Paket! Till mig? Ja, man tackar!

silverdojorSå jag tog en runda i stan efter tentan. Letade efter en klänning till min fest och jag köpte faktiskt en! Superfin, men jag tänkter inte visa den här än.
Mina fina silverskor hade kommit också tillsammans med ett läppglans som blir precis så som jag letat efter. Det blev inte rött utan mer som en rodnad och massa glans.

Här är min H&M-kappa också! Man ser kanske läpparna lite...

En lista

10. Kändis som jag skulle vilja äta fisksoppa med:
En snygging
9. Kasta jag senast i papperkorgen :
Bananskal, godispapper och rester efter annat man vräker i sig under en tenta
8. Tänker jag på när jag hör makaroner:
Fattig student
7. Denna person kysste jag senast :
Sambon, såklart
6. Så mår jag dagen efter en lyckad fest :
Trött som ett as
5. Sveriges stolthet är enligt mig :
Alfred Nobel
4. Det skulle jag aldrig klä på mitt barn :
Något som absolut inte passar deras ålder. (Typ så som
barn ser ut i sånna hemska skönhetstävlingar för barn.)
3. I baren beställer jag helst :
Vitt vin, rött vin, drinkar eller Sambucca-Baileys-shot
2. Det hade varit kul om X hade styrt sverige :
Kristian Luuk
1. Hade jag viljat ha i min hand nu:
En vinstlott

Tentan är över (förhoppningsvis!)

Okej, tentan är skriven. Jag har som sagt försummat plugget rätt rejält, har inte varit på mitt bästa humör och allt har kännts otroligt tungt den senaste tiden. Helgen har dessutom varit fylld med jobb och jobb och en personalfest. Det lämnade inte mycket plats kvar och allt jag var tvungen att plugga in till tentan. Jag satt igår och i förrgår på biblioteket och läste och läste. Kanske var det något som fastnade ändå för jag bröt inte ihop på tentan utan jag skrev på ganska bra!
Nu vill jag verkligen verkligen att de ska vara snälla och godkänna mig så jag slipper skriva omtenta dagen efter min födelsedag (vore inte det taskigt?). Jag vet i alla fall att jag inte blir helt utan poäng, bättre än så gick det (positivt tänkande!).
Snälla?!

I provrummet igen

Jag passade på att prova lite grejer igår också. Bland annat en skinnjacka från Lindex. Den kostar 899 kronor om jag inte minns fel. Sen provade jag två klänningar på H&M som det har varit lite hysteri kring. Den prickiga blev alldeles statisk så det var inte att tänka på. Bomulsklänningen var jättefin och skön men jag ska försöka hitta något som inte är svart istället.

De ljusa Chloékopiorna kommer från Wedins, de var grymt sköna. Om de finns kvar senare så ska jag definitivt köpa dem.

Pluggiplugg

Om man tröttnar på att sitta instängd på ett bibliotek är det skönt att man har nära till ett centrum. På H&M så använde jag min bonuscheck och köpte den här fina kappan. Ska visa annan bild vid senare tillfälle. Jag fick även med mig skorna som jag bloggade om tidigare, fick de till och med lite billigare, 299:-.
Sen hade jag visst fått paket från La Redoute också. Med de omtalade pumpsen och den mycket omtalade kjolen (vad jag går på mycket prat). Jag har inte riktigt bestämt mig angående pumpsen, de är så snygga men sitter inte perfekt...

Galaklädd

oscarskläder
Överst från vänster: Jennifer Lopez, Helen Mirren, Kate Winslet, Cameron Diaz, Jodie Foster och Maggie Gyllenhaal.
Nattens gala rent klänningsmässigt var ganska tråkig, tyvärr. Maggie Gyllenhaal var helt klart snyggast och vackrast. På en andra plats kom
Helen Mirren.
Det bjöds på lite matallic, lite knalligt och lite fult. Sötast var ändå Abigail Breslin, bra att de inte klädde henne "vuxet".

Lite sur

Här har man gått och laddad inför biljettsläpp hela helgen så när man kommer ner till kiosken så säger han att jag inte kan köpa av honom! Gah!
Så nu sitter jag i en hederlig kö... På internet. Det går bajslångsamt. Telefonnumret krånglar bara så jag kan inte ringa heller. Fan, jag kommer inte få några
biljetter.

Update: Inga biljetter till mig  =(
Nu måste jag sätta mig och panikplugga i två dagar. See ya!

Gala

Gala
"Budget"-klänning från Blondy, Skor från Bottega Veneta, Väska från Stella McCartney och örhängen från Erickson Beamon.
Redo för gala!

