Det kurrar i magen

Det fullkomligt stinker i lägenheten, det stinker vitlök. Vi har dränkt potatisklyftor i vitlök, vi har tzatsiki i kylen och sen ska vi vräka i oss fetaostbiffar. Det märks att jag inte har ätit på hela dagen, typiskt dåligt. Nej, nu ska jag fredagsmysa istället och sen ska jag jobba hela helgen. Sådeså.

Angående mina nya skor.
Alltså jag skulle jättegärna vilja visa mina nya snygga skor men min kortläsare fungerar tydligen inte och jag hittar ingen sladd till kameran heller och de finns inte på wedins hemsida. Så det får bli en annan gång.

Hell no snow

Alltså nu är jag trött på all skidåkning, på tv, på facebook, på bloggar och allmänt i umgängeskretsen. Snö suger riktigt hårt. Man är sjukt ful i skidmundering, man bryter alla möjliga ben i kroppen, det är svinkallt och det är dessutom snordyrt. Jag tror min familj var/är klok som istället la pengarna på exotiska långresor till varma ställen när vi barn var små.
Varför betalar man sjuka summor pengar för pruttfula vinterkläder när man istället kan åka till sol och bad (och då har vi inte ens täckt en skidjacka). För resterna pengar kan ni köpa mig en ny resväska fylld med glassiga, heta bikinis så kan jag ligga nästan naken på sandstranden och sippa longdinks. Jamenarsvårtval?!
image946

En striptease

image945
Såååå, nu sitter jag helt slutkörd i soffan. Var helglad eftersom inventeringen på jobbet gick supersnabbt så jag fick gå hem jättetidigt istället för jättesent. Men så kom man fram till centralen och tuben stod typ stilla. Satt och läste (tack boken!) i en halvtimme medans vi kom tre stationer framåt innan tåget togs ur trafik. Jamenjippi liksom. Så jag gick en sväng, rätt in på närmsta Sleven och köpte glass. Sen tog jag en taxi hem. Gonatt på den. Men jag är rätt glad ändå, jag har köpt nya skor idag.

Heyho, electr-O!

image944
När jag staplade in i mörkret (hem alltså) igår lyste det så här fint runt min handled. Hanna drog med mig ut igår, mycket bra initiativ tycker jag. Vi dansade loss till en massa electro och det var svinkul. Mindre kul blev det när jag åkte hem, hade gärna stannat men ville hinna med sista tuben i alla fall.
Prince Charming verkade också uppskatta lysrören, han blev överraskad med lite partystämning inne på toaletten under ett nattligt besök. Hehe.

Men jag har en lucka mellan 14.25 och 14.40 den 7:e April!

Jag och den nästan friske diskuterar dagarna framöver medans han gör sig redo för att smita ut ett tag.
Tesan: Men jag är nog inte hemma när du kommer hem ikväll...
Prince Charming: Nej, okej... Jaha, så du ska ut ikväll och jag ska ut imorn? Bra timing!
Tesan: Mmm, och du ska jobba hela dagen imorn?
Prince Charming: Mmm, men jag ska åka tidigt så jag kommer hem i bra tid innan jag ska ut.
Tesan: Okej, men jag är nog inte hemma då eftersom jag ska jobba hela kvällen imorn.
Prince Charming: Aha, just ja...Hmm
Tesan: Ja, men då ses vi på fredag då!
Prince Charming: Ja, Hej då!
image943

Övriga kvalifikationer: Hemtjänsterfarenheter

image942


Idag har det i princip hänt noll i mitt liv. I natt hade Prince Charming feber så jag fick sova på en millimeter i sängen och vaknade var femte minut typ. Detta resulterade i en välbehövlig sovmorgon och sen lite obligatorisk skola efter lunch. Sedan dess har jag legat och trängts med sjuklingen i soffan, agerat hemtjänst lite då och då och bråkat om fjärrkontrollen.
Jag har också råkat beställa två klänningar, men what the heck, det var rea plus att jag var tvungen att inviga mitt nya visakort.

