Gottigottgott

efterrättHar precis vräkt i mig det här. Det är så många som har tipsat om den här efterrätten nu så jag var tvungen att prova. Digestivekex, hallon och kesella vanilj. Mums!
Behövde något gott. Jag är så himla trött (som vanligt) även fast jag fick sova länge imorse. Tog en vända i stan efter labben men det blev ingenting. Provade en del fint men inget kändes tillräckligt fint.
Nu ska jag fortsätta slappa, snart är det dags för nya pluggtag igen, typ imorgon!

Såg förresten fortsättningen på Grey's igår, alltså nästa avsnitt, säsongsavslutningen. Utan att säga för mycket så kan jag ju säga att det slutar lika spännande som det här avsnittet.






Sovmorgon

070131Idag tog jag sovmorgon ifrån vår mycket svengelska föreläsare, jag tycker så synd om honom men jag klarar inte av att lyssna på honom, språket hindrar honom verkligen.
Måste i alla fall ta mig till skolan snart för en liten labb, funderar på att åka in till stan sedan men jag får se. Har kommit på att jag måste köpa lite fler jeans.

Gu va härlit d e me linser igen!


Jeans Tiger
Linne H&M
Cardign H&M






Meh!

Brukar bara titta på Grey's anatomy lite då och då, en sån gång var idag. Shit vilket slut, vad ska hända? Jag blir galen, måste se fortsättningen NU!

Usch, jag börjar känna mig sjuk... Inte så konstigt kanske eftersom älsklingen har varit sjuk ett tag nu. Jobbigt värre.

Lite mer gult

gulväska
Såg den här väskan på Lindex idag. Tycker om den, nog för att det inte är värsta kvaliteten men heck, den kostar ju bara 249:-! Får se om det blir ett köp någon gång senare, det blev ingen idag i alla fall. Måste bara visa en bild på en god tapasbricka som jag och älsklingen delade på i fredags i Kista Gallerian, den kan jag rekommendera. Yummie!


Min shopping

Här kommer lite bilder på allt jag shoppade i fredags. Idag köpte jag ett gult skärp och ett par svarta tights på Lindex medan jag väntade på min tid hos optikern. Nu har jag beställt nya linser också, härligt att vara utan glasögon faktiskt, har varit utan linser ett bra tag nu.

Från vänster:
  1. Svart klänning med fickor från Tessie, halva priset (suckig kvalitet tråkigt nog men den var hemskt söt!)
  2. Närbild på klänningen
  3. Halsband med stort hjärta från Gina
  4. Knästrumpor, ett par svarta och ett par i silver från H&M samt Gardeniakopior från Din Sko (riktigt sköna faktiskt)
  5. Diadem med liten rosett från H&M
  6. Mörkblå klänning från H&M och tights från Lindex
  7. Skärp från Lindex

hit och dit

Idag var det upp tidigt, fem timmars föreläsning, springa till bussen, hem och lämna saker, byta om, springa ner till jobbet, hem från jobbet vid halv tio, städa!
Puh. Nu kar jag knåpat fast en trasig knapp och betalat ett par räkningar. Tänkte jag skulle visa upp lite av fredagsens shopping men nu orkar jag inte, det får bli imorgon.

Gonatt!

Efter frånvaron

blåtröjaNu när min dator har varit paj så har jag inte surfat lika mycket. Var in och spanade på Asos nyss och hittade en del guldkorn. Jag tycker verkligen att den här tröjan/klänningen ser hur mysig ut som helst. Och jag är kär i allt blått just nu.
Annat fint var den här
klänningen och den här.

I fredags blev det en hel del shopping i Kista. Älsklingen var på möte på Kista campus så jag stannade i gallerian och gjorde av med pengar. Komponerade ihop en festoutfit (skor, strumpor, klänning, halsband och diadem) jag hade i fredags och sen blev det även en till sån här fast i marinblått.

I veckan måste jag åka och köpa these!

Nästa Beyonce


Var det den här du menade L? Hihi!

Värmer gott

När vi uppvaktade älsklingens mamma så var det jag som gick därifrån med en massa saker. Fick dessa söta sockar med flätor och jättefint mönstrade vantar. Värmer väldigt gott nu när kylan har kommit.
socka vante

Weekend

Helgen26
Även denna helg har blivit förgylld med fest. Duggan gick superbra och jag blev godkänd så vi var några som firade med ett par drinkar på för mig nyupptäckta Brasserie Godot. Underbara drinkar! Dit tänker jag definivt gå många fler gånger. Inredningen var också snygg, jag antar att det är Eric Ericsson som står för stadsmotiven.
Sedan mötte jag och M upp några andra partyglada tjejer och dansade loss på Fasching. Fredagar = svettiga dancehall och reggaekvällar. Jag hjärta Fasching.
Idag har vi uppvaktat älsklingens mor och bror. Världens högsta pannkakstårta blev det! Nu ligger det tre filmer och väntar på oss, ser dock kanske inte alla ikväll...

How nice

books
Nya härliga böcker väntade i brevlådan. Beställde både från CDON och Bokus och båda var lika snabba, mycket trevligt. Som vanligt så glömde jag att registrera via
GratisBio så det blev inga bonuspoäng. Men snart ska jag beställa linser, då ska jag inte glömma!