And the Oscar goes to...

leighI natt är det då dags för årets Academy Awards, Oscarsgalan. Förr hade jag och mamma som tradition att gå upp mitt i natten och titta på galan. Förra året satt jag uppe och tittade ett litet tag. De tyngsta priserna delas ju ut i slutet så det är roligare att gå upp vid femtiden på morgonen istället kanske.
I år är det
kanal nio (femmans lillebrorsa) som kommer att sända galan med start från 19.00. Själva galan sätter inte fart förrän 2.30 men det är alltid kul att kolla in alla kändisar när de ankommer till röda mattan.
Gillar att Ellen Degeneres är värd, Billy Crystal var inte min favorit. Bäst var ändå Whoopi Goldberg.
Bild: Vivien Leigh



Det här är vårt saktaste

Jobbet har inte varit den roligaste platsen i helgen direkt och jag ska dit snart igen... Börjar om 55 minuter! Igår hade jag ändå väldigt roligt med folket från jobbet. Vi började med ett glas på Hard Rock Café och sedan gick vi till Norra Brunn där vi käkade middag och kollade på lite stand up. Lasse Karlsson var hysteriskt rolig tycker jag. Vissa grejer hade jag redan hört förrut men vad gör det? Jag skrattar en massa ändå!
Sedan blev det lite dans på Fasching där vi mötte upp fler goa människor.

God natt

accessoragrejer
Min nattshopping fortsätter, haha! Idag skickade jag efter ett DuWop-glans och ett halsband från Ms Bijoux (fast i silver). Väntar spänt. Men nu är det dags för sängen, jag måste ju upp och jobba imorgon och sedan är det personalfest med middag på Norra Brunn. Ska se E och E's lägenhet imorgon också! Oj, det kommer bli riktigt fullt upp imorgon.

Fy vad irriterande!

chromosomeDet stora "X:et" är en kromosom. En kromosom är DNA som ligger uppvirat. DNA består av olika byggstenar. DNA:t är den blå-röda spiralen nere i det högra hörnet.
Sitter just nu och slötittar på "Mission to Mars" och vad irriterad jag blir! Om man kan lägga ner flera miljoner kanske till och med miljarder på en film kan man väl se till att få all fakta rätt också. De får upp en bild på en DNA sträng (inte helt olik den röd-blåa här på bilden). Så säger de: Det saknas två kromorsomer. Que? Det kan ju inte saknas kromosomer på DNA eftersom en kromosom är uppbyggd av DNA. De skulle kunna se att någon av byggstenarna till DNA saknas...
Yeah, whatever
Jag blir så irriterad på Hollywood ibland.

Love song?

Your Love Song Is
Thankyou by Dido

"And I want to thank you for giving me
The best day of my life
Oh, just to be with you is having
The best day of my life."

It's all good, as long as you're in love.
What Love Song Are You?

cole haan

cole haan
I början av veckan så prisade Oprah den här kollektionen från Cole Haan. De är nämligen utveckalade tillsammans med Nike air. De har Nike air-sulor som tydligen ska göra så att de högklackade skorna är riktigt bekväma. Verkar ju helt underbart, skulle sitta bra på foten en kväll ute på dansgolvet. Men de kostar ju runt 300 dollar...

Nattblogging!

silverskoasosHemma ensam, uttråkad. Då åker Visakortet fram. Ville egentligen beställa två par skor men frakten blir ju så himla hög, då är det billigare att lägga två beställningar faktiskt.
Det blev även ett litet
läppglans! Tråkigt nog så registrerades inte koden: NW06 men jag mailade dem och håller tummarna.

Ryck upp dig!

cleaning
Nu är det dags för mig att sluta deppa. Jag har spenderat alldeles för mycket tid i soffa, tyckt synd om mig själv och mått dåligt över allt plugg. Gick ner till Ica och kom hem med en massa städgrejer. Gick förbi tvättstugan och bokade en tid som börjar om 25 minuter. Nu jäklar!
Jag kan verkligen inte ta tag i plugget innan jag vet att det är fint här hemma. Boken får vänta till imorgon!
Det här uppmuntrar så länge liksom H&M checken på 250 kronor som kom i brevlådan idag.

KJL-utmaning

kjl utmaning
Linns utmaning gick ut på att matcha KJL-jordgubben, so here we go!
Stor säckig topp från Asos, sko från Haléns, väska från Gustto ($657) och tights från H&M

Oj, hoppsan

Jag blev visst helt förälskad i den här låten. Nouveau Riche - Angels

Utmaning: Bikini!

bikinisar
Nu är dags för en liten fotoutmaning: Gräv fram badkläderna som antagligen ligger längst ner i någon låda.
Jag hittade dessa:
  1. Lila från H&M
  2. Korall från Josefssons
  3. Mönstrad från La Redoute
  4. Körsbärsmönstrad från Victoria's secret
  5. Svart-vit från H&M
Som alltid vill man ha något nytt inför säsongen, jag  önskar mig ännu mer färger!
Vad saknar du för bikini, vilken vill du glassa i på stranden?
Du är utmanad!

