Cheap vs. Big Spender

Knot Chain

Aaargh!

Nackspärr... Jo, det är sant.

I'm a nerd

You scored as Greg Sanders. You are Greg!

Greg Sanders

 
70%

Nick Stokes

 
65%

Catherine Willows

 
65%

Warrick Brown

 
60%

Al Robbins

 
50%

Gil Grissom

 
45%

Jim Brass

 
45%

Sara Sidle

 
40%

Which CSI character are you?
created with QuizFarm.com

Skummis

Här sitter man djupt insjunken i CSI Las Vegas (ja, vi var tvungna att kolla vad som händer i nästa säsong) så hör man värsta kraschen precis under oss. Vi tittar ut genom fönstret men allt vi ser är en kille som betalar parkeringen. Han ser oss och gestikulerar att någon har kastat något. Nyfikna som vi är smyger vi ner och tittar. Då har någon kastat en stor sten rätt in i apotekets ena fönster. Why?!
Så onödigt.
Vi ringer i alla fall polisen, bättre att säga något, eller hur? De skulle skicka hit en bil, i fall någon skulle få för sig att försöka ta sig in.
Skumma saker händer.

Nu kom polisen precis...

Fest

Jag ska ha FEST!
Här är man ute i god tid. Födelsedagsfest den 14/4. Men det är ju mitt i studentskivetiden så det gäller ju att vara framme i god tid. Nu är det klart och bokat.
Det var det som var den lilla
hemlisen...

Yes!

scorettskorDe är nu mina! De är mysigt fodrade också, kommer bli en perfekt höstsko hoppas jag. Nej nu måste jag rusa ner till jobbet!

Visar mitt nya skärp som jag köpte också, behövde verkligen ett "vanligt" svart. Lite krokmönstrat det här.
Skärp

Da Cruise

¨PilgrimSå, i förrgår kom vi hem från vår minisemester på Viking Line. Det var sjukt kul. Vi åt god mat (slevade sikrom) drack oss glada på vin och drinkar. Dansade loss lite och sedan shoppade vi så klart lite. Både alkohol och mer fåfänga saker. Älsklingen önskade sig whisky och det fick han. Han fick dessutom öl, vilken bra flickvän han har =P.
Jag unnade mig lite Smirnoff Ice och Tequila.
Jag var i desperat behov av en ny mascara, min Dior Show sjunger på sista versen. Det blev till slut en
Clinique naturally Glossy. Jag köpte även ett fint läppglans (det blir jätteljust) från Clinique och såklart en parfym (som alltid). Alla tre plockade på sig några pilgrimörhängen också. Jag tog gröna och lila.
Jag vill åka igen! Det var verkligen så kul.
Nej, nu ska jag iväg och äta lite i Kista och titta lite i affärer (kanske prova dessa igen) och sedan ska jag jobba i några timmar. Förhoppningsvis blir det lite fest i kväll, antagligen på KTH.

Tesans Scorettönskelista

Scorett
Stövletter

999:- respektive 699:-


Plånbok

PlånbokJag måste bara visa vad jag unnade mig igår efter flera timmars plugg. Ursöt guldig plånbok från Lindex. Inte lika mycket plats som i min förra men det spelar ingen roll, några kort kan få stanna hemma och några har flyttat in i min filofax.
Det här är min nya lilla kärlek.
Nagellacket är Mavala Milano

Fasiken vad min lins krånglar, jag kan inte riktigt ta en ny nu heller för jag har bara ett par kvar och de ska jag sätta på mig när jag så småningom fixar en tid hos optikern. Tur att det finns glasögon.



Vad händer?

Nu är tentan skriven, efter många om och men!
Morgonen har inte varit bra, på något sätt...
Vaknar tänker först att jag ska ta en tidigare buss och tåg. Nej, det är viktigare att äta ordentligt jag kommer i alla fall i tid med bussen och tåget jag brukar ta. Sagt och gjort. Jag märker också att min mobil inte har någon mottagning alls, jäkla mobilnät! Jag går ner till busshållplatsen i god tid och väntar. Och väntar. Och väntar. Ingen buss. Inser att jag nu har missat mitt tåg. Shit!
Kan inte ringa någon eftersom mobilen är knas, har ingen hemtelefon heller just nu. Som tur är så är Älsklingen hemma, tyvärr kan han inte skjutsa mig eftersom bilen ska besiktigas. Han beställer i alla fall en taxi åt mig. Den dyker upp snabbt och äntligen är jag på väg. Åker 500 meter sen hamnar vi mitt upp i en bilolycka! Det är inte sant! Långa köer och taxametern tickar. Han lyckas i alla fall ta sig förbi till slut och vi fortsätter. Sen stannar vi igen. Långa köer på påfarten till E4:an. Kan det bli bättre?
Jag kan inte komma försent till tentan, då kommer jag inte få skriva den!
Det rullar på till slut och taxin kan susa förbi lagom fort i bussfil när resten av trafiken går i 0km/h. Rullar på gör dessutom taxametern som stannar på 650:- framme i Flemingsberg. Jag ber för att SL betalar tillbaka varenda öre till mig.