Jag hoppas innerligt att någon driver med mig.

Någon helt okänd (eller?) addar mig på msn och frågar: Vem är du då?
image940
Jag svarar: Go for it och blockar honom. Antingen sitter någon och skrattar på sig så han/hon/de kissar på sig just nu (typ som jag gör och frågar Prince Charming gång på gång om han har något med det här att göra.) eller så har jag hjälpt en vilsen tonåring lite på traven. Haha.

Nu måste han ju nästan bli stolt.

image939
Många fina färger.

Tvångsstretchad.

Igår fick Orre ryck, började skälla på mig och tvångsstretchade mig.
Vill du ha förstörda ben? Är det du och
Lill-babs, är det så? Hon lät värre än Sverker Olofsson. Anledningen till detta är att mina vader tar stryk av allt trippande i högklackat. Så jag blev upptryckt mot en vägg och fick stretcha och stretcha mina stackars vader.
Nej, titta hit! Du måste göra så här för annars blir du som Lill-babs! Skärp dig, fokusera!


Glamourfaktorn en lördagsförmiddag.

image938Ligger i sängen med datorn i knät och är lite smått bakis. Glamourfaktorn är nere på botten, jag har på mig en väldigt fin mörkblå t-shirt (inte min och mer säger jag inte). Så, här ligger jag och försöker att inte skymta diskberget från igår i köket, tittar på roliga bilder från igår och planerar kvällens outfit. En riktigt bra start på en ledig lördag med andra ord. Och bättre kommer lördagen bli, jag ska få hångla idag, med en kille!

Fick mess igår om att alla var hela och att skidåkningen var slut för denna gång, några timmar snenare fick jag mess av lillebror prins som berättade att Prince Charming fixat fin blåtira. Jag hade det på känn, man ska inte ropa hej!

A promise.

Jag har typ lovat att lägga upp en bild från vår drinkkväll, för vi flippade och hoppade tillbaka i tiden (till snelugg och magtröja). Och ha överseende med evetuella stavfel och grammatiska korkheter, klockan är fyra och jag är fortfarande full.
image937
Puss igen

En spärr hit eller dit.

image936Ja, igår visade det sig att mitt visakort hade blivit spärrat. Detta på grund av att jag har beställt ett nytt kort och då spärrar de tydligen mitt nuvarande kort på en gång (och så var det inte förrut!).
Det var ju faktiskt inte kul hur man än vända och vred på det, jag har ju för närvarande ingen sambo så där stod jag alldeles ensam med cirkus fem och femtio på fickan. Som den snälla damen på Skandiabanken uttryckte det: Men lilla gumman! Dessutom bor familjen på andra sidan jorden (eller ok, andra sidan stan). Jag hade tur och kunde låna en slant (till det nödvändigaste) av päronen så att jag kunde klara mig ett par dagar i alla fall.

De pengarna har hittills gått till:en flaska vin, garderobsavgift, fyllekäk, tandkräm och helgoutfit. Helt klart det mest nödvändiga.

Nej, nu ska jag supa klasskompisarna fulla med min tax-free-sprit!
Puss

To do och to did.

Man är ju sjukt produktiv när man är själv. Så här har veckan sett ut och de närmsta dagarna är även de fyllda till bredden.
Frdag: Kryssning
Lördag: Ute på havet
Söndag: Pizzabak och film med familjen
Måndag: Skola, middag och stan med L
Tisdag: Skola, stan för att fixa lite till mitt lilla inredningsprojekt
Onsdadg: Skola, fixa inredningsprojekt, städa, tvätta, slappa
Torsdag: Skola, långlunch med C och E, ligger i soffan och orkar inte röra på mig, ska gå och kopiera nycklar och sedan middag och utgång med K och nu även H (jippi).
Fredag: Skola (förhoppningsvis) och sedan drinkkväll med tjejerna i klassen
Lördag: Prince Charming kommer hem igen så jag kommer pussas en massa och sen hoppas jag att jag hinner träffa N och N vid en eventuell utgång
Söndag: Jobb kanske? Schemat kommer idag så jag får väl se, annars förväntar jag mig frukost på säng och helkroppsmassage.
Nej, nu ska jag sluta att bara ligga i soffan.
image935
Precis lika graciös.