Armbanden

armbandenSå idag fick jag armbanden jag beställde från Zylber i förrgår kväll. det är riktigt trevligt med snabb leverans!

Labben i skolan gick jättesnabbt, det var mer en genomgång bara. Tänkte att jag skulle kolla om min bok hade kommit in till biblioteket men jag antog att den inte hade det men nu såg jag att jag hade fått mail och den finns att hämta. Då får jag väl göra det imorgon då!
Ska bege mig till jobbet snart, ska bara hoppa in ett halvt pass och stänga chark och fisk. Hemma igen vid halv åtta. Nu är jag "ledig" ifrån skolan i en vecka, jag har ju tenta den 28:e.





Zara

zarakappaJag bara älskar den här bilden som finns på Zaras hemsida.
Kappan är så himla fin, så där skull jag vilja se ut i vår.

Idag har jag varit dålig, jag försov mig en massa men jag måste åka till skolan nu för vi har någon lab som är obligatorisk. Jag är på lite dåligt humör också för att jag inte kommer få någon bok förrän på fredag tidigast. Tentan är på onsdag och jag jobbar fredag-söndag plus ikväll.
Puh!




Knåpat

Svängde förbi Pärlshopen idag och köpte några pärlor som resulterade i dessa två halsband. Ett silver/navy och ett guld/rosa.
halsband blåRosa halsband

Jag håller med!

Sommarfavorit?

Neee, det här andades lite väl mycket underkläder för min smak. Vad tycker du, är det här din drömbikini i sommar?

Fettisdagen

semlaIdag är det faktiskt fettisdag och då ska man ju svulla semlor. Jag brukar aldrig få ner mer än en halv och är egentligen inte så förtjust i semlor. Mitt specialrecept som jag svängde ihop idag:
Färdiga semlebullar
Blanda: 
Smulad bulle (som man tar ut ur bottendelen)
citronskal
lite mjölk alt. grädde
kokosmassa (finns också på rulle som mandelmassa)
Lägg den ihopblandade massan i bottendelen. Blanda vispad grädde med lite krossad/hackad choklad och lägg på grädden på bottendelen. På med locken och sedan pudrar man på lite florsocker.
Jag orkade ändå bara an halv...

Josefssons

josefssons
Josefssons har inte bara snygga bikinis. Jag har hittat en hel del fint. (Och billigt!)
Shorts: 129:-
Blus: 199:-
Armband: 99:-
Ballerina: 249:- (från Ellossidan)
Det är ju numera så att Josefssons tillhör Ellos (eller de gjorde de väl innan också egentligen). Den mycket positiva förändringen är i alla fall att vi kunder kan handla från de båda i samma nätbutik och få allt skickat i samma paket på samma faktura. That's nice.

Glöm inte bort att du kan få gratis biobiljetter när du handlar på bland annat Ellos! Registrera dig här och få 75 poäng på en gång.

Zylber

zylber armband
Nu har jag hittat enkla vardagsarmband i "silver" och "guld". Billiga var de! Hittade till Zylber som gör shoppingen lite spännande, lite som en auktion. På sidan finns en massa smycken och solglasögon bland annat från Dazzling och Missoni. Priserna på varorna sänks varje minut och alla varor har ett "slutpris". Det gäller att vänta till priset är lågt nog och då lägga varan i sin korg. När någon lägger en vara i sin korg så börjar varan på sitt utgångspris igen. Det är lite spännande. dessa armband köpte jag för 19 kronor styck (det lägsta möjliga priset).
Leverans: 1-3 dagar
Betalningssätt: Kort, Payson, Bankgiro eller faktura (20:- extra)
Frakt: Frakt för varje vara står i inforutan om varan. (För mig blev det 2x6 kronor)

Que?

Hur mycket hår hade tjejen?
Hahaha.

Beach 2007

Beach 2007
Efter förra inlägget blev jag lite sugen på att kolla in bikinifronten. Det finns en hel del snyggt. Victoria's Secret har en
massa snyggt som vanligt men deras hemsida krånglar bara hemma hos mig...
  1. Svart baddräkt, Ellos
  2. Bikinitop med broderier & pärlor, H&M
  3. Bikikitrosa med volanger, Josefssons
  4. Brun bikinitop med kedja, Josefssons
  5. Romantisk vit bikinitop, H&M
  6. Lila mönstrad bikinitrosa, Asos
  7. Marinblå baddräkt, Ellos
  8. Multifärgad bikinitrosa, H&M
  9. Grön- och vitrandig bikinitop, Ellos
Rösta på mig:
bloggtoppen

Gårdagens span på Indiska

indiska tunika
Innan bion igår spanade jag in vad Indiska hade att erbjuda. Hittade den här söta tunikan. Tänk dig den endast med bikini under på stranden. Underbart. Den funkar säkert finfint till jeans också. En annan söt grej jag hittade var de här fingervantarna med påsydda pärlor.


