av mig. CSN tycker ju verkligen inte om att jag har jobbat så mycket som jag har gjort under studietiden. Facebook verkar tycka att det här är jättekul och hånskrattar mig rätt i ansiktet.

Nej, jag har inga betalningsanmärkningar!

Den där trekanten.

Prince Charming berättar lite nonchalant att han skulle kunna bli ersatt ekonomiskt för alla de samtal han gör inom sitt "lilla" engagemang.

Tesan: Men hallå, ta emot, kräv!
Prince Charming: Nej, det känns fel att ta emot pengar.
Tesan: Pengarna kan gå till mig!
Prince Charming: Och varför då?
Tesan: Socialt lidande!!! (eftersom jag delar Prince Charming med hans telefon)
Prince Charming: Du kan inte riktigt förstå varför jag jobbar ideellt va?
Tesan: Jag kan förstå att man jobbar ideellt med sjuka, hemlösa, fattiga, barn som har det svårt, socialt handikappade... Tesan stannar upp och tänker lite, väger ena handen mot den andra. Hmm, Socialt handikappade - fotbollssupportrar, same same i och för sig.

Sedan blev Prince Charming jättesur och gömde sig under täcket. Tesan låg och skrattade i typ 45 minuter. Jag är inte elak, jag är rolig.

Inte skulle jag.

Prince Charming: Jag tycker inte alls att du är extremt bortskämd. Du kämpar ju för det precis som du säger men du har en lite vriden syn på din... ehrmm... typ... shopping. Lite speciella shoppingvanor helt enkelt.

Välmöblerad i hjärnan.Idag blev jag kallad överintelligent av min handledare och genast blev jag längre och rakare i ryggen. Eller så beror det på att jag har ett par riktigt högklackade skor på mig idag. Och det i sin tur beror på att jag inte kan få ner hälen i golvet för att jag fortfarande har träningsvärk i mina vader. Överintelligent var det ja. Feels good.

Ang. rubriken: Jag sökte på synonymer till intelligent och fick upp denna synonym (?)


Pampered.

Prince Charming tycker att jag är extremt bortskämd. Jag tycker att jag är precis lagom bortskämd. Jag vill hellre beskriva det som att jag kämpar och sedan får jag belöning för det. Jag jobbar helt enkelt hårt för att bli bortskämd.

Extrajobb.

Jag tror på riktigt att det egentligen inte finns en enda kille som vill vara i ett förhållande, ha en flickvän. Jag inser också att det är lite knäppt men det går fortfarande inte att få ut ur huvudet. Det kan vara sjukt jobbigt men jag jobbar på att jobba bort det.

Bye bye vinter.

Det blir inget svartsjukedrama idag så jag kan gå till jobbet i sunkkläder istället. Okej, jag skulle aldrig lämna lägenheten i riktiga sunkkläder men det här är nära inpå. Dessutom kan jag ha mitt självtorkade hår uppsatt i en knut så folk slipper se det. Ikväll måste jag därimot fixa till mig lite för att imorgon så går jag omkring på våriga Milanos gator. Jag tror faktiskt inte att mitt hår är accepterat ofixat där.

Uppdrag: Svartsjuka

Urk, vad jag börjar bli trött på alla bloggare som dagligen pratar om brännan som en accessoar. Vad de än skriver om i klädväg så passar det tydligen med en bränna. Please, stop it! Vi vet alla att man är lite snyggare och lite fräschare med en schysst bränna men det kommer inte hända än på några månader. Det är typ 4 meter djup snö ute!
Måste verkligen fixa till mitt hår nu (Det ser förskräckligt ut när det har självtorkat under natten). Det är för en killes skull. En killkompis. Han försöker göra sitt ex (eller flickvän, lite oklart det där) svartsjuk så jag ska titta förbi och se snygg ut och krama om honom lite extra imorgon. Skulle se riktigt snyggt ut med en fin bränna till det, eller hur?

Kontraster.

I Indien där jag var så får kvinnorna betalt för att sterilisera sig. I Sverige kommer nu förslag om att som nybliven förälder få ut en rejäl slant som bonus när man tryckt ut en unge.

Nykterist javisst!

Jag har börjat älska livet som nykter. Jag har varit helt nykter nu i snart tre veckor eftersom jag fortfarande medicineras för magkatarr. Det är helt underbart! Jag går ut och festar ändå, men jag är superpigg, jag går rakt, jag kan dansa hela natten, jag har askul, jag mår inte dåligt, jag blir inte bakis, jag sparar pengar, jag kan köra till krogen (jag har kört överallt den här helgen), folk gillar mig för att jag skjutsar hem dem, jag är pigg och glad dagen efter, jag kan skratta åt alla fyllon (no offence, ni är jättesöta!) och åt alla bakisstackare och dessutom håller jag mig snygg hela kvällen. Det är tur att jag kan freaka ut utan alkohol!
Nu fortsätter jag på det hälsosamma spåret med havregryns- och bovetegröt med massa torkad frukt och linfrön.

Det enda jag riktigt saknar är ett glas gott vin.

Spin my head round!

Det är helt sjukt vad mitt humör påverkas av musik. Jag har varit nere, inte haft någon ork och allmänt lamslagen i drygt en vecka. Så igår snubblade jag över lite ny bra musik och poff så var allt det dåliga som bortblåst och idag har jag som mest trippat fram på lätta moln. Lyssnar bland annat på den här.

Tesan är.

Leker leken jag hittade hos Britta. Jag kör med mitt riktiga namn och stavning.

Tesan är:
- 4 cl Bacardi
- lekansvarig
- noga med att påpeka att hon inte vill ha mer hårdporr
- kontrollfreak
- konstnären
- inte rädd för någonting
- skyldig mej 500 spänn från förra helgen när vi var ute (Ooops, reds. anm.)
- råbra!
- ju sjukt snygg


Det är så här det är.

Lyxar till det med en äggmacka istället, grymt underskattat.

Saker man gör för kärleken.

Tesan: Jag funderar på att läsa polska, fattar du hur mycket det betyder att jag tycker om dig?
Prince Charming: Jag funderar på att skaffa barn med dig, det betyder väl att jag tycker om dig ganska mycket.
Tesan: Hallå, polska slår så mycket högre än det!

hits