Helgens tungvirvel.

Eftersom mitt hångel (aka sambon eller Prince Charming) är i Frankrike för tillfället så fick jag ragga upp nytt hångel på kryssningen i helgen. Här har ni bildbeviset. Nu står hånglet i mitt fina spritskåp och väntar på att bli öppnad. Jag snaskade även mule med följande: image934
Om jag har glömt någon så hoppas jag att ni förlåter mig, you're all in my heart.

3300000 i bakfickan.

Lagom till alla hjärtans dag brukar Hjärt-Lungfonden påminna mig om att det var länge sedan jag skänkte en slant. I alla fall så höll jag på att sortera lite papper just och då såg jag vad det stod på inbetalningskortet.
image933
Tänk om man skulle råka kryssa fel och få kronofogden efter sig...?

Halleluja.

VI HAR INTERNET!
Nu skulle jag behöva sitta hemma hela dagen och bara ta igen allt surfande och bloggläsande jag har missat, men nej, jag måste till skolan först... Men sen! (Då jag egentligen skulle städa)

Hög nivå.

Så här såg det ut på Facebook i fredags innan kryssningen...
image932
Jag lämnar resten åt fantasin, det är ingen idé att avslöja hur det slutade

Jag och min brandman.

image930När man inte har internet hemma (det var ett jävla tjat!) så faller roligt bloggmaterial lätt i glömska. Det händer mycket roligt i min vardag, det är ju allmänt känt att jag och Prince Charming är världens klumpigaste par så vardagen är fylld med spännande incidenser. Igår till exempel så höll vi på att bränna ner hela huset mitt i romantiken. Av detta har vi lärt att det inte är bra att bli handlingsförlamad när det börjar brinna, eld tenderar att sprida sig.

Uppdatering, fortfarande internetlös.

Nu har jag börjat be för att internet ska börja fungera, inte nödvändigtvis ikväll men snälla, på lördag kanske? Det har endast med sällskapet att göra, för efter lördag är jag sällskapslös hemma i lägenheten i en hel vecka! Jag är alltså i stort behov av internet.
Annars då?
Jag tråkar loss i skolan med hjälp av en sjukt ointressant och ostimulerande kurs, jag börjar känna mig hemma i söderslummen, jag har till och med gett mig ut i mörkret alldeles ensam för att hitta en skabbig tempobutik som satt och tryckte på ett H&M-paket till mig. Jag kom hem hel tack och lov.
Ikväll ska jag och Prince Charming mysa ihjäl varandra för att det är alla hjärtansdag, vår halvårsdag, för att jag ska på kryssning imorgon, för att PC ska till Chamonix på lördag och för att vi tycker om varandra.

Myshetsfaktor.

Vår lägenhet börjar arta sig och det är nästan mysigt där nu. Härom dagen låg vi omslingrade i soffan och zappade teve, så himla mysigt. Det är vid sådanna tillfällen en pojkvän verkligen är toppen. Så tänker jag: Varför ligger vi inte här i soffan oftare, och bara zappar teve och kramas? Varför känns den här mysheten så obekant på något vis? Men det kanske är den nya lägenheten som gör allt så mycket mysigare?
Så mitt i allt mys slog det mig: Vi har inte inte internet än = Prince Charming och jag har inte ens rört våra datorer sedan vi flyttade in.
När det inte finns internet så finns det heller inga bloggar eller forum vilket leder till att man tvingas att umgås. Jag kanske ska ringa Bredbandsbolaget och be dem skjuta på uppkopplingsdatumet lite...
image929
Folk som vet vad mysigt är: Världsrekordinnehavarna i att ligga sked.