Dreamgirls

dreamgirlsMiddagen med C och E var jättetrevlig, kul att vi tre var tillsammans igen. E pluggar numera i Uppsala och C håller till Holland i en termin.
Jag var jättebiosugen och åkte till Kista, mötte upp älsklingen och så såg vi Dreamgirls. Den var rätt bra,
skönsjungande tjejer (och killar) men det blev nästan lite för mycket sång. Men Beyoncé var riktigt het hela filmen igenom.

Filmen får betyget:
3

Gratisbio!

En överraskning, jovisst!

RobinBeställde biljetter till Stockholm live till nästa onsdag, den 28:e. Det var ju meningen att jag skulle överraska älsklingen, han visste inget. Han gillar inte alls överraskningar och började fråga ut mig om det var något hemskt eller om jag skulle tvinga honom att gå på danskurs eller något liknande. Haha. Nyfiken som han är så kollar knäppisen upp vad som händer den 28:e så nu blir det ingen överraskning längre. Men det blir nog kul ändå!
Robin Paulsson, Tomas Järvheden, Ann Westin och Måns Möller är där och underhåller oss.
Snart ska jag iväg in till stan och träffa C och E. C har lite lov från studierna i Holland och har kommit hem för att hälsa på lite. Det blir lite mysig middag med tjejerna.

Vad gör du?

britneyAlltså jag är lite nyfiken på hur Britney tänker, mår och vad hon har för planer egentligen.
Jag kan inte sluta förundras över hennes påhitt. Tycker det skulle vara kul om hon släppte typ världens bästa singel nu och tar världen med storm igen. No more trailer trash!

Sitter och tråkar fortfarande, lite skärrad för det var värsta trubbel här utanför med en knäpp full kille som inte riktigt var välkommen på en fest här i huset. (Min chefs sons fest, haha!) Tror att polisen blev tillkallad men nu har det lugnat ner sig i alla fall och skönt är det. Väntar uppe ett tag till på älsklingen om festar loss på KTH.


Uttråkad

Sitter ensam här hemma och tittar lite slött på X-men 2 och läser lite bloggar... Det är helt enkelt listdags.

10 FAVORITER
Färg:
Blått
Mat: Wok
Band: Jag gillar för mycket musik
Film: Dirty Dancing
Bok: Odjuret
Sport: Friidrott
Årstid: Sommaren
Veckodag
: Lördag (fast inte idag kanske)
Glassmak: Vanilj
Tid på dygnet: Middagsdags

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör:
Lite nere
Smak: Blä, jag är för mätt
Kläder: Jeans, blus och kofta
Bakgrund: X-men
Nagellack: Nej
Tid: 22.58 (ojdå, där ser man!)
Omgivning: Mitt vardagsrum
Irritationsobjekt: Jag behöver städa

6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina bästa vänner:
Ne
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Ne
Badat naken:Ja
Varit med på TV: Ja
Kysst någon du inte känner: Ja

3 PERSONER
Du kan berätta allt för:
F
Du tycker om: Å så många!
Du inte gillar: Inte många

2 VAL
Kaffe eller te:
Thé
Vår eller höst: Vår (då fyller jag år)

1 ÖNSKAN: Att jag kan känna mig fullt frisk snart!

Colour me

colour me
Så här pigg och glad vill jag vara!
AG jeans, diggilo diggiley guldskor från Ellos, färgglad top från H&MOPI nagellack i gult, örhängen från Asos och läppglanset kan köpas hos Eleven.

Got to go

Uppsala var grejt! Vi åt urgod middag tittade på teve, knäppade oss och var på två pubar.
Nu blir jag snart hämtad av mamma och brorsan så ska vi ladda upp för en kväll i schlagerns tecken, haha!
Jag är mest nyfiken på Thereses bidrag, hin har dessutom utlovat en nakenchock!
-ciao!

After!

Idag tog jag mig till skolan, hurra! Efter det tog jag mig till frissan också, hurra! Så här såg det ju ut innan. Och så här blev det. Hann till och med springa in på Lindex och köpa den söta klänningen (skärpning!). Fanns även i svart och grått.

Hoppas alla får en underbar helg! Själv så är jag ledig för första gången på fem veckor så nu ska jag upp till Uppsala och umgås med några underbara människor.
Kramar

Utmaningen

Utmaningen
Consommateurs jeansklänningsutmaning resulterade i detta.
Jeansklänning från H&M, stövlar från Scorett, armband från Urban Outfitters, väska från Asos och knästrumpor från La Redoute.

Turbanen?


Haha!! Jag var också tvungen att testa efter att ha sett många andra bloggerskor testa och efter Emma Sjöbergs lilla turbanskola i Förkväll.
Det märks att jag är ensam hemma, uttråkad och en gnutta sjuk va?!
Blir det turban i sommar eller?

cocosljus

cocosljus

Jag har äntligen hittat mitt absoluta favoritdoftljus! Jag har länge länge letat efter ett ljus med kokosdoft utan någon framgång. Fick ett par ljus ifrån Yankee Candle köpta i USA men de tog slut allt för snabbt.

