Naglarna

NaglarnaFixade resten av naglarna till en behaglig och snygg längd. Ser så mycket snyggare ut nu när de ser välskötta ut.

Har pluggat lite i alla fall. Vinyl 107 spelar på radion, helbra pluggmusik.
I morgon ska jag jobba på kvällen (17-21.30) och sedan blir det förhoppningsvis utgång med behövlig dance-off på Fasching.
Hoppas jag hinner glutta lite på slutet av Idol också...

En "duktigdag"

Idag ska jag plugga, en massa hade jag tänkt. Idag är det dessutom 10% på H&M och utförsäljning på Lyxoutlet. Men, nej. Det enda som gäller för mig idag är histologi och patologi. Det är väl dags att sätta sig vid skrivbordet igen då!

Rättvalt

Your Learning Style: Competent and Cooperative
You have a great head for facts and figures. You can remember and use any fact you've read.

You Should Study:

Dentistry
Education
Environmental Science
Finance
Nursing
Nutrition Science
Medicine
Law
What Should You Study?

Ja, jag antar att jag har valt ganska rätt då.
Hittade detta hos Daniella.

När man borde plugga...

NailMan hittar ju alltid på annat när man tröttnar på allt pluggande. Jag saknar långa naglar men har inte fixat dem för jag har varit lite orolig för att jag eventuellt är känslig mot alla starka lim och sånt man använder. Testade med en nagel idag för att se hur jag reagerar. Hittills har jag inte kännt något, kanske fixar jag resterande nio i morgon. Jag är rätt nöjd med resultatet. Det blir bättre och bättre för varje gång man gör det.
Jag använder Depends Gel-kit, väldigt bra och lätt att fixa själv.

Godnatt

Trötter

Nyss hemkommen från skolan. Har suttit sedan nio i morse och lyssnat på redovisningar samt själv redovisat om olika sjukdomar i det manliga och kvinnliga reproduktionssystemet. Till vår enorma glädje kommer inget av detta på tentan utan vi blev godkända på momentet genom att bara vara närvarande under hela dagen. Tack
Nu är jag "ledig" fram till måndag då jag ska skriva tenta. Hoppas verkligen att det går bra. Efter den här kursen kommer vi gå i Solna igen, det ska bli skönt. Dock har jag en tenta kvar innan jul, men den här julen blir en pluggfri en. Underbart.

Everyday dress

Everyday dress

Spanar lite på shoppingsidorna för att hitta något till familjen i julklapp. Det är dock farligt för man hittar saker åt sig själv istället. Den här söta vardagsklänningen finns att köpa hos
Ellos, ynka 249:-. Men nej, inget till mig idag, eller imorgon...








Thousand miles

Jag bara älskar det här klippet från White chicks.

Middag! (F vill bara skryta lite)

lamkotletter
...tadamm!!

Lennon the legend

Ja, vi kom fram till att det var den bästa låten, någonsin.

En bra början!

Okej, i och med att jag läste ut en bok idag så har jag inte så mycket läsning kvar i bokhyllan, det mesta är redan avverkat. Så det är väl dags för en ny beställning från CDON (inget porto med mecenat) tänkte jag. Eller så är det en himla bra början på en önskelista! Familjen frågar mest hela tiden nu men jag har ingen aning om vad jag önskar mig. Bäst att jag börjar skriva ner lite grejer.
  • En massa böcker (måste surfa runt och hitta vad jag vill ha)
  • Presentkort på IKEA (så vi kan köpa nya byråer)
  • Mina älskade Diorbågar!!
Nyhetsbrevet från Mecenat meddelade idag att vi studenter har 10% rabatt på Nelly nu också, trevligt. Själv längtar jag till studentrabatten på SL!!!

Sockerråtta

I helgen har jag säkert gått upp femtioelva kilo! Jag har vräkt i mig allt onyttigt jag har kunnat få tag på och hemma hos Daniella och H så bjöds det på en massa gott och även om jag var proppmätt så kunde jag inte kontrollera mig! Haha!
Idag trodde jag att jag skulle behöva sova över på skolan men så blev det inte som tur var. Jag åkte till skolan så jag skulle vara framme vid nio som vanligt men efter 10 minuter på tåget så kom jag på att vi inte började förrän 10.30... Tur att jag hade en bok med mig. Började lite smått på den igår och läste ut den idag på väg hem. I alla fall så var vår eftermiddagsföreläsning inställd (och struken från tentan dessutom) så vi slutade vid lunch. Det var tur för oss för vi fick sitta ett bra tag och klura på vår projektrapport som nu äntligen är inskickad.

Väntar med spänning på en god middag, det blir lamm och jag är portad från köket (fast än jag hade sagt att jag skulle laga mat).