Today

070126Okej, några timmar återstår och jag hinner titta igenom allt igen... Jag hoppas verkligen att det här kommer att gå bra för omduggan är på tisdag och jag har en massa planerat (jobb, jobb och optikertid) så jag hinner inte plugga till den.
Nu sitter jag i och för sig bara i soffan med datorn i knät (min är fotrfarande "trasig" så det är älsklingens).
Efter duggan tänkte jag i alla fall ta en sväng till KIsta Gallerian om jag inte är på för dåligt humör men det hoppas vi väl inte att jag är!
Senare ikväll blir det utgång, först med tjejerna i klassen och sedan med några andra tjejkompisar. That will be nice!
Skjorta från Åhléns, Tröjafrån BEST La Redoute och svarta byxor från Topshop.


Hahaha!

Typ: D12 OPALer (Old People Active Life)

Utmärkande drag
  • Pensionärer
  • Yrkesutbildade
  • Änka/Änkling eller Frånskild
  • Medelinkomsttagare
  • Hyresrätt i storstadsförort/medelstor stad
  • Aktivitetsintresserade
  • Traditionalist och kollektivist
Ja, men det är ju sant... för området alltså.
You try!

Nu ska vi fira lön!

tröjjackaHär är en urkass mobilbild på Emmajackan som mycket riktigt var mer som en tröja. Den var himla gosig men den fick inte följa med hem trots det billiga priset. Istället shoppade jag loss på Kicks, ett Mavalalack blev det! Snacka om storshopping. Hade dock inte tid att strosa så mycket i affärer eftersom jag har haft en del pluggande. Imorgon är det dugga som gäller. Den här kursen är rätt krävande så bloggen får tyvärr lida.

gossip girl

gossip girlLite uppmuntrande bokbeställningar har gjorts. Lite Gossip Girl och lite Denise Rudberg. Har snart läst ut allt i bokhyllan så en ny beställning "behövdes". Just nu håller jag på med Änglar av Marian Keyes.
Nej, jag måste nog få mig lite sömn nu så jag orkar tvätta och plugga en massa imorgon. Yes! Jag är så peppad, NOT.


Ingen bra dag!

Idag känner jag mig bara dum! Helt blåst! Det känns som om jag aldrig kommer att klara duggan på fredag, det är liksom för sent för mig att lära mig allt. Och idag kändes det som om jag fick allt bekräftat, jag fattade noll på vår labb.
Min dator funkar fortfarande inte...
Så, ös på med onyttigheter, kramar och lite onödig shopping!

Jäklarns

Min dator är "ur funktion". Transformatorn på laddningssladden är paj så det går inte att ladda upp min dator.  Lagom till pluggtider I guess...

Blommig värre

Blommig väskaHärligt färgsprakande väska från Asos. Jag skulle gärna vilja ha en lite större väska som man kan packa för en helg borta eller liknande. Den här kostar bara 243:-.
Helt onöding att jag åkte till skolan idag! Vi hade bara en liten genomgång på 45 minuter inför vår labb imorgon. Så där slösade jag bort en massa tid på att resa. Nu har jag städat upp lite här hemma och bläddrat lite i neuroboken. Ska snart ta mig i kragen och börja plugga "på riktigt".

Ring-Ring

klockaPlanerat:
Idag skulle jag vara duktig, gå upp i tid, plugga och sedan åka till skolan.
Egentligen:
Idag gick jag upp typ halv tolv, jag ska gå till bussen om fem minuter för att gå på den enda föreläsningen jag har idag.
Jag har alltså inte pluggat alls idag, måste börja när jag kommer hem!


Ciao

Knäpp och galen

muffins-Älskling?
-Mmm
-Är jag knäpp och galen om jag bakar muffins?
-Nä
-Ok




Jag kommer aldrig kunna somna ikväll, jag har redan sovit bort hela dagen.

sleeping beauty

sleeping beauty
H&M har så söta sovkläder just nu. Nattlinnet kan nästan misstas för en klänning. Den rutiga pyjamasen är riktigt söt och barnsligt söt är den gula Hello Kitty pyjamasen. I sovklädsväg så är jag ett stort fan av flanell, det är underbart mjukt och skönt. Har lite svårt för satin och liknade silkesmaterial.

Åka Sl Buss

Sl Buss TesanHade så ont i fötterna efter jobbet igår, det var full rulle hela dagen typ, men det var också roligt. Det gick väldigt bra faktiskt! Väl hemma så tog jag en snabb dusch, gjorde mig iordning och käkade middag. Sedan kom Ida, N, K och M hit. Himla kul att prata med alla, M bor ju numera i Slovakien så det var ett bra tag sedan vi träffade henne. F kände sig lite uanför då han var enda killen, men han showade off med lite bartenderkunskaper.
Ida följde inte med ut sedan men vi andra tog oss in till stan (i snön) och mötte upp E, P och A (äntligen två till killar älskling!) på Fasching.
Vi hade jättekul och dansade oss trötta.
Väl hemma igen så gjorde mina fötter ännu ondare, kan man kanske tänka sig efter några timmars dans i högklackade stövlar.

Lantlolla

Lantlolla
Klänning från Haléns, skärp från Ellos, stövlar från Scorett och läderband från Pärlshopen.

får det lov att vara något mer?

Idag är det mitt första riktiga jobbpass i färsk/chark och dilikatessen. jobbar nio och en halv timme, tur att man inte sitter i kassan för då går tiden så sjukt långsamt.
Det lutar mot att det blir utgång ikväll, det ska bli riktigt skoj!
Nej, nu måste jag snart gå ner till jobbet.