Duka hittade jag nu detta ljus med kokos och limedoft, det är helt underbart!
Kan verkligen rekommendera dessa doftljus. Billiga är de också, 29:- kostar detta.




Klänningsfeber

H&M har fått in en hel drös med nya klänningar. Jag beställde den här, den ser så skön ut. Eller ska man byta till svart istället för grå?

Black is back

Black is back
Kappa från Missoni, kjol från Topshop, tights och tröja från H&M, stövletter från Scorett och nagellack från Chanel.

Ajajaj...

Så fort allt börjar lugna ner sig i skolan och på jobbet, jag har min första helt lediga helg på fem veckor så slår förkylningen till. Min hals är helt uppsvälld, det är inte skönt någonstans.
Jag lyckas dessutom alltid att pricka in att vara sjuk samtidigt som jag planerar att åka till Uppsala. Imorgon ska vi åka och hälsa på
Ida och B, hoppas att jag inte blir sämre nu bara!
Laddar med thé, citrusfrukter och vätska.

Before picture

Det blev ju ingen klippning idag. Imorgon kanske jag droppar in hos frissan efter skolan. Jag är lite sugen på någon slags lugg, vet inte riktigt hur jag vill ha det. Jag ska nog behålla håret ganska långt i alla fall.
(Går att förstora)

Någon som har något förslag på bra internetsidor med frisyrer?

Mumsigt

mumsigt
Något gott ska man väl unna sig i alla fall. Vi är riktiga gottegrisar, så jag överraskar älsklingen med lite gottitott när han kommer hem senare ikväll.

Yr i Bollen

Idag sov jag ut länge eftersom det jag är jätteledig idag. Jag och F åkte till centrum för att fika och klippa oss. Det var så fullt så det blev ingen fika och jag mådde så illa inne hos frissan så jag klippte mig inte men F blev i alla fall kortklippt. Nu när jag kom hem så hämtade jag ut ett Buzzadorpaket och ett H&M-paket. Så nu får jag dricka mig pigg på lite nyttig juice så kanske jag kan gå ner till frissan här snart istället.

Juice från Minute Maid, Svarta ballerinaskor, Silvriga Ballerinaskor, Blus och Mörkblå kofta från outletavdelningen. Klicka för större bilder!
Ballerinaskorna satt bra och de verkar sköna, materialet är väldigt tunt och därför syns konturen på foten men det gör mig inget. En bra sko för ynka 98:- i alla fall.

Alla hjärtans dag

hjärta
Varför inte göra Alla Hjärtans Dag till något extra speciellt. På Karolinska Institutet t.ex. anordnades en speciell lunch där pengar går till Hjärt- Lungfonden. Du kan också skänka en liten peng. Det är en alldeles speciell gåva!
hjärtochlungfonden2
Jag utmanar er alla att skänka en gåva och sedan föra budskapet vidare på er blogg.

Ha världens bästa Alla Hjärtans Dag!

En Riktig Kliché

alla hjärtans dag
Röda undies från La Redoute, Doftljus från Yankee Candles (Pulpstore), Syntetiska rosblad med doft från Coolstuff och romantic music från CDON.

Desperat

F laddade hem Desperate Houswives åt mig så att jag kunde se det innan Livräddarna började på teve, det börjar ju 21.30. Jag tyckte att Gabi såg himla fräsch ut i vita jeans och gult på överkroppen. De är många som inte gillar vita jeans men jag gillar det. Jag köpte ett par i somras och planerar att använda dem även  denna sommar. Ska försöka hitta något fint ljusgult att matcha dem med.
Vad tycker ni om vita jeans?

Uppmuntran

lypsylIdag har jag verkligen varit seg, trött och nere. Har spenderat större delen av dagen liggandes. Det blir inget pyjamasparty ikväll men lite myskväll istället, vet dock inte om jag orkar lämna hemmet.
Ett rosa kuvert i brevlådan innehållandes ett mumsigt lypsyl muntrade upp mig! Tack så jättemycket
Johanna!
Kommer från Crazy Rumors. Smaskens.

Navy

navy






Oh, this I like!
Spanar in lite festligare klänningar inför my party i april. Temat är cocktail så det kommer bli lite uppklätt. Jag längtar.












Röda detaljer

Röda detaljer
Alltid fint att piffa upp sig med lite rött. Idag hade jag gärna slängt på mig den här blusen och kjolen från Topshop. Tillsammans med det: skor från Haléns, armband från Kyssjohanna och röda läppar med Clinique.

Ännu mer schlager... och Dragshow


Nu måste jag sluta med all schlager! Men det här är ju faktiskt bara ett mellannummer. Vill verkligen gå och se After Dark i vår.

