Is there really a closet full of gay guys?

Alla bara trackar ner på den här killen men han är ju brilljant.

"Is there really a closet full of gay guys? And if so, why am I not in it right now?!"
...
"Gay guys don't hide in closets... well I do bur that's just, to wear my grandmothers dresses. You know it's not to hide my sexuality, it's to amplifiy it!"

Ett 22-ragg på motorvägen

Igår blev jag flörtad med. På E4:an. Jag satt ensam på en buss och flörten satt i en annan bil.
Sitter lite i mina egna tankar och så hör jag någon tuta och tittar ut lite genom fönstret på en bil bredvid bussen och ser att någon sitter och glor in på mig och liksom lutar sig fram för att se. Tror att jag inbillar mig men så kör bussen om bilen igen och då sitter både föraren och passageraren och vinkar armarna av sig mot mig. Jag konstaterade att jag var helt ensam på hela bussen så ja, det var väl emot mig.
Jag tar åt mig och skrattar.
Eller var det kanske någon jag kände som åkte förbi där igår och ville ha min uppmärksamhet?

kvinnliga fåfängor

Vaxning är så himla bra, det håller länge och man får ingen jobbig stubb, det är lent och hårfritt en längre tid, helt super faktiskt.
Det finns en mening med att håret inte växer ut på ett bra tag. Det är för att vi ska hinna glömma bort hur fucking ont det gör att vaxa sig (speciellt bikinilinjen). Så när den dagen kommer då man åter igen måste rycka den "generande hårväxten" (wtf?!) så är man lika naiv som Madicken. Tills dess man har satt dit den där klibbiga vaxremsan på plats. Då ringer klockan och man ångrar för allt i världen att man satte dit den och undrar vad i helvete man har gett in sig på. Värsta flash-backen slår till och man kommer precis ihåg hur det kändes för tre-fyra veckor sedan. Fuck it, no way back! Då var det bara att bita ihop och dra bort den jäkla remsan med all världens fart.

Men men, vill man vara fin får man lida pin.

Vaxning är nog lite som att föda barn. Föda barn ska ju vara det värsta som finns typ men ändå utsätter sig tjejer för det gärna en eller två eller kanske till och med tre gånger till innan de är nöjda. Det är nog därför vi människor är gravida i nio månader och inte i typ 20 dygn som möss. Dessutom är det inte bara att tuta och köra direkt efter en födsel om ni förstår vad jag menar. Allt detta är nog noga planerat av gud så att vi ska glömma den där hemska smärtan, men när vi väl ligger där med benen i luften och farbror doktor säger åt oss att krysta så kommer man på vilket helvete det var förra gången och man undrar för allt i världen vad man åter igen har gett sig in på! Det är ju precis som vaxning.

Men jag är barnlös än så länge så jag vet inte riktigt vad jag pratar om...

Ibland går det fort när man skriver

Jag skulle söka på nummerplåtsspaning men så gick det lite för fort när jag skrev och ja, ni vet hur det är... Google försöker spela smart och rätta ens stavfel men what?!
image872

Ja, jag menade verkligen nummerplåts-spanking!!
Jag försöker hitta reglerna till registeringsskyltsskåding (säg det snabbt om du kan). För jag tror att jag ligger på 002 nu. Hittade både 001 och 002 igår men jag vet inte om diplomatbilar räknas... (I min värld av regler gör de det!)
image873
image874
NÖRD.

Jag hittade
hemsidan.
>Alla svenskregistrerade fordons nummerplåtar som har tre siffror räknas.<

okejdå, jag har ett liv

Jag har inte bloggat för att efter tentan så fick jag tillbaka mitt liv och it's fucking great så jag har verkligen inte haft tid eller lust att blogga. Men idag är det bakissöndag och jag sitter ensam i min lägenhet så då kan man väl anstränga sig lite och ägna några minuter åt bloggen. (Eller så väntar jag på att gårdagens bilder ska laddas upp på Facebook).

Aj äm mäd

It's a fact:
Det här är sekunderna då Tesan goes
crazy. Jag har pluggat konstant i en vecka nu typ men jag känner mig lika blåst som en ballong. Mitt huvud spricker snart, jag har sittsår och nu måste jag springa ut i "friska" luften och skrika eller något. Prince Charming vill ha chips så jag ska kuta ner till Prisextra!