Nu ska jag ta det lugnt, inte tänka på något, jag ska ju ut med Viking Line, äta mig proppmätt och kolla in taxfree! Kanske blir an
åksjuk också?

Pluggdag

Idag studsade jag inte direkt upp utan sov lite extra efter att klockan hade ringt vid åtta. Jag var i alla fall inne i stan vid halv elva för att hämta ut biljetter till förhandsvisningen av Boog & Elliot Vilda Vänner (Open Season) som H&M snällt bjuder på. Tråkigt nog är det svenskt tal på filmen, men jaja, gratis är alltid gratis. Strax efter elva befann jag mig på KI's bibliotek i Solna. Plugg för hela slanten, kom hem alldeles nyss faktiskt. Hoppas jag kan var riktigt effektiv imorgon. Då sätter jag mig nog i ett bibliotek som ligger lite närmare, förhoppningsvis ostört. Tänkte i alla fall börja morgondagen med lite träning vid nio sådär. Det blir nog perfekt.
Man kanske måste smita ner till Ica och köpa sig lite middag och frukost. Japp!




Äckligt!

Usch, vilka äckliga bilder... Inte verkliga som tur är.

Nu ska jag göra något mycket trevligare. Träffa mina underbara väninnor ;-)

My new shoes

Louboutinlookalike

Mina nya dojjor från skopunkten. Sköna då de inte har de där skyhöga klackarna det annars är på alla andra
liknande skor.
Me like alot. =)




Ok, till något helt annat.
Den här dansen och musiken (i slutet på framträdandet) är ju från Destiny's childs konsert, jag tycker killverisonen är bättre ;-)
(Kanske för att jag har sett det live)







Vilken brud!

Av ren slump hamnade jag på Bröllopstorget  och där såg jag en annons för brudklänningar, tyckte jag kände igen modellen... Ja men visst var det S. VIsste ju att hon hade tagit bilder för någon brudklänningsaffär, där ser man. Man blev lika paff när man såg henne på tunnelbanestationerna och i skyltfönster i stan. Snart dyker hennes bilder upp på H&M också, för någon ny underklädeskampanj.

April-Diamant

BirthstoneEleonore skrev om de här fina månadssmyckena igår. De är ju underbart fina och "smarta". Jag vill ha!
Jag är född i april vilket betyder att jag har egenskaperna: Fortune, Sexuality, Strength, Memory

Det är ju en fin idé och ett roligare smycke än de vanliga månadsstenarna som man fick när man var liten.











Fan va d krånglar

Min blogg ser pucko ut hos mig, och ingenting funkar när man loggar in på blogg.se.
Jag förstår dig
Daniella!
Jag som har hittat så många fina skor att blogga om... Hahaha!

Asså, den här videon är het. Helt out of nowhere.

En H&M-wrap tack!

HMcardigan
Den här sköna sköna cardiganen (?) sitter jag och myser i just nu. Köpte den igår, 10% plus att jag hade en bonuscheck. Den finns att köpa i H&Ms internetshop också. På internet står det 15% angora men i tröjan står det 10% angora och 5% kashmir. Den är i alla fall hur mjuk och go som helst.
249 välspenderade kronor, eller det blev det ju faktiskt inte efter all rabatt.









MnO Outlet

Ny Outletbutik öppen nu! Ligger vid Fryshuset, kanske är värd att kolla in någon gång efter löning. MnO Outlet säljer Rock & Republic, Chip & Pepper, Paul Frank med flera.

Nytt på foten!

Idag sov jag riktigt länge sedan fick jag skjuts till Solna där jag och E ägnade några timmar åt tentapluggande. Vi fem åkte jag iväg på mitt "hemliga möte". Det verkar lovande...