Emmas jacka

lindexjacka





Var inte den här jackan från Lindex fin? Jag tycker den är urfin, kanske värd att spana in. Kostar bara 249:-
Jag har fortfarande inte fått CSN än, så trögt det går. Vår kurssekreterar har vari sjuk och alla har därför inte blivit registrerade än. I want my money!
Jag har precis varit i Upplans Väsbyoch käkat en supergod Subwaymacka.
Ikväll händer det nog inte så mycket. Imorgon är det en heldag på jobbet som gäller och sedan blir det nog utgång på lördag. Det ser jag verkligen fram emot.






Paketet

YvesprylarJag och F tog en sväng hem till mamma och pappa igår kväll i alla fall, så jag kunde hämta mina saker. Jag hade beställt en ansiktskräm, en svart kajalpenna, nagelbandskräm och en grön ögnskugga på stick (supersnygg).
Idag damp det ner en massa räkningar, så fasligt tråkigt. Fick även brev och mail om att H&M har 10% rabatt på internet fram till den 1/2. Lite roligare än räkningar.
Passa på att shoppa lite vet ja!

50%

50% på allt, besök:
bubbleroom

Dagens andra video


Hittade den här söta söta hos Emeliemaria och jag var tvungen att posta den jag med. Han är för underbar. Nononono drama!

Spännande

Oj, nu kommer hon nog! Lycka till Emelie!

Har ni tröttnat?

halensplatåKollade in på Haléns  idag och de har gjort om sin sida lite samt att de har fått in en massa vårkläder. Har inte kollat så mycket än men lite fint hittade jag. Haléns brukar alltid få in en hel del snygga skor så även denna säsong. De här platådojorna bland annat. Har ni tröttnat på träplatån eller funkar det fortfarande? Jag tycker det är snyggt i alla fall.
Dessa kstar 449:- respektive 279:-.

Apropå

Apropå rosträdgårdar. Jag älskar den här låten. Nej, nu ska jag var onyttig och köpa godis, sådeså!

Rose Garden

Rose Garden
Söt som socker i ljusrosa. Men risk för att klänningen redan är sönderbloggad har jag med den ändå. Den påminner om en kjol jag hade på en skolavslutning i typ tvåan. Ny sentimentalframkallande klänning från H&M, ballerinaskor från Pretty Ballerias och sött halsband från Asos. Kan vi inte få skutta runt med bara ben snart?

Min söta mamma

Mamma ringer och det låter som hon har vunnit en miljon eller nåt. Hon var så glad för att vårat Yves Rocher paket hade kommit, haha! Så hon satt och rabblade upp alla grejer vi hade fått i telefonen. En massa kul var det. Måste bara åka hem till dem och hämta mina grejer nu, men det kanske får bli på söndag eller så. I love my mum!

Dagens

010118I två dagar nu så har faktiskt min älskling fått välja kläder till mig och det har gått väldigt bra faktiskt... Ibland har man ju lite brist på fantasi (och mycket smutstvätt). Igår blev det en blå- och vitrandig Sandskjorta till jeans och ett brett halsband (liknande). Idag blev det den nya kjolen från Ellos, ett vitt linne från Topshop en lång värmande kofta från Carlings och knästrumpor från H&M. På fötterna hade jag ett par svarta stövlar.
Nu står F och stampar vid dörren, "vill gå och handla!!!"
Bäst man slutar upp med det här och följer med då!
-Ciao

Chilla

Chilla
När man är slapp eller när man har bråttom på morgonn är det skönt att bara slänga på sig något, helst vill man ju att det ska se snyggt ut ändå. Min huvtröja som jag köpte från Josefssons är helt klart ett sånt plagg som är skönt att bara slänga på sig, kanske inte det snyggaste av plagg men det är kul med en liten färgklick i alla fall. Min är i färgen apelsin.
I det här chillkollaget använde jag mig av den blåa tröjan tillsammans med sköna James Jeans. Vuittons snygga gula Onatahväska och till det ett par Puccistövlar med färger som går igen i väskan, tröjan och jeansen.
Äh, jag slängde bara på mig något imorse.

I mina tankar...

Bora Bora...är jag långt ifrån Sverige. Jag ligger mer än gärna i den där hängmattan så snart som möjligt. Har kollat en hel del på resor den senaste tiden, har en rabattkupong värd 1000 kronor på resor med Frirtidsresor.
Det här är verkligen den värsta tiden på året, varje år är det samma sak. Jag blir deppig, trött och har ont i huvudet med jämna mellanrum. En resa hade definitivt piggat upp mig. Men så har jag så klart skola och jobb att sköta och pengarna är väl ett annat problem.

Bilden är från paradiset Bora Bora, vilket dröm!



"I väntan på att livet ska börja"

Ta dig tid att läsa det här. Titta även på bildspelet om David.
Det här får en att tänka, man borde vekligen fylla i ett donationskort.
Jag tänker på dig och din familj.

Lite Scrubs

Jag har sett den här en massa gånger redan men den muntrar alltid upp mig. Bästa klippet är runt 3.20 då JD glider över bilen (för den som inte orkar kolla på hela). Enjoy!

Mysisar

MysisarNu åkte mysisarna på.
Börjar bli hungrig men älsklingen är på möte i skolan så jag antar att jag måste vänta, kanske finns det något litet att snarra på i kylen (doubt it!). Eller just det, det finns en halv grapefrukt kvar sedan i morse.