Schlager schlager


Om det här är Danmarks bidrag så kan vi ju inte skicka After Dark (tyvärr!!). Haha!
Jag hejar fortfarande på
de här.

Iskall snygging

VM i åre
VM-snygg i höga Timberlandkängor, glajjor från Dolce & Gabbana och en snygg jacka. Den söta termosen akn du köpa här.
Heja Sverige!

Dagens

070212Okej, dugga om några timmar. Sista panikplugget borde jag verkligen sätta igång med n om det här ska gå vägen. Efter idag är all stress över i alla fall. Nu kommer schemat bli betydligt lugnare. Det känns bra, kanske kan jag äntligen ta tag i saker som jag har velat göra ett bra tag nu.
Dagen till ära är jag klädd i två klänningar, den blommiga (Indiska) är helt genomskinlig, that's why. Till denna kreation blir det de nya
stövlarna.
 Lovade att hoppa in för en tjej på jobbet idag också mellan fyra och nio. Kan jag behöva eftersom jag försummade alla jobbtider förra veckan.




I'm off

070211




I'm off to Kista för att plugga!
Kanske övertalar jag F till en bio också, det återstår att se (jag måste ju vara duktig också...)



Vad kul att jag vann
Modeskytts tävling också, grattis till mig!

-Ciao

















Värsta schlagern

marko och linda




Igår var det som bekant den andra schlageruttagningen. Jag såg lite innan jag åkte iväg till en korridorsfest. The Ark var helt klart bäst. Men varför kan vi inte skicka Markoolio och Linda istället...
Hahaha!






Utmaning: Pinsamheter

Blev utmanad om att berätta det mest pinsamma jag varit med om... Jag gör bort mig hela tiden men kan oftast skratta bort det så jag kommer inte på något speciellt förrutom en grej som hände för jättelänge sedan då jag var och handlade med pappa.
Jag skulle plocka lite frukt och sen la jag dem i vår vagn och så såg jag att det låg hamburgerkött i vår vagn. Jag äter inte hamburgerkött så jag tog upp paketet och sa ganska högt:
Stackars häst!
En gubbe tittar lite konstigt på mig. Sen går jag till pappa. Så frågar han:
Var är frukten?

Jag: Jag la dem i vagnen. Jag kollar i vagnen och ser att där inte ligger någon frukt. Oj, jag måste ha lagt frukten i fel vagn.
Går fram till den vagnen tar upp min  frukt och säger förlåt till gubben som hade tittat så konstigt på mig.
Undrar om hade dåligt samvete sen när han åt sitt hamburerkött.

Ja, sen var det ju den gången när köparna till F:s föräldrars hus kom förbi och ville titta på huset när vi låg ihopslingrade i hans säng.
-Förlåt, störde vi?!
Vad har du varit med om för pinsamheter?

Sov ut idag även fast jag verkligen borde ha satt igång med pluggandet tidigt. Jag får vä gå upp tidigt imorgon då, duggan börjar inte förrän 13.00. 
Jag är så himla sugen på biomys! Får försöka övertala älsklingen när han kommer hem. Ska nog övertala honom attt vi ska åka till KTH och plugga också.

Är
det här vi Ida? Letar fynd inför antikrundan. Hahaha!

Dags för jobb

Då var det jobbdags igen. Idag ska jag stå och se glad ut i delikatessen och i fisken. Sen ikväll blir det nog lite fest fast imorgon måste jag vara pigg (=inte bakis) för då blir det pluggryck. Dugga på måndag igen!!

Se upp för dårarna...

...dårarna stängs

Lite ifrån Hjälp också:
-Vad har du haft för roller då?
-Kö, lik, arg granne, jag har krattat grus också...

Mera skor, Mera skor

halens skor

En massa fina skor finns det  hos Haléns, det har vi i och för sig redan
kommit fram till. Här är lite fler godbitar fast utan klack. De röda är jag helt nerkärad i. De är så sjukt söta, jag behöver dem.
Jag har inga röda skor så det är väl ett bra argument? Längtar så in i bänken till små-nätta-skor-vädret.




Äntligen!

Idag invigde jag min älskade jeansklänning. Den blir bara snyggare och skönare, hihi. Efter två timmar i skolan och några timmar på studentpalatset begav jag mig hemåt. Tänkte jag skulle handla lite i Centrum men det var så mycket folk på Kvantum så jag tog en runda inne på H&M istället vilket resulterade i ett ljust naturfärgat skärp och ett halsband. Jag som inte skulle shoppa något mer investerade också i ett par stövlar med låg klack (Klicka för större bild.). Som jag har letat efter ett par som inte får mina fötter att se ut som clownfötter (och då har jag ändå bara storlek 37!).  Dessa var dessutom supersköna, som stöpta efter mina fötter. Det bästa av allt: halva priset!
Ikväll är jag ensam hemma, det blir lite godis och tv, imorgon väntar 9,5 timmes jobb.


