Life is.

Har inte uppdaterat på ett tag så jag tänkte att jag kunde redogöra för vad jag har haft för mig den senaste tiden.
 • Varit sur på min handledare
 • Agerat grillmaster och grillat lamm, kyckling och fläskfilé
 • Ärvt skor av min mammas jobbarkompis med shopaholicvarning
 • Skrattat mig lycklig åt Kjell Bergqvist
 • Varit alldeles för ledsen alldeles för länge
 • Insett att jag måste lägga pengar på den tredje Twinrixsprutan snarast
 • Skaffat mig ekonomierfaranheter
 • Kommit fram till att jag ska kräva löneförhöjning
 • Varit alldeles för trött
 • Varit helt uttorkad på grund av alla antihistaminer jag klämmer i mig och därav tuggat femton tuggummin om dagen och behandlats för svampinfektion. Jävla asskithelvetes allergier.
 • Ätit onyttiga saker
 • Haft världens underbaraste måndagsduschhångel
 • Skålat för S nya lägenhet

Vi flickor luktar blomsteräng.

Jag är nyss hemkommen ifrån en fem timmars lång fika. Eller det var inte riktigt en fika efterson vi båda var så nyttiga och tog en sallad som middag istället för något sötsliskigt. Fikan var i alla fall välbehövlig, skönt att komma hemifrån och umgås lite.
Tyvärr var vi tvugna att typ utrymma stället när hela caféet började lukta äggmök. Började som smått fundera på om det var jag. Har jag varit hemma för mycket så jag blivit så bekväm och bara släpper mig utan att ens tänka på det? Sen kom jag fram till att så inte var fallet. Fina flickor luktar rosor. Alltid. Vi tyckte i alla fall väldigt syd om killen som kom ut från toaletten när det luktade som mest, allas första tanke var ju att lukten kom därifrån. Jag och L kom fram till att lukten inte kom därifrån eftersom vi satt precis bredvid toaletten.
Nu: Back to work.

Jag är bara lite småfrustrerad.

Om piiiip stod personifierat i mitt sovrum just nu skulle jag döda henne/honom/det och med glädje sitta i fängelse i flera år efteråt. Det skulle lugn vara värt det. Gah, var jag är arg och ledsen och inte verkar det som om andra hälfen i det här samboskapet fattar ett dyft.

I mitt huvud är jag väldigt drastisk och impulsiv. I mitt huvud är jag väldigt hårdhänt och skiter fullständigt i allt som heter sans och vett. I verkligheten är jag from som ett lamm.

Det går över snart ska ni se. Inga kommentarer.

Dessert anyone?

Idag när jag satt på tunnelbanan var det några bredvid mig som satt och prata om jobb och CV och sådant. Jag tjuvlyssnade lite såklart, det där är ju högst aktuellt! En av tjejerna berättade i alla fall ett hennes bror eller kompis eller vem det nu var hade råkat bifoga ett recept på marängsviss istället för sitt CV i en jobbansökan. Skitkul liksom, men det roligaste var att han fick jobbet. Kanske något jag borde börja tänka på. Jag tror jag ska sikta på goda efterrätter, det brukar gå hem.

En liten påminnelse bara.

Note to self: Sitt inte och läs ett ohäftat ex-jobb på balkongen när det blåser. Risken finns att hälften av alla papper hamnar på grannens balkong istället.

Note to self 2: Köp papper till skrivaren. De är slut.

Där är ju du ju.

Den här förföljer mig fortfarande. Senast för 10 minuter sedan fick jag ett mess om att jag var med på en föreläsning... Tydligen är bilden på oss väldigt populär att använda sig av under genusföreläsningar. Jag vill bara påpeka att vår klass fortfarande består av nästan 50% killar.

TV-Tips

Om du inte har något att göra så kan jag tipsa om den här härliga dokumentären om Hans Rosling. Han är en underbar föreläsare som jag har haft lyckan att uppleva under en kurs.
Har du ännu mer tid över så kan jag tipsa om dokumentärserien Tonårsliv som också den går på SVT, alla avsnitt finns att se på nätet. Woho!

Skrikig djurgårdspolack sökes..?

Texten "OM MIG" till vänster låter väldigt mycket som en klyschig kontaktannons. Jag måste ha gjort den någon gång under min nästan två månader långa singelkarriär.

hits