Det blev ingen film igår eftersom jag gick till sängs så himla tidigt. Kanske det blir någon ikäll istället. Är sugen på "A night at the museum" eller "Ideocracy".

Så irriterande att jag inte fått tag på boken till min kurs ännu, den är slut överallt och ingen har en att låna ut eller att sälja. Är det någon där ute som råkar ha Neuroscience av bla Purves, helst den
tredje upplagan???

Spice me up

gulklänningIdag är jag lite nere, jag är dödstrött och vill bara sova. Trots att jag somnade redan vid åtta igår så är jag helt borta i huvudet. Jag har idag lyssnat på en lång föreläsning om hjärnans anatomi, svarat på en del frågor om detta och tittat på riktiga hjärnor samt MR-bilder.
Jag har tagit på mig kökstjänsten idag också, det blir jag som lagar middagen för ovanlighetens skull. Tänkte svänga ihop goda biffar med soltokade tomater och basilika, kall fetaoströra och till det klyftpotatis. Mums!
Dagen högpunkt kom när jag steg innanför dörren och jag såg att min gula Mangoklänning hade kommit. Den är hemskt söt, jag var lite orolig över storleken men den passade bra. Måste bara vänja mig lite vid modellen, inte riktigt min stil annars. En liten krydda i garderoben. En himla söt detalj var de klädda knapparna i nacken/ryggen.

Det är öken

dry desert
Jag är hungrig. Jag är trött. Jag har bloggtorka. Jag har inga pengar. Jag måste skaffa fram en neurosciencebok snarast, den kostar minst 560:- (1200 på adlibris och bokus = galet!) Jag har planer på att sjunka ner i soffan och se på en härlig film innan läggdags. Men gud vad jag är hungrig.

Ännu mer paket

hängselkjolSnacka om att jag gör slut på alla extrapengar jag har jobbat ihop nu. Idag hämtade jag ut den här kjolen och en mysig munktröja från Ellos/Josefssons. Tröjan är precis så mysig och fin som jag ville ha den! Endast 149:- Jag fick även med ett handduksset helt gratis.


apelsintröja
Härlig färg eller hur? Jag gillar den väldigt mycket i alla fall.



Sötast

laredouteskor
Nya söta sommarskor från
La Redoute, Yellow mellow.

En helt ny vecka

friendsImorgon börjar en helt ny kurs, neurologi. Men det är inte bara en ny kurs som väntar utan en ny klass. nio personer från klasser kommer snart att befinna sig i Holland. Till vår klass kommer nio holländare och dessutom är det några från klassen som har slutat helt och hållet. Tråkigt nog. Mina närmaste två kompisar i klassen som jag alltid umgås kommer inte gå med mig (i alla fall inte den här terminen). C kommer vara i Holland under hela terminen och E har kommit in på läkarlinjen i Uppsala. Jag kommer verkligen att sakna dem båda men så klart kommer vi att hålla kontakten.

Kvällens

070113
Linne från Gina Tricot, kofta från La Redoute och byxor från Topshop.
Halsbandet är mormors gamla om jag inte minns fel.
ögonen
Ögonen är sminkade med en ljusrosa flytande ögonskugga och lite kontrast med Youngbloods mineralögonskugga i cashmere.
-Ciao

Vardagsmake

Det är en del som har visat sitt favoritsmink och sitt vardagssmink på senaste. Jag hänger glatt på. Till vardags håller jag det oftast rätt naturligt med concealer, rouge, vit kajal och mascara (Clinique Naturally glossy). Om jag vill piffa till med någon ögonskugga använder jag helst Youngbloods lösa mineralögonskugga i färgen cashemere. Favorit lypsyl just nu är ett med vaniljsmak från Yves Rocher.
vardagssmink

Lördag, är inte det en helgdag?

Uppe med tuppen (typ i alla fall) för att snart ska jag ner till jobbet. Där väntar 7 timmars jobb. När jag kommer hem måste jag få sova lite annars kommer jag att bli helknäpp! Jag råkade ju gå ut igår så jag var inte hemma förrän tre imorse. Ikväll ska jag också ut, avskedsfest för alla i klassen som ska åka till Holland i en termin. Så börjar ja så klart jobba klockan nio imorgon med. Jag ska sluta negga nu (Martina Haags favoritord).
Trevlig ledighet för er som faktiskt är lediga, det är ju faktiskt lördag.

10 snabba så där på kvällskvisten

1. Vad åt du till frukost idag?
En dubbelmacka med ost och lite juice
2. Vad åt du till middag idag?
Ingen än så länge, slängde i mig en risifrutti vid 6-tiden
3. När fick du en kyss senast?
En timme sedan ungefär, kanske ska gå och ta en snart...
4. När stötte någon på dig senast?
Jag märker inte sånt tydligen.
5. Vad gör du helst en vardag?
Är väldigt ledig
6. Vad är det första du kollar in hos en av det motsatta könet?
Ansiktet i helhet liksom.
7. Hur tror du att ditt liv ser ut om 5 år?
Uteximinerad biomedicinare, kanske med barn på väg eller så håller jag på att doktorera.
8. Hur perfekt är ditt liv nu?
Just nu är det väl rätt ok... Inte perfekt men absolut inte dåligt...
9. Vad har du på dig för kläder nu?
Testar nya H&Mmjukisarna och en top från H&M.
10. Har du svarat helt ärligt på dessa frågor?
Jupp!