Efter det sprang jag in på Skopunkten i jakt efter ett par billiga stövletter och så ville jag kika in
dessa. Inga stövletter blev det inte i alla fall. Louboutinkopiorna fanns det få av, hittade en 38:a som satt jättebra, men inte ett par utan bara en enda, en högersko. Letade som en galning överallt i butiken efter vänsterskon, frågade varenda en som jobbade där. Jaja, jag gick ner för att lämna tillbaka skon, men så grävde jag lite på hyllan under och där under ett berg av skor låg en 38:a, en vänstersko dessutom! Jippi!
De här var riktigt heta men jag såg bara ett enda par i butiken.

Nu har jag och älsklingen ätit musslor, druckit lite vin och skrattat åt bloopers.

Koi Fish

Koi FishNär jag har tråkigt brukar jag rita på min älskling. Ibland tycker han det är kul, ibland inte... Idag tyckte han det var ganska kul för han fick välja motiv.
Det blev en Koi Fish, den betyder tur. Vi har snöat in oss på tatueringar, tittade en hel massa på
Miami Ink härom dagen.

Det blev en färgglad fisk på ryggen för F, men nu kommer våra lakan bli färgglada också. Hmmm...

Nej, fy f*n vad sent det var då...
Tur att jag inte behöver sitta på föreläsning imorgon.














Jag spricker snart!

Och det beror inte bara på att jag precis tryckte i mig en munk utan för att det är en sak som gnager i mig just nu. Jag måste ta ett beslut, antagligen redan i morgon. Vad detta handlar om vill jag hålla hemligt ett tag till men jag måste bara skriva av mig lite! Jag blir galen. Det är inget livsavgörande beslut direkt, bara en kul liten grej, men ändå svårt.
Jag kommer att återkomma om den här saken, I'm sure.

Whatever
Gu vad jag vill gå på Shakira och Beyoncé i Globen!

Sexy.se

Sexy.seImorgon öppnar Bingos underklädesshop, Sexy.se
Får se om det blir den succé han hoppas och tror på, man har väl tjuvkikat lite på Beeing Bingo. Haha.







Cute but Classy

Blev lite sugen på att fixa ett litet kollage...
Cute



Vinn!

Vinn skor från Nilson!

Prata om något roligare!

Jag är suuugen på dessa. Vad sägs om uppmuntran som anledning?
Victoria's Secret har kampanj på de här mysiga velourseten. I'm tempted.

Ne, om man ska ta och spara lite pengar kanske?


Prickad

Idag mår jag mycket bättre. Men morgonen började inte så kul. Idag var det äntligen dags för pricktest. Jag gick ner till vårdcentralen vid åtta imorse och sköterskan droppade och stack mig. Och resultatet; Oj, vad röd du blev, ojoj jag har aldrig sett någon med så stor reaktion. Du är jätteallergisk.
Jaha, jag visste ju att jag var allergisk mot katter i alla fall och det visade sig ju. Jag var minst lika allergisk mot björk, gråbo, hund och häst. Där ser man. Tack och lov var jag inte allergisk mot kvalser eller mögel. Jag mådde inte så bra efteråt och jag som vet med mig att jag svimmar hur lätt som helst följde sköterskans råd och la mig ner och vilade lite på britsen. Hon var även snäll och fixade en ny läkartid åt mig. Eftersom jag tydligen är så jätteallergisk så borde jag alltså ha något komplement till receptfri allergimedicin. Jag kan ta två stycken Kestine eller Clarityn och fortfarande känna av katter. Tänk då att jag fick ännu större utslag av Björk och Gråbo, hur har jag klarat mig på våren?
Anyways så läste jag på lite mer om korsallergier eftersom Björk och kärnfrukt lite hör samman i allergivärlden. Jag kan ju inte äta någon kärnfrukt längre, buuuuuhuuuu!!! Jag älskar all frukt, har dock inte ätit äpple på typ tre år (förutom i äppelpaj)... Jag sörjer.

Jaja, det här blev ett skittråkigt inlägg men jag var tvungen att skriva av mig lite.


Märkesbrutta?