Pyjamasparty

Slumberparty
Nästa vecka, dagen innan alla hjärtans dag ska jag på ett klassiskt pyjamasparty, ska bli löjligt roligt!
En riktigt tjejig kväll blir det med rosa pyjamas, rosa nalle, en massa kakor, en massa "tjejfilmer", söta tofflor och rosa nagellack!

Sockersug

sockerJag har ofta ett enormt sockersug och jag vill så gärna bli av med det. Det brukar ju gå över om man håller sig ifrån det ett tag men det jobbigaste är ju där i början. Jag älskar frukt men är typ allergisk mot allt vilket är himla tråkigt. Frukt och bär är ju ett bättre alternativ till godis i alla fall. Finns det några knep för att trolla bort sockersuget? Funkar äppelcidervinäger? Sitter och tittar på "Du är vad du äter" också, då blir man lite taggad...

Rakt eller smalt?

straight or skinny
Vad ska man välja? Ett par raka jeans eller ett par riktigt smala? Jag har beslutsångest. Vad bör man egentligen satsa på?

Super cute

wedins supercuteNytt från Wedins, söta ballerinor. Sedan kommer man plötsligt på vad det är för väder här utanför och små nätta skor känns så långt borta. Det är verkligen svinkallt just nu!

Idag var jag duktig och satt i bilioteket och pluggade några timmar. Nu ska jag unna mig lite naturgodis.

Kärlek

Moi: Hahahaha! Sånna där ska jag köpa till dig i alla hjärtans dag present. Hahahahaha! (pekar på ett par strumpor med ett hjärta och texten: Världens bästa pojkvän)
Älsklingen: Vadå? Är jag inte världens bästa pojkvän?

baddags

baddagsJag önskar verkligen att vi hade badkar här i lägenheten. Hade dock shoppat mig pank på Lush, de har så underbart badskum och härliga badbomber. Men att bada är så avslappnande och skönt.
Bästa alla hjärtans dag presenten är en av Lush's massageoljor på kaka. T.ex. den högst upp till höger som doftar vit choklad och honung, 99:- kostar den och den räcker till många massager.
Skäm bort din älskling med en massage!

Johan Glans glänser

Den här har jag sett alldeles för många gånger redan. It's so funny!

I provrummet

provrumsdress
Här är två klänningar jag provade på H&M. (Den första har jag jeans under.) Den första var i något silkigt material, kostade 398:-. Den andra är mörkblå med söta hjärtan på, 298:-. Det var den som F inte gillade. Men jag älskade den. Men nu ska jag försöka hålla i plånboken lite för det står två saker på min önskelista som jag vill spara till. Här är en bild (går att förstora) på mönstret och de söta knapparna.


Some more shopping!

Slutade ganska tidigt idag för en gångs skull så jag tog en sväng till Kista Gallerian för att leta reda på jeans. Jag köpte ett par svarta från H&M, tänkte man kunde testa, de kostar ju faktiskt bara 398 kronor. Bleknar de så blir det reklamation! Hittade även en snygg jeansklänning på H&M som jag slog till på. Tycker att den var snyggare än den här. Testade även en annan ursöt klänning men den gillade inte F. Han tycker att jag har för många klänningar, det är visst tantigt, haha!
Toppen kommer också från H&M, knästrumporna från Gina Tricot och så köpte jag tre par strumpbyxor från Lindex.

Freedom!

ginaväskaEn sådan här väska är den bästa partyväskan om man gillar att dansa med fria händer det vill säga. En kuvertväska måste man hela tiden hålla i handen och det är nästan det samma med axelväskor som hela tiden glider ner på armen. Jag vill kunna släppa loss och helst inte stå och passa på en hög väskor som ligger på dansgolvet i mitten av vår dansring... Ja ni vet hur det är. Den här väskan är det bara att slänga över huvudet så hänger den kvar där den ska. Put your hands up in the air! Å se, 129:- kostar friheten på Gina Tricot.
ginatrosaHjärttrosorna tyckte jag var så himla söta bara, 49 riksdaler. 14:e februari är på ingång.

TV night

alexis




När
vissa serier slutar så börjar det nya efterlängtade.

Ikväll är det säsongspremiär av Gilmore Girls, sjunde säsongen. 20.00 på femman!
Så himla söt Alexis var här i en superduper fin gul klänning. Älskar den där gula färgen.
Snacka om att hon har vuxit med/under serien.

Snart är det premiär på Desperate Housewives också, den 13:e februari, alltså nästa tisdag.







most wanted

most wanted
Hänger på Lolita. I vår vill jag frossa i klänningar av alla slag, ha fria armar i en väska som man kan hänga tvärs över axeln med en lång axelrem. På fötterna har jag silvriga ballerinaskor.
Från La Redoute och Topshop.