Bråttom

H&Mpaket
Hinner bara slita upp paketet lite snabbt, måste rusa ner till jobbet nu! Började ju faktiskt egentligen för 25 minuter sedan.
Tydligen hade de försökt komma och lämna ett annat paket från DHL igår men de hade ingen portkod, attans, bara att vänta till måndag med andra ord...
Nej, jobbet var det ja. Ica. Trevlig. Service och allt vad det heter.

Fullt schema

Nu sticker jag iväg till skolan för att hålla och lyssna på föredrag hela eftermiddagen. Efter det väntar jobb hela kvällen, kommer nog till och med att bli sen... Älsklingen tycker att vi ska gå ut sen, jag vet inte vad jag tycker än. Nej, shit nu har jag bråttom!

Blått är flott

Blått är flott
Jag ska satsa på lite blått framåt våren, eller ja, så snart som möjligt. Sen gillar jag som sagt gult också...
Plaggen och accessoarerna här kommer ifrån:
Asos, Net-a-porter, Topshop och MadebyMe.

Förresten så borde jag fira lite eftersom jag lyckligtvis blev godkänd på den jobbiga statistiktentan jag hade precis innan jul, tjoho! Eller så borde jag förbereda vår redovisning inför imorgon... Hmm?

Var é mina mysbyxor?

Skulle precis ojja mig lite mer över mitt bortsprungna H&Mpaket men så ser det faktiskt ut som om det har hänt något... Det skulle ha funnits på plats den 5:e men kanske det går att hämta det imorgon då, hoppas hoppas!
paketet

Jobbigt med jobb

Helst av allt hade jag bara satt mig i soffan och bläddrat lite mer i La Redoutekatalogen nu (har redan hittat en massa saker jag vill ha!) men jag måste väl gå ner till jobbet i ett par timmar... Sen är det jobb hela helgen också, imorgon, på lördag och på söndag. Jag jobbar fem helger i rad från och med den här helgen, puh! Till det ska det tilläggas att jag kommer att ha dugga en gång i veckan i nästa kurs som böjar på måndag, gah!
Vi få väl se om jag pallar helt enkelt.

Lite tips tack!

dior hydractionJust nu smörjer jag in mig med Dior Hydraction i ansiktet. Tyvärr börjar den sina och jag måste införskaffa en ny. Den är bra men kanske ska man hitta en annan. Jag beställde en ansiktskräm från Yves Rocher med mamma i veckan, den kostade kanske 60 spänn eller nåt, tänkte man skulle ha någon i alla fall tills jag kommer på vilken jag ska köpa nästa gång. Ska jag köpa diors igen eller är det någon som har värsta supertipset till mig?

I brevlådan idag

biobiljetten
Tack så mycket!

Ja, så fick jag äntligen La Redoutekatalogen!

Today

070111Idag drog jag fram en gammal tröja från La Redoute med båtringning och sidenband. Kjolen kommer från Åhléns.
Nu måste jag verkligen kuta till bussen, på med ett par stövlar!
















Tröja på!

La Redoute rea
Paketet som jag var nere och hämtade kom från La Redoute och det innhöll lite reagrejer som jag fyndat. Alla tröjor är från BEST, den svarta och den "gröna" är i siden och kashmir. Den beiga är i ull. Gillade de i siden och kashmir bäst men den beiga får stanna den med. Lite söta underkläder från Kookai förljde även med av bara farten. Nej, nu börjar jag bli hungrig, kanske ska kolla upp när bussar och tåg går så vi kommer in till stan snart.

My name's Bond...

James Bond
Ikväll tar vi ett litet break från vardagen och åker in till stan, käkar lite middag och myser på bio. Det bli Casino Royale, har hört att den är riktigt bra. Men nu ska jag gå ner till Ica och hämta ett paket, tjoho!

AsosREA

asosrea
Två outfits från Asosrean:
Till vänster:
Klänning, 338:-
Väska, 94:-
Skor, 135:-
Halsband, 81:-
----------------------
648:-

Till höger:
Klänning,  270:-
Skor, 135:-
Väska, 67:-
Örhängen, 54:-
---------------------
526:-

Nytt

Lite nytt och fräscht här, jag har inte riktigt bestämt mig vad jag tycker än... Kanske ändrar jag allt igen imorgon, jag får sova på saken.

guling

guling




Mer gult, denna gång från Asos. Jag gillar verkligen gult men det kan ju vara lite svårt att bära upp. Jag tycker det är snyggt att matcha svart och gult som de har gjort här och som jag gjorde i mitt lilla
kollage. Jag har inte så mycket gult men det kanske blir mer i vår och i sommar. En blus, ett linne och ett diadem i härliga gula nyanser äger jag. Har du något gult i garderoben? Eller ska du införskaffa något kanske?










skinnjacka

skinnjackaIdag mötte jag älsklingen vid Helenlunds station när jag var på väg hem från skolan, mådde egentligen pyton men det piggar ju upp med gott sällskap. Vi gick ner till Kista Galleria så han fick äta lite lunch. Vi tittade runt en snabbis och övervägde att stanna några timmar för att vänta in en bio men ingen orkade så nu sitter vi hemma istället. Jag provade en skinnjacka på Sisters som var nedatt med 30%. Den var från Rock'n Blue liknande den här fast svart och inte alls så blank (!) Jag fastnade lite för den men jag tycker att de kan sänka den lite till för min skull. Pälsen var btw avtagbar.
Jag kom i alla fall hem tomhänt idag, betalade bara bussen till min love. Jag är så glad att han är hemma igen!