Vissa shoppar bara "märkesprodukter" andra shoppar bara H&M, Vero Moda och andra "billigare" klädkedjor. Många blandar vilt bland dyrt och billigt. Jag ser mig inte som någon märkesbrutta, handlar mest på H&M men vissa produkter tenderar att bli så kallade märkesgrejer. Man är väl lite mer... ja vad ska man kalla det, noggrann eller nojig... med vissa saker.
Här är min lilla lista över grejer jag hellre köper med en märkeslogga. =P
  1. dior Parfym. Måste. Billigare parfym = Dålig parfym, alla luktar lika och/eller inget alls.
  2. Lacoste Gympaskor. Ja inte vet jag varför. De är skönare, snyggare?
  3. True religion Jeans. Helt klart för att jag gillar snygga jeans, snygga annorlunda loggor och kvaliteten spelar såklart roll.

Runway Maraton

Hela igår satt jag och tittade på Project Runway-repriser ihopkurad i mamma och pappas fotölj. Idag fortsätter repriserna och jag sitter här och slötittar, väntar på att bli kramad av älsklingen som nog kommer hem om ett tag hoppas jag.
Jag hade i alla fall en lugn kväll med familjen igår, tittade på Liftarens Guide till Galaxen och käkade chips. Idag drog jag fram symaskinen och sydde upp mina
senaste jeansinköp, väldigt nöjd med resultatet. Jag börjar bli proffs eftersom jag alltid måste sy upp alla jeans. Mina korta ben!
I morgon ska jag hem till föräldrarna igen, mamma fyller år och ska såklar uppvaktas.

En Sevenrumpa

Seven
Fyndade ett par Sevenjeans igår innan Parlamentet. Lyxoutlet ligger ju bekvämt nära Tvhuset. Jag var inte i skolan igår, mådde verkligen pyton, men jag tog en ipren och gav mig ut i alla fall senare på eftermiddagen eftersom jag inte ville missa Parlamentet. Det var jättekul men jag ångrar mig nästan i efterhand, för efter att tabletten haft sin verkan så mådde jag piss igen, ont i alla leder och febern hägrade.
Ja, så idag blir det ingen efterlängtad inflyttningsfest i Uppsala för min del, jag får åka hem till päronen och mysa (och hosta, nysa och snora) i deras soffa i stället.
Hoppas i alla fall att alla ni som kommer vara där i kväll får skiiitskoj! (Men att ni saknar mig ;o) )
I morgon tycker jag att ni ska titta på Parlamentet, det var jättekul, Johan Glans var superskoj.


Till allas (eller i alla fall min) glädje så kommer
Lyxoutlet att ha öppet hela tiden nu, precis som en vanlig butik, deras lokal är väl lite speciell men det funkar! Superbra om man vill fynda ett par snygga jeans.








Mingel

Skumpa
Gamma hydroxyIdag stannade jag ynka timmen i skolan. Jag mådde  inge vidare, förkylning igen, eller min mystiska allergi. Åkte i alla fall hem och sov några timmar.
Sedan åkte jag in till stan och träffade lilla mamma. Vi tog en promenad till Birger Jarlsgatan 112 där
Devita hade invigning ikväll. Gratis Champagne och en uppsjö underbara snittar. Dessutom fick vi prova på lite olika behandlingar de har där som annars kostar mellan 75-350 kronor.
De har då alltså Stockholms första Oxygen bar. Jag vet inte vad jag ska tro om det, med tanke på att i inandningsluften så är syrehalten 20% ungefär och i luften vi andas ut är syrehalten 16%, alltså kroppen tar bara upp den syremängd den behöver. Dessutom är syre giftigt... hmmm...

I dag läste jag ut Kinsellas En shopaholics bekännelser. Bättre än väntat faktiskt och jag gillar alla tankar hon har. Nu ska jag börja läsa något allvarligare, Mamma sa att jag var sjuk.


Blommigt

Blommigt
Sötaste inköpet idag!
Brun klänning med små blåa blommor från Indiska, 199:-
Lite väl genomskinlig att använda bara den kanske, vi får se. Tänkte i alla fall använda den i morgon, då har jag blivit inbjuden till invigningen av Stockholms syrebar och något nytt Skin Care grejs. Vi kommer bli bjudna på tilltugg och dryck och dessutom får man någon slags ansiktsbehandling gratis (från menyn?). Gratis smakar bra. Det ska bli spännande.
 
På fredag ska jag m.fl. på inspelningen av Parlamentet och vi tänkte ta en sväng förbi utförsäljningen av
Lyxoutlet också. Får se om man kan fynda något, jeans är alltid en hit.
Det har blivit en del teveinspelningar nu på senaste, Time Out var grymt kul, jag skrattade så jag grät.