Ny rabattkod

Gjorde om min beställning på H&M då jag fick hem en ny rabatkod som ger 10% rabatt.  7467 gäller fram till den 22:a

de små svarta

de små svarta
Jag vill ha ett par svarta jeans. De får inte se sådär urtvättade ut utan de ska vara riktigt svarta. Alla dessa är från Revolve Clothing. Kanske går det att hitta ett bra budgetalternativ också, tips kanske?
Beställer man från Revolve Clothing så får man 10% rabatt med koden jessicastyle.

Skor för fattiglappen

H&Mshoes
Nu har jag sett H&M-ballerinorna lite överallt men jag bloggar om dem ändå. Ynka 98 kronor kostar de ju! Jag beställde hem ett par svarta och ett par i silver. Hade jag inte redan haft ett par ballerionor i guld så hade jag köpt det också, haha. För 98 kronor förväntas inte mycket och en retur är alltid ett alternativ. I slutet av februari ska de anlända, jag väntar spänt.

?

invite
Här sitter jag och leker lite... Pysslar på...

Blä

Idag känner jag bara blääääää. Dugga om en timme, känns inte alls bra. Såg att de har klämt in en tre timmar lång föreläsning efter duggan, fy vad taskigt! Jag kommer vara så död ikväll. Längtar redan efter sängen!

Night at the museum

NightatmuseumIgår var jag på bio istället för att festa loss på Medicinska föreningen... Det var typ årets fest men jag försökte vara ordentlig eftersom jag hade en del plugg att ta igen. Jag, älsklingen, hans bror och flickvän såg på Night at the Museum och den var jätterolig. Var lite orolig att den inte skulle vara så kul och att man hade sett allt kul i trailern (brukar ju vara så). Men så var inte fallet, den är helt klart sevärd, till och med på bio. Billigt var det också eftersom jag hade en biobiljett från GratisBio och en som jag hade fått i julklapp.
kissmerating

nya håret

Igår färgade jag äntligen om håret, körde Loréals exellence creme. Blev inte helt nöjd men det ser i alla fall bättre ut, inte lika tydlig utväxt. (går att förstora)
Idag har jag bara pluggat hela dagen, vi får se om det går bra imorgon, känner mig väldigt osäker på allt.

Dagens

Dagens kläder: Grå klänning från H&M, svarta strumpbyxor från H&M
Dagens smink: Nada
Dagens hår: Smutsigt och slarvigt, ska färga snart.
Dagens doft: Au Naturale
Dagens skor: Gardenia look-a-likes från Din Sko
Dagens väska: Svart stor
skinnväska från Jewels
Dagens skratt: Kommer förhoppningsvis ikväll på bion!
Dagens vill ha: Pluggfri helg
Dagens höjdpunkt: Bion! (inte melodifestivalen eftersom alla bidrag suger)

Dagens extremt jobbiga: Mina glasögon har typ gått sönder, det är en skrapskada på glaset vilket betyder att det är helt suddigt på högerögat. =(

Yummie

ben&Jerrys

Wow, Ben & Jerry's lip balm. Jag har ett läppbalsam med vit choklad och honungssmak (från
Lush) och när man använder det så frågar alla vad det är för gott som luktar. Hur skulle det då vara om man gick runt med det här på läpparna? Man skulle ju bli uppkäkad.

Men jag vill ha ett ändå.
Gud vad jag blev sugen på glass nu då!




Dagens låt


Fylletorsdag

sugrör
M åker "hem" til Slovakien på söndag så vad passar inte bättre än lite drinkprovning på älsklingens pub. Vi var riktigt löjliga och klädde oss lika och spelade riktigt tjejiga hela kvällen. Drink efter drink och det blev nog en hel del shots också. Som tur var så hade vi vår privata chaufför och han var dessutom vår privata bartender, haha!
Vi fick (köpa) en massa goda drinkar och shots. Den som jag dricker med sugrör brinner faktiskt men det syns tyvärr inte på bilden. Vi hade verkligen panik när vi skulle dricka den, vi var så rädda (sa jag att vi var tjejiga?).

Jag trodde jag skulle må pyton idag men jag är bara himla trött. Vi proppade i oss varsin megaflottig pizza sen var allt bra. Måste måste plugga nu. Som tur var så har jag blivit av med mina jobbtider i helgen, förutom ikväll då jag ska stänga.

Blödig

Jag är en riktigt blödig människa. Jag blir alltid väldigt rörd när jag får reda på att någon är gravid eller när någon har fått barn. Behöver inte ens känna personen för att jag ska känna så. Någon dag är det förhoppningsvis min tur också men först vill jag ha egen bostad och ha en inkomst. En tjej i min klass har en riktigt stor kula på magen just nu, hon strålar verkligen. Riktigt strongt av henne att kämpa på med studierna och hon har ju planer på att fortsätta med det senare också. Gravida är så himla fina, det syns verkligen att det är något speciellt.

hits