Prioritera

tidningar
Vad gör man när man egentligen bör läsa dryga 20 sidor vetenskapliga artiklar? Man borde kanske inte gå ner till Ica och köpa tidningar, eller?

more shopping dreams

Okej, det blev ingen trip till Kista idag... Inte har jag läst igenom artiklarna heller, jag har bara frossat i bloggar och popcorn.
Om de här hade funnits kvar i min storlek så hade jag lugnt slagit till, 50% hos Shopaholic nu. Den här är också himla fin.

Gratis är så gott

sergelbioTipsade ganska nyligen om Gratis Bio! De har ändrat reglerna lite och man behöver nu bara samla 400 poäng för att få en biobiljett. Det har jag gjort nu! Så jag har nu beställt hem min första biobiljett, helt gratis.
Du kan bli medlem genom att gå in på
Gratis Bio och registrera dig, uppger du Tesan som värvare vid registreringen så får du 75 poäng på en gång!
Du får t.ex poäng när du handlar från Nelly, Cdon och La Redoute!

Ellos

stickad tunika






Den här stickade tunikan från Ellos gillar jag, men min 30% gick till
den här istället, tänkte man kunde prova i alla fall. Det följde även med en färgglad huvtröja (från Josefssons) som jag längtat efter, nu slog jag till eftersom det var ett sånt bra pris, 149 kronor.
Tröstshopping för att jag inte har fått mina andra shoppinggrejer eller?
Jag är ju bara sorglig...








Go Posten!

Nu är jag kanske partisk eftersom vi på ica sammarbetar med posten och för att jag kan en hel del om posten. För nu är jag lite arg på Privpak som har feldistruberat mitt H&Mpaket. De har slängt iväg paketet någon helt annanstans och alla rycker på axlarna! Nu är det ju inte Schenker som rycker på axlarna utan utlämningsstället som ligger här. "Nä, vi vet ingenting, det är en massa paket som är borta..." Men då tar man väl reda på var de är då så man kan ge kunden ett mer professionellt svar, det försöker jag alltid göra i ett liknande läge.
Det är en himla dålig
sökfunktion för paketen. Man ser liksom bara att det står "feldistruberat".  Tacka vet jag posten (jaja, de krånglar en hel massa de med men just nu känns de bra).
Jag borde i alla fall få mina saker från La Redoute i veckan, det hade skickats iväg i fredags. Men shit vilket dyrt paket det blev då... Men sen så jobbade jag en himla massa i december, haha.

Jag tjänade 500 kronor idag, sålde vår digitalbox som inte funkar i det här huset (jäkla SH). Så nu är frågan om jag ska sitta hemma och mögla bland tråkiga vetenskapliga artiklar om östrogenreceptorn och micro array eller om jag ska åka till Kista och shoppa upp min femhundring och sedan träffa älsklingen och göra honom sällskap hem efter hans möte... Hmm, tough choice!

Va, är det natt?

m det är något jag har gjort det här lovet så är det sovit. Sovit och sovit. Så idag när jag skulle försöka komma upp 7.30 (ändå inte så fasligt tidigt) så trodde jag att klockan hade fått spatt och ringde så där klockan fyra på morgonen istället för 7.30. Tji fick jag, fasiken också.

Passar på när jag har ca fyra minuter till goda att lägga över Martina-koden på Ipoden, då har jag den om jag inte orkar läsa av egen kraft på bussen.
-Ciao

Somewhere over the rainbow

Rainbow
Skor från Asos
Halsband från Kenneth Jay Lane
Väska från Bottega veneta
Klänning från Missoni


Mätt som en plätt?

Nu snackar vi gravid flodhäst, som väntar minst trillingar. Jag är så mätt så det är helt omöjligt att sova även fast jag är så himla trött. det är tur att man har bärbar så man kan ligga och läsa bloggar i sängen.
Det regnar en massa här också, det låter sjukt mycket i lägenheten vilket också försvårar insomningsprocessen för mig.
Ska läsa lite
Gossip girl sen.

Fest hela helgen lång

Så, nu ligger jag äntligen i min egen säng, alldeles proppmätt och helt slut. Synd att man inte var ledig någon extra dag till. Firandet av min pappa började i lördags med tapasmiddag. Moster och kusinerna kom och åt med oss, det var jättetrevligt och maten uppskattades verkligen. Lille T kanske inte var så förtjust men han blev nog mätt på all julmust han drack.

Idag har jag slappat i mamma och pappas soffa, beställt lite grejer från Yves Rocher med mamma och fikat med pappas arbetskamrat. Pappa har öppnat paket och pratat i telefon mest hela dagen. Sen bar det i alla fall iväg till
Prinsen där vi avnjöt en tre-rätters middag med champagne och rödvin. Jag är så mätt fortfarande! Kan verkligen verkligen rekommendera Prinsen som har jättebra service och framför allt underbar mat. Jag beställde toast skagen, lamm och varm fondant (en chokladbomb kan man ju säga).

Imorgon kommer min älskling äntligen hem, jag saknar dig så mycket! Tyvärr blir det nog inte förrän sent på kvällen eftersom han först måste till Kista på möte. Själv början man ju skolan imorgon, buhu!