Två tuttar för mycket

Det finns en herrtidning som heter FHM (fyndig förkortning på For Him Magazine). I alla fall så finns det en sida i den här tidningen (säkert i en massa andra liknande också) där vilken tjej som helst kan "vika ut sig" och på så sätt till exempel "ge igen" på ett ex eller liknande. Alltså jag förstår inte hur det här fungerar!
Det är väl tänkt typ så här:
"Haha, kolla på mig nu, kolla vad du missar!!"
Men i mitt huvud så tänker jag bara, vilken normal kille skulle efter det här vilja ha tillbaka den här tjejen? Finns det någon som tänker: "Jamengu nu vill jag verkligen ha dig tillbaka, nu när du fläkt ut dig för hela Sverige!" slänger sig på telefonen och ringer den här tjejen?

Bara en tanke så där.


Kändisspoting

Ibland visar sig skillnaderna väldigt tydligt. Tesan och Prince Charming drar en vända på stan då dessa två incidenser inträffar under loppet av mindre än en timme.

Inne på ONOFF:
Tesan: Såg du vem det där var?
Prince Charming: Va, vem då?
Tesan:
Andrés Esteche!
Prince Charming: Va, vem då?
Tesan: Hallå, melodifestivalen, Fame Factory!

Inne på Hertz:
Prince Charming: Såg du vem det där var?
Tesan: Va, vem då?
Prince Charming: Johanna Sjöberg!
Tesan: Va, vem då?
Prince Charming: Jättekänd simmerska... Hallå?!


1 + 1 = Kaos

Okej, själva flytten av möbler är förbi och det är dessutom den antiklimaxladdade flyttstädningen (jobbigt värre att lämna ifrån sig en tiptop-lägenhet!). Men den nya lägenheten är ett bombnedslag. Igår fick vi utöva avancerade placerings- och förflyttningsstrategier för att kunna ha familjen där på en lägenhetstitt. Kartonger från golv till tak överallt.
Det blir ett rejält kaos när två personer ska försöka flytta in på samma lilla yta. Jag ska aldrig flytta ihop med någon annan igen! Passande nog så åker Prince Charming på skidsemester snart vilket betyder att jag har hela lägenheten för mig själv. Låt mig översätta: Detta betyder att jag kan styra, ställa, möblera, slänga och köpa vad och hur jag vill och låter det bli världens surprice för honom när han kommer hem igen. Skitbra tycker jag, mindre bra tycker Prince Charming och slänger oroliga blickar mot den stora DIF-lådan. Mohahahaha!

Mot söder!

Nu flyttar jag, vilket såklart innebär strul med det mesta, främst internet och sådant livsnödvändigt. Bloggen kommer nog tyvärr bli lidande. Jag får massblogga de få gånger jag får tillgång till en dator. Puss!

Dagens citat

image928Tesan och Prince Charming sitter och pluggar på varsitt hörn i vardagsrummet. Under tiden sitter de också och kastar ur sig fula ord till varandra, det är på gränsen att de ska börja slåss snart. (Det hela började med att någon var dum nog och hällde grapefruktjuice över sig själv och soffan, tre gånger på rad! Och han kallar sig bara klumpig, jomenvisst)

...
Prince Charming: Meh, tycker du inte om mig?
Tesan: Nej!.. Du stör mig!
Prince Charming: Bättre att störa än att vara störd.
Tesan: Tack för den.

Jaja, vi är vänner nu i alla fall, tror jag. Min pusstrejk är hävd i alla fall.

Dugga om några timmar nu och den här gången tänker jag också
skylla på sex, utan att ljuga.

Bild: tdog-art.com

hits