Kiss me.

Det räcker med att vi är ifrån varandra i ett par dagar sedan saknar mina läpper hans så himla mycket. Mina läppar ger upp om de inte blir pussade på av hans läppar. Det svider och de blir sjukt torra. Hur ska de klara sig fram till den artonde januari?

Summering.

Jag gör som jag gjorde förra året...

Får anställning på ett nytt jobb, säger upp min lägenhet och säger upp mig på ICA. Målar om i den nya lägenheten.

Jag och Prince Charming flyttar ihop "på riktigt" i en liten skruttlägenhet söder om söder. Jag gråter järnet när flytthjäpen har dragit. Sedan blir jag dessutom lämnad ensam i en vecka i den nya lägenheten, detta visade sig bara vara bra för då kunde jag göra mig lite hemmastad. Sedan var jag på kryssning också!
Det var också i februari jag började jobba som visningsvärd.

Jag gör min sista arbetsdag på ICA,
sentimentalt men underbart. Jag får nys om ännu ett nytt jobb och börjar inskolning med min nära vän N. Jag och Lillprinsen slår vad om könet på hans pappas nya barn (Det har inte kommit än!).
Rihanna spelar i Globen och vi var såklart där. Jag tror också det var i mars som vi såg Lutan Fyah och Jah Mason.

April brukar vara min månad men runt min födelsedag var det bara en massa tårar istället. Trots tårarna fyllde jag år och blev stört bortskämd. Sedan gjorde jag Valborg i Uppsala (=Jag somnade med strumpbyxorna uppdragna till knäna på väg till middagen, men det tog jag igen sen). Dessutom super jag mig redlöst full på Lillprinsens studentskiva, men det var kul på vägen.
Ja, sen var det såklart konserter i April också: Boys II men och Gentleman.

Brick and Lace spelar på Ambassadeur, jag går på ännu en studentskiva och firar jul på KTH. Det känns som om Maj mest var en massa plugg men skolan slutar till slut med en "klassresa" till Göteborg, mycket lyckat! Jag tittar alldeles för mycket på The Hills!

Lillprinsen tar studenten. Jag och Prince Charming flyr fältet till Bulgarien. Det behövdes! Sedan var vi var ett glatt gäng som firade midsommar på Tjörn. Juni slutar med ett jättefint bröllop.

Jag och N jobbar en massa tillsammans på nya jobbet. Det är i princip bara vi på hela kontoret, vi kan sitta och sola på den stora och soldränkta terrassen. Trevliga middagar, utflykter och fester och såklart Jah Cure på Tyrol! Knäppast var när vi tjejer åkte ner till Göteborg och bilen dog precis utanför Götet, men det funkade ju ändå när vi fick en hyrbil...

Firar ett år tillsammans med Prince Charming. Samma dag genomgår jag en smärtsam (både psykiskt och fysiskt) behandling mot cellförändringar på min livmodertapp. Ett jävla utdraget projekt som låg och pyrde i bakhuvudet i flera månader innan själva behandlingen, väntetid är det värsta som finns!!!
Vi var på fint sensommarbröllop och drog på kryssning (igen!).
Vänner börjar resa bort till fjärran ställen och vissa börjar skolan igen.

Jag gör inte så mycket om vardagarna. Jag läser en distanskurs och en kurs i Uppsala två gånger i veckan och så jobbar jag lite då och då. På måndagarna testar jag olika dansstilar på KI. Jag och Prince Charming flyger ballong, vilken grej!

Jobbet behöver mer hjälp så under oktober jobbar jag i stort sett heltid samtidigt som jag sköter skola och ett till extrajobb. Till slut inser jag att jag måste ta det lite lugnt och säger ifrån mig en del jobb,  välbehövligt.

Jag är tillbaka på KI med ett riktigt schema vilket känns skönt, lite rutin i vardagen igen. Ding Dong dansar på Göta Källare!

Kursen i Global Hälsa börjar och därmed närmar sig Indienresan. Vi dansar till Timbuktu på Berns, åker till Mamlö på inflyttningsfest och dricker en massa glögg. N kommer hem från USA! Imorgon firar jag in det nya året i Uppsala med många fina människor sedan drar jag till Indien!

Mamma har rätt.


Tesan ska sova över på päronens soffa eftersom hon inte orkar åka hem.
Mamman: God natt.
Tesan: God natt!
Mamma: Ligger du bra?
Tesan: Jadå, det går jättebra det här.
Mamman: Saknar du något?
Tesan: Nejdå, allt är jättebra.
Mamman: ...Förutom Prince Charming då.

Snart på väg.

Jag är fortfarande lite löjligt småförälskad i Darin.
Jag satt uppe jättelänge igår och fixade en massa musik till min Ipod så att jag har något att lyssna på den långa resan jag snart ska göra. Snart? Det är ju skitsnart, på fredag! Och igår kom nervositeten. Jag kunde verkligen inte somna, men det var nog en överkonsumtion av koffein inblandat där också och ovanan att sova själv.

Detta har hänt.


Love hurts.

Okej, det kanske inte syns så bra men halva min underläpp är vekligen jätteblå. Jätteblå! Jag ser misshandlad ut. Men det är jag inte, jag är bara älskad och pussad på (med våld).

Inlägg efterfrågas.

Okej, nu får ni ta del av mina i-landsproblem, jag orkar inte med dem själv.
  • Jag ska fylla i en anhörig-blankett och lämna in på fredag inför Indien-resan. Problem: Jag orkar inte kolla upp flygtiderna och flightnumret.
  • Jag ska åka till Indien om 16 dagar. Problem: Jag har skjutit på min vaxning för att få den perfekta inför och under resan = Hej apa!
  • Jag är ledig härligt många dagar innan jag drar till Indien. Problem: Jag har en tenta innan dess.
  • Jag trodde jag hade ett ex-jobb. Problem: Jag orkar inte ringa och tjata för att jag tror att jag ska göra bort mig.
  • Jag har en sjukt underbar sambo. Problem: Han drar till Alperna precis efter jul. Pucko.
  • Nya avsnittet av The Hills var sjukt bra. Problem: Nästa avsnitt verkar ännu bättre och säsongsavslutning!
  • På nyår är det fest! Problem: Jag är bjuden till för många fester.
  • Igår lämnade jag in min psykologihemtenta äntligen! Problem: Jag hade skrivit så mycket så jag pallade inte att läsa igenom det.
  • Imorgon ska jag få massage och äta julmiddag med jobbet. Problem: Jag är så sjukt trött och behöver/vill sova. (Eller plugga kanske)

To da south.

Var tog den här veckan vägen egentligen?
Imorgon sover jag
här och på lördag sover jag i närheten av den här efter en förhoppningsvis trevlig inflyttningsfest. Helgen blir en liten minisemester helt enkelt. Det vill säga om sjuklingen i sovrummet vill bli lite friskare! Jag tror inte jag vill köra Malmö tur och retur helt by my self.

Nej, jag jobbar inte på SL.

Ibland blir det en himla massa åkande i mitt jobb på söndagar. Igår såg det ut så här med alla byten:

tunnelbana
buss
buss
buss
buss
tunnelbana
buss
buss
tunnelbana
tunnelbana

hits