God natt

Ett litet blåbär

Blåbär
Stövlar från Hugo Boss
Sockar från H&M
Väska Fendi B Bag
Trench från ASOS
Handsakr från H&M
Mössa från Urban Outfitters

ångest

Jag har typ ångest, jag vill inte gå till skolan på måndag! Kan vi inte få vara lediga en vecka till? Hela veckan ska vi hålla på med en tråkigt projektarbete som är en fristående kurs på 1 poäng. Boring!
Idag har jag verkligen sovit ut, senare ska mamma komma och hämta mig vi ska handla blommor och bröd efter det ska vi börja förbereda tapasmiddagen. Sen sover jag hemma hos dem så jag är med och uppvaktar pappa på morgonen och på kvällen ska vi ut och äta (på hemlig restaurang än så länge). Så det blir nog ingen blogg förrän på måndag...
Hmmm, vad ska jag ha på mig imorgon då?

Antiklimax

pictionaryNyss hemkommen från en liten shoppingtur med mamma och bror. Det blev lite finkläder till lillebrorsan eftersom vi ska ut och äta på söndag. Själv köpte jag en svart långärmad enkel tröja på H&M. Sedan handlade vi en massa mat! Det ska bli tapaskväll hos mamma och pappa imorgon med moster, R och kusinerna.
Jag fick ett avisms idag också men typiskt nog så hade utlämningsstället inte fått några paket alls idag, men kanske skulle det komma imorgon, hoppas!
Men nu ska jag än en gång tjata om att jag måste städa för nu måste jag verkligen göra det. Det blir lite spelkväll här ikväll, vi har lite nya spel att inviga.

En solig dag

070105Solen lyser in så mycket så att jag knappt ser skärmen. Det blir i alla fall finare bilder med solljuset istället för en blixt.
Solen är ett tecken på att jag verkligen inte bör spendera mer tid här utan istället plocka undan lite här hemma innan jag åker iväg med mamma och handlar.
Idag är jag mysig i min H&M-kofta som är extra mjuk tack vare lite angora och kashmir.


Jaha, då ringde mamma då, no cleaning for me, de lär vara här om högst 15 minuter!
Jag har ju hela helgen på mig!!




naturligt

naturligt
Klockhalsband från Urban Outfitters
Knästrumpor och blus från H&M
Kjol från La Redoute
Stövletter från Gardenia

Freeeeeeeeedag

Yes idag är det fredag, men vad gör det när man har varit ledig vrenda dag den här veckan! En dag närmare skolstart bara (jag låter som en 11-åring som hatar skolan).
Vid två tillfällen nu så har jag pratat med pappa i telefonen på något sätt så vet han vad jag ska göra innan jag vet det. Så här lät det i tisdags:
-Men du ska väl in till stan med mamma.
-Jaha, ska jag?
-Ja, mamma sa det.
-Jaha, okej då.

Och idag lät det så här:
-Du ska ju iväg med mamma och handla
-Va?! Men de skulle iväg till mässan idag.
-Va?! Nä, det vet jag inget om. Mamma sa att ni skulle iväg och handla idag.
-Jaha okej, bäst jag ringer henne då.
Jag måste i alla fall försöka få lite ordning här hemma. Nu behöver jag inte jobba idag eller imorgon heller. Hon som var sjukskiven är tillbaka.
Ska jag göra lite nytta kanske?

Solstråle

Solstråle
Klänning: Mango 499:-
Skor: Asos 298:-
Väska: Ellos 99:-
Halsband: KyssJohanna 175:-
Diadem: H&M 29:50
Och varför inte ett par knästrumpor till?

Filmtips

Cold mountainJag vill tipsa alla som inte redan sett Åter till Cold Mountain att se den nu på söndag klockan 21.00 på fyran. Den är så bra. Dessutom är det Renée Zellwegers absolut bästa roll någonsin.

Sånna här test tycker jag är roliga, när man får tänka till lite. Jag fick ett fel, den med vollybollen, jag har noll koll på det även om jag faktiskt en gång i tiden spelade vollyboll(!)
Min karaktär: Mycket hög intelligens!
(Mitt humör efter det: Mycket bra!)

Gult och 60-tal

Gult och 60-talDen här klänningen hittade jag nyss på Mangos onlineshop. Helt underbar vår- och sommarklänning. Extra plus för söta fickor! Det blir nog mycket 60-tal och gult i sommar.
Jag är så himla himla sugen på att klicka hem den här.

Har avnjutit en underbar 3-rätters middag, eller jag äter fortfarande på efterrätten. Jag är uppblåst som en gravid flodhäst. Efterrätten stod jag för. Det blev en vit chokladpannacotta med ett täcke av björnbär och passionsfrukt som har fått marinera i limeskal och juice (uppkokt med gelantin). Jag gick efter det här receptet när jag gjorde pannacottan men täcket hittade jag på själv.

Nu har jag lagt över Underbar och älskad av alla av Martina Haag på min Ipod så den ska jag lyssna till nu när jag är ensam hemma över helgen. Sen fick jag även Martina-koden i julklapp som ska lyssnas på.

Nytt från Asos

asosblåDen här fina kom in till Asos idag, kostar dock 730 kronor och inte runt 400 som Asos alla andra klänningar, hehe.
Jag hade helt klart valt den här mörk blåa i alla fall och inte den svarta. Det kom även in en
"scarftop" som var lite cool med en riktig vågad urringning på ryggen.
Fint till kanske det här halsbandet hade varit.
Nu måste jag hjälpa till att röja undan lite i köket, vi ska ordna smarrig middag! Vit chokladpannacotta står redan i frysen och stelnar...