Parrot bay

Parrot bayIdag sov jag verkligen ut! Och, gud så skönt det var. Sedan åkte vi med T till Barkarby, käkade på Max och kollade in nya PC City. Vi var en sväng förbi systemet också, F hade tydligen inte nog med öl. Jag fick med mig en Parrot bay Passionfruit hem, har redan testat en drink fast i shotglasstorlek! Haha! Så det blir nog lite sånt ikväll. Ida och B kommer hit om ett tag för att äta lite middag med oss. Sedan åker vi hem till Daniella och H. Vi måste nog värma upp lite här hemma, rösten alltså!

Det blev bara slutet på Love Actually igår, men det är ju slutet som är bäst... Per hade tydligen sett filmen dagen innan. Jag får ta och se hela filmen en annan dag.

Trevlig lördagkväll!

Mackpaus

Här sitter jag och äter lite mackor, precis hemkommen från skolan. Om en timme börjar jag jobba. Snacka om fullt upp! Tur att vi stänger nio och att jag har nära hem för ikväll går en till film som jag gillar, nämligen Love Actually. Per gillar också den filmen och han kommer och hälsar på oss ikväll, jippi! I morgon är det efterlängtad fest på gång, jippi igen!
Nej om jag inte ska ta och pussa lite på min darling, stackarn kom hem med feber i går kväll.

Con Air

När man sitter här alldeles ensam så börjar min favoritfilm. Con Air. Jag gråter i slutet varenda gång och jag har sett den en massa gånger. Nej, nu kan jag ju inte sitta och skriva här. Tillbaka till Nicolas Cage.

Con Air

En sån där lista...

1. Är jag nöjd med min ålder?
Ja, jag kan sträcka mig till 25... Kan ibland känna mig lite ung i klassen.
2. Är jag nöjd med mitt utseende?
Ja, men man har ju sina fuldagar.
3. Är jag nöjd med min vikt?
Hyfsat. Går gärna ner några kilo, men jag vill inte bli så smal som jag var för fem år sedan.
4. Är jag nöjd med min kropp?
Hyfsat.
5. Är jag nöjd med min utbildning?
Ja. Fast ibland undrar jag vad jag håller på med egentligen.
6. Är jag nöjd med min arbetssituation?
Japp.
7. Är jag nöjd med min lön?
Den funkar bra.
8. Är jag nöjd med mitt civilstånd?
Självklart
9. Är jag nöjd med mitt sexliv?
Självklart
10. Är jag nöjd med mitt boende?
Nja, när solen ligger på blir det riktigt jobbigt och jag hade gärna bott liiite större.
11. Är jag nöjd med mina kompisar?
Allihop =)
12. Är jag nöjd med min bilsituation?
 Hmm, jag har inte ens körkort, buhu! Men jag blir ju skjutsad istället!
13. Är jag nöjd över mina föräldrar?
They are the best!
14. Är jag nöjd med mig själv
Jo.
15 Har jag ett liv?
Såklart!
16. Har jag haft modet att svara ärligt på dessa frågor?
Alltid.


Snodde denna från
Smultronblomman.

Hilfe

vicks
Idag satt jag och nickade till hela första timmen i skolan, sedan proppade E i mig några Vicks Red Energy och jag piggnade till. Vi fixade i ordning vår presentation efter en massa prat och demonstration av mag-tarmkanalen. Nu har jag bara suttit och slappat i soffan. Idag. Igen.
Jag verkar bli väldigt påverkad av det här tråkiga vädret. Jag är trött och seg mest hela tiden! Kan det inte bara bli sommar igen. Oh, I wish!



Skorea

Satinsko
ASOS rear ut en massa festliga skor. Jag hade gärna slagit till på de här. Men de lär ju bli smutsiga jättesnabbt och svåra att få rena igen.  De är nog bättre än de i den här
färgen i alla fall.
Nu kostar de bara 298:-
Annat som lockar på rean just nu är svart och lila.

Lika som bär?

Bror min: Hehe, du är jättelik Jennifer Morrison på den där bilden.
Jag: Who?
Bror min: Ja men du vet hon i House!
Lika som bär?
Nja, inte vet ja...?

Let's twist

MarvelettesJag blev tipsad om ett ställe för någon vecka sedan av en jobbarkompis, nämligen Fasching! Ett "gammalt" ställe men för mig var det nytt. På lördagar har de Soulclub då de spelar Soul från 60- och 70-talet. I lördags när vi uppvaktade S så gick vi dit och det var en helkul kväll. Musiken passar i princip alla och det var bara glada miner och dansglada fötter överallt.
Jag kommer lugnt att gå dit flera gånger då det rycker i dansnerven! Vissa lördagar har de även reaggeclub vilket verkar väldigt lockande.