Käääär!

I'm crazy. Jag kan inte sluta tänka på en kappa ifrån Kookaï. Var en sväng på stan med pappa idag för att agera smakråd och provdocka. Present till mamma skulle det bli, en kappa. Det blev en underbar sak från Kookaï och den är så snyggt så det gör ont, jag vill ha den! Den var dessutom nedsatt av någon anledning på NK. Jag tror inte det är den härmen den påminner lite i alla fall fast jag kommer ihåg den mörkare, jaja! Jag får väl hoppas att jag kan låna den någon gång. ;-)
Nu är min gubbe och jobbar på SU, så I'm so lonely. Det är jag, teven och F's stora mysiga KTH-tröja. Ja, och såklart min ursöta nya klänning från Indiska. Ska ta kort nu!


Åh, Ipoden full med ny härlig musik!

Pråligt

Tavla Gardin
Idag har jag shoppat lite inredning.. Jag köpte tyg och gardiner med samma mönster fast i olika färg. Tyget hade vi spanat in för ett tag sedan för våra tavlor, nu blev det ett par mindre tavlor att ha ovanför sängen. Nu är vårt sovrum lagom pråligt. Nu vill jag bara ha ny byrå så allt matchar.
Det blev även lite presentshoppande till lilla mamma som fyller år på måndag.
Idag bokade jag, E och C en
kryssning! Ska bli skitskoj. Vi fick åka gratis och vi ville hitta på något efter vår tenta den 25:e. Vi betalar bara för maten, det är ju schyst! Så nu drar vi på onsdagskvällen den 25:e och kommer hem på torsdagen efter ett kort stopp i Åbo. Längtar redan efter tentan ;-)


Lila!

Sitter här och knaprar i mig lite frasbröd så jag inte ska tuppa av. Ska strax dra mig söder ut, skanstull.Vi, några faddrar med våra "barn" ska äta mysig middag på en etiopisk restaurang. Tyvärr är det ingen från min faddergrupp som ska med, men det blir skoj ändå, vi är drygt tjugo personer tror jag! På mig har jag en grå klänning, lila bälte, lila clutch, typlila armband och naglarna är målade i Milano.
Igår hade jag en härlig eftermiddag och kväll. Jag åkte direkt från skolan och mötte mamma i stan, vi gick och satte oss på Restaurang Drottninggatan och avnjöt en himla god middag och en himla himla god efterrätt och sedan lite kaffe på det. Jättetrevlig personal servade oss under kvällen, Tack!
Efter en lååång middag gick vi bort till Park för förhandsvisning av Djävulen bär Prada. Det var riktigt bra, inte helt som boken men det var en jättebra filmverision. Sevärd helt klart!

Idag köpte jag såna där lösögonfransar som liksom inte sitter på en rad utan små klasar som man limmar på sina egna fransar och inte på ögonlocken. Om ni förstår? De sitter på nu efter lite pill, det var inte så svårt faktiskt. Det blev ett bra resultat och det var inte speciellt dyrt heller.

Trevlig Helg!

Röd platå

Röd platå
Hot!
Va sugen man blir.
Är även lite förälskad i dessa, men de kanske inte blir så användbara nu i höstrusket närmar sig. Men jag kan ju ha dem att titta på eller så kan jag leka galapremiär här hemma.








Familjehelg

TavlorEn härlig, skrattfylld och lugn helg i Hälsingland med hela familjen. Gu, vad vi i famlijen har dålig humor, men vi har då garvat en hel massa i alla fall! Det blev till och med lite shopping, på Åhléns och Dollar store. Dollar store var en rolig upplevelse. Kom in och sa: Shit va me skit! Kom ut med en hel påse grejor, bl a doftljus och bomullspads. Jag och brorsan spexade med lite halloweenmasker, as you can see.
I fredags var jag och älsklingen en sväng till
Stinsen där de håller på att bygga om för fullt. H&M hade nyöppning och hade 20% rabatt, blev även lite shopping där. Käkade urgod sushi! I fredags fixade vi även lite konst i vardagsrummet. Två stycket 1x1 meter stora målardukar med ett tyg uppspänt på. Det blev riktigt maffigt. Har köpt två mindre som vi tänkte ha ovanför sängen också.


hits