Gratisbio!

BiobiljettDet är ju mycket gratisgrejer just nu som cirkulerar bland bloggarna. Nu nappade jag på Gratisbio. Man samlar poäng genom att handla saker eller registrera sig på olika sidor. När man har samlat 500 poäng så kan man lösa ut en biobiljett. Får se om jag får ihop några poäng. När man registrerar sig så får man 50 poäng, upger du Tesan (som värvare) när du registrerar dig så får du 25 poäng extra!

Regnet det bara öser ner...

Hela natten har det regnat nu, jag kunde inte somna! Kan det bli tråkigare väder? Nu ska jag ner till ica och lära mig "allt" i charken/delikatessen, jag har verkligen ingen lust, men jag måste väl. Om två veckor ungefär så ska jag kunna stå där själv. Ikväll ska jag och älsklingen ha lite mysig middag och så för imorgon bitti åker han iväg upp till Skellefteå över helgen. Själv stannar jag hemma och jobbar lite och firar pappa. Nej, nu måste jag väl gå ner då!

Vårkänslor

Som många andra så börjar jag också längta till värmen, speciellt nu när alla postorderföretag börjar fylla på med vår- och sommarkläder. Elloskatalogen damp ner hos mig idag, jag hittade en del fint men den här volangbikinin fastnade jag speciellt för.
Om man vill fynda bikini nu så kan man titta in Victoria's secrets rea!

dålig stil

På lyxoutlets hemsida står de att de skulle ha stängt för inventering fram till den 2:a januari. Det var därför vi åkte dit idag, den 3:e. På dörren står det "Stängt på grund av inventering".
Dålig stil tycker jag.

Annars så fick vi tag på himla bra saker till pappa och jag köpte duschkräm, papper, deo och ansiktsmask.

Idag

070103Idag ser jag ut så här när jag ger mig ut på stan med mamma och älsklingen. James jeans, svart top med guldränder, guldskärp och svart cardigan. Passa på att njuta av älsklingens morfars konst också som syns i bakgrunden.
Saker som ska avklaras:
  • Lämna tillbaka bok på KTH
  • Besöka Lyxoutlet
  • Köpa papper till inbjudningar
  • Köpa Deo
  • Besöka Yves Rocher
  • Hitta present till pappsen!






Älska

burberry dress




Jag föll pladask för den här ljuvliga klänningen från Burberry. Åh, den som ändå råkade snubbla över 795 dollar.

Imorgon tar jag en sväng in till stan. Måste hitta på något till min pappa som fyller femtio på söndag. Måste hitta någon bra restaurang att äta på då också, lite svårt med söndagar, det mesta är stängt. Annars hade vi ätit på
Edsbacka i alla fall.
















I'm so happy I could...

...dance

Yves Rocher Rea

Yves Rocher
Idag kom det lite reanytt från Yves Rocher hemskickat. Väldigt bra priser i butiken nu för alla stamkunder med förmånskort. Jag fastade för några av mina favoriter. Ansiktsmask eller peeling för 17.50. Samma pris för handkrämen. Duschkrämen med kakao kostar nu bara 20 kronor om jag inte minns fel och sedan vill jag gärna ha ett klarrött lppstift. Nästa gång jag åker in till stan så blir det nog en visit där också. Erbjudandet räckte ända till 31/1.

Happy feet

Happy feet



Nu har jag slappat hela dagen! Så en sväng till Kista Gallerian får det nog bli, lite käk och en bio. Idag är det 3Tisdag på SF så man får gå 2 för 1 på vissa utvalda filmer. Det lutar åt att vi ser på Happy Feet, har hört att den är bra. Jag fick ju biobiljetter av jobbet i julklapp så det blir helt perfekt.
Kanske hinner jag titta runt lite i butikerna också.
Men först måste jag hoppa in i duschen.





money money money

Vad hade du gjort för 2,5 miljon?

Filmdag

umathurmanNyårsdagen spenderades mestadels i soffan. Det blev tre filmer. Först tittade jag på John Tucker must die, en meninglös high school-film, den var väl sådär, lättsmält. Sedan tittade vi på Prime (Nära och Kära). Den var så himla söt och rolig fast jag vet inte om jag gillade slutet, jag är en sucker för klichéaktiga happy endings. Efter den blev det ännu en film med Uma Thurman nämligen My super ex-girlfriend. Den var lite smårolig fast den var inte jättebra, speciellt seg i början. Jag gillade i alla fall Eddie Izzard!
Snälla älsklingen pysslar med min dator idag så att jag ska kunna leka med den istället för hans.


Mitt firande!

middag
Vår middag, bilden är tagen med lång slutartid det är därför den är suddig vid rörliga föremål och så upplyst. Vi var 17 personer på middagen som vi hade ordnat som ett knytkalas sedan bar det iväg till en annan fest där vi skålade vid tolvslaget och tittade på allt fyverkeri.
Outfiten blev H&M-klänningen dock lite modifierad då jag tagit bort axelbanden, jag tycker den blev mycket finare så. Jag blev utkörd från badrummet så jag satte mig i hallen där vi har en stor spegel och fixade smink och hår som  ni kanske ser på bilden.
hårfixtomtebloss

hits