Absolut Bäst

clinique naturally glossyJag har hittat min nya favoritmascara. Clinique Naturally Glossy Mascara som jag fyndade på Amorellabåten. Lyxig känsla och underbart resultat. Fransarna ser naturliga ut och blir separerade, vill man vara lite mer dramatisk tar man ytterligare ett lager bara.

Betyg: Super duper.


Snabbvisit i Flempan

Efter en lång tupplur igår (så går det när man är ensam hemma) så kunde jag så klart inte somna igår kväll. Detta resulterade i en liten sovmorgon. Kom till skolan vid tio istället för nio, men det var i alla fall inget viktigt, bara tråkigt. Ringde E när jag kom fram eftersom vi skulle gå igenom ett grupparbete. Det visade sig att jag hade kommit helt i onödan eftersom inte hela vår grupp var där. Vi pratade ihop oss lite på fem minuter och sen åkte vi hem. En kvart i skolan! Notera att jag har en resväg på en timme, enkel resa.
Jaja, nu har jag i alla fall lyckats sammanställa min del till tre fina PowerPoint-Slides. Gu va ja e duktig.
Äntligen är det lön snart, kanske borde hämta mitt lönebesked nere på jobbet...
Vad jobbigt det var igår då jag var helt övertygad om att det var onsdag och sedan kom på att det bara var tisdag. Det blev liksom som om man fick en extra dag den här veckan. Blä!

Nojig, men av en bra anledning

COllageavgammalt
Vad mycket kul man hittar när man kollar bland gamla bilder! Ida och jag pratade lite tidigare ikväll och skickade lite bilder. Jag berättade att jag förlorat lite bilder från vår gemensamma semester förra året på grund av datakrasch, hur tråkigt som helst. Tyvärr hade hon inte våra bilder... Hoppas att jag hittar en skiva med de bilderna, för jag borde väl ha bränt ut dem på skiva. Jag satte i alla fall genast igång med att bränna en massa skivor med gamla bilder. Jag älskar foton, det är helt underbart att titta tillbaka på sånt som har hänt. Så sorgligt när de försvinner, för alltid!
Vad gör ja uppe nu egentligen?

Tunga ögonlock

När man har mycket att göra blir amn automatiskt jättemegatrött. Ögonlocken är blytunga och till tevens babbel och regnets stänk på fönsterrutan sjunker jag in i drömmarnas värld. Bara en liten stund, jag lovar. Jag ska snart ta mig i kragen och göra det jag borde, ägna mig åt skolan.
Ska bara vila ögonen lite.

Ny mobil tack!

LG telefonJag vill verkligen ha ny mobil, och jag har dessutom beslutat att jag ska byta abonnemang. Jag lutar mest åt Tre, mycket pga att mamma och pappa har det och det är bekvämt nu när vi saknar hemtelefon. Vet inte om vi fixar det igen heller.
Mitt lilla i-landsproblem är då att jag inte riktigt har fastnat för någon 3-mobil. Annars har jag fastnat för den här och den här, men en vanlig vikbar GSM-telefon har jag ju redan (eller ja, min brorsa har den just nu). Själv ringer jag med en SonyEricsson K700i (=tråkigt).

En Seg Soffliggare

Jag är så trött och seg idag. Inte det minsta pigg känner jag mig. Har bara tillbringat en timme i skolan idag men jag känner mig helt slut! Borde egentligen gå till gymmet och träna idag, speciellt eftersom jag nog inte kommer ha tid senare i veckan men nu blidde det inte så.
Jag måste sitta här hemma och skriva lite på en presentation som vi ska ha klara imorgon, vet knappt vad det är jag ska skriva om, bara att det handlar om prostatacancer (eller hur?).
Nu måste jag äta lite lunch.

Dress me up

asosdresses
Har inte spanat in
Asos sortiment på länge, jag vill inte bli för frestad... Men nu kollade jag igenom nyhetsbrevet och det fanns mycket sockersött. Jag gillar den grön-/svartmönstrade klänningen massa massor.
Men hey! Nu ska vi börja tänka på andra, julklappar står på inköpslistan efter fredag.

Med risk för att verka oerhört egocentrisk

Gör lite reklam för Modell för en dag. C drog dit mig idag och det var riktigt kul! Först blev vi sminkade och så fick man fixa håret lite själv. Man fick ha ett par ombyten och sen tog de kort med olika bakgrunder/miljöer. Några av korten publicerar jag egenkärt här på bloggen (i reklamsyfte såklart, haha!)
Jag tycker verkligen att man ska gå dit och prova! Det är ju gratis om man inte köper något. Jag kanske råkade lämna någons nummer också... ;-)

CollageTesan

Inte det vackraste men kanske lite uppiggande!

Gu, ja håller med. Det blev inte så bra...
Jag gillar turkost så det fick spela en stor roll, just nu.

Måste börja plocka undan här istället, om några timmar kommer folk hit för att förfesta lite. Måste fixa i ordning mig själv också! Håret är uppskruvat på huvudet för tillfället, får se om jag måste skölja ur det eller om det blir någorlunda bra. Bild kanske kommer här på  min uppiggade blogg, haha.
Skulle verkligen vilja fixa naglarna igen men jag är rädd för att jag är känslig mot alla starka kemikalier i limmen och så. Jaja, kort är hot!

Leker

Ja leker lite...
underconstruction



Vilken döing

Jag bedriver en död blogg... En tråkig död blogg.
Men skit i det, nu drar jag iväg till Uppsala och har lite trevligt där istället.
Oj, nu kommer visst älsklingen med en liten "lunch".

Dålig tjej

Idag är jag en sån där dålig tjej som inte går till skolan. Jag slutade till och med för fem minuter sedan och jag sitter här hemma i morgonrock. Jag hade nämligen ingen ostörd sömn i natt. Älsklingen jobbade i baren och skulle sluta ett, då har jag svårt att gå och lägga mig men jag låg och läste så till slut somnade jag väl. Vaknade till strax efter ett och tänkte att han snart borde komma hem eftersom han har bil. Somnar om rätt omgående. Nästa gång jag vaknar till är klockan 04.50! Ingen vid min sida. Jag ringer och hjärtat dunkar hårt, man hinner bli rätt orolig snabbt. Han svarar,tydligen är han fortfarande kvar och fast på puben. Jaha, jag är helt upp i varv så jag kan inte riktigt somna om. Han kommer väl hem sen vid halv sextiden, jag ska upp dryga timmen senare... Yeah right.

Hehe

Ja, jag blev lite förvånad, nummer 21 står här i närheten.

Ja, vad ska man säga?

Nu har jag hållit mig borta alldeles för länge, har mycket bloggläsning att ta igen. Jag har inte direkt haft någon tillgång till varken dator eller tid. Jag är helt slut och längtar efter helg, men i helgen vankas bara jobb! Jag har tröttnat på Flemingsberg, på allt pendeltågsåkande. Varje dag har de en ny ursäkt på förseningar. Lövhalka, signalfel, personalbrist, vagnbrist, snö, is, regn, jättelik skrämmande godzilla på spåren?
Idag stog jag och väntade i 30 minuter på ett försenat tåg (tack och lov så sken solen) utan någon information överhuvudtaget förrän 3 minuter innan tåget faktiskt kom. Jag har inte råd att ta taxi varje dag, har i alla fall inte råd att vänta på att pengarna komme tillbaka. För jag skulle lugnt kunna använda SL:s resegaranti.
Resegarantin är nog det enda som faktiskt fungerar hos SL, tack för det! SL ska ersätta taxiresa för högst 400 kronor om man riskerar att bli mer än 20 minuter försenad på grund av störningar i SL-trafiken. Snälla SL satte igår in 639:- (!) på mitt konto för att täcka resan jag behövde göra för att hinna till min tenta. Tack för det!

En annan glad nyhet är att jag blev godkänd på just den tentan som jag fick ta taxi till. Vilken lättnad. Pluggade tydligen precis lagom då jag klarade mig med tre poäng.
Blev helt matt efter dagen så jag stupade i soffan efter kanelbullar och Marabou Daim.

Den Bättre Versionen


En skräckhistoria?

Så där lagom i alla helgona helgen skakas man av denna hemska historia som har hänt precis i vårat område, granne med svärmor. Usch!
Som tur är en man gripen (förhoppningsvis den skyldige). Jätteläskigt och se bilder på när polisen bär ut ett lik ur porten där man sprungit många gånger. Säkert är det någon man "känner" också eftersom jag jobbat på ICA här i 3½ år.

Lilla fyraåringen!

PommeryIdag när jag skulle gå upp vid sju halv åtta tiden så gick det bara inte! Min nacke gjorde så ont och det kändes verkligen som om jag behövde som i några timmar till. Så blev det också. Jag kom upp vid 11 då pappa ringde. Då var det även försent att åka till skolan för den senare föreläsningen så jag vilade ut i soffan framför teven.
Jag tog en snabb sväng till Centrum för att köpa lite gott. Idag firar jag och Älsklingen vår fyra årsdag. Jag köpte en halvbutelj Pommery och lite gott till kvällens efterrätt, Chokladfundue. När jag kom hem igen så började städa och nu ser det helt okej ut här hemma.
Älsklingen har stängt in sig i köket och lagar överraskningsmiddag till mig. Spännade. Han är ju bäst!
Jag är jättehungrig.

Kollar på CribsMTV, fan jag hade velat ha Tony Hawk som pappa.







hits