Tokig tokig.
(Det här är jag imorgon på tentan)

Överanalysera mera

Fick det här mailet skickat till mig alldeles nyss:

Hej Tesan.
Tack för att du har ansökt om ett X kreditkort från oss.

Nu kan du som kund hos oss få 2 st trisslotter. Allt du behöver göra är:
- Använd ditt kort 3 gånger innan 15 november
- Skicka därefter ett mail till x@x.se med ditt namn, adress och de 4 sista siffrorna i kortnumret.

När du gjort det får du 2 st trisslotter skickade hem till dig.

Med en trisslott kan du vinna upp till 50.000 kr i månaden i 25 år. Det kan också vara en trevlig present till någon du känner.

Kom ihåg att du har upp till 57 dagars räntefrihet på alla varuköp.
Du hittar mer information i den bifogade filen.

Använd ditt kort nu!

Lite funderingar:
  1. Nej, jag ansökte inte om det här, någon jävel lurade på mig det här kortet. Jag var sjuk och blev påhoppad utanför Prisextra.
  2. Jag har inte ens aktiverat kortet, vet inte ens om jag kommer att göra det. Kortet bor inte ens i min plånbok. Efter det här mailet känns det ännu mindre aktuellt!
  3. "Ja, jag ska handla på kredit så får jag två trisslotter, gratis!!!" Det lär vara billigare att köpa två trisslotter med "riktiga" pengar än att handla en massa på kredit och betala ränta på det sedan.
  4. Trevlig present? Jag hänvisar hit.
  5. "Använd ditt kort nu!" Shit pommes, jag blir ju nästan rädd, ska de komma och knivhota mig också?
  6. Varför känns hela mailet så himla B?

Ambitiös, studerande, extraarbetande, rökfri, husdjursfri och ordentlig tjej!

Hör mina böner, jag behöver en ny bostad!

Tesan: Pappa, kan inte du köpa en lägenhet åt mig?
Pappa: Vadårå? Du har ju en!
Tesan: Men den är alldeles för dyr för mig, det funkar inte.
Pappa: Men då får du väl jobba mer!
Tesan: Men det får jag inte eftersom då blir CSN sura och då får jag inget lån/bidrag, de tar liksom ut varandra.
Pappa: Men då får du väl söka bostadsbidrag då!
Tesan: Men det kan jag inte heller eftersom jag tjänar för mycket pengar.
Pappa: Då får du skriva ett brev till någon minister.
Tesan: För det är ju bara jag i hela Sverige som har det här problemet, jovisstsörru!

Så om det är någon där ute som känner sig extra givmild idag och vill hjälpa en stackars student (som är en väldigt duktig och ambitiös student) så feel free! Jag är i stort behov av ett förstahandkontrakt i Stockholmsregionen, ett längre andrahandskontrakt (helst omöblerat) eller en bostadsrätt (men jag är tyvärr fattig, men inte så fattig så att jag inte klarar av att betala hyra varje månad eftersom jag jobbar extra!)

Nu ska jag fortsätta plugga så jag kan få ett välbetalt arbete i framtiden.

Plugghästen Tesan uppdaterar igen

Klockan är snart tjugo i tolv på en lördagskväll och jag sitter och pluggar medan festandet pågår på många håll (utan mig, det är katastrof!)
Folk i min omgivning börjar reagera på att jag har blivit lite flitigare i mitt pluggande. Jag har bara en sak att säga och det är att om jag inte pluggar i tid till den här tentan är det kört. Det är dryga 80 föreläsningar och sjukt mycket utantillkunskap. Här bjuder jag på lite
mer av mina anteckningar (för den som nu skulle vara intresserad).
image871
Jag har redan börjat planera mitt festande de kommande helgerna, oh lord.

Meloner är inget för mig

Ibland kommer jag på att jag skulle vilja ha ett par bröst, sånt man kan komma på när man är bröstlös som jag är.  Sedan tänker man lite längre och börjar undra vad man ska ha dem till. Så kommer man på att man trivs med sina små smultron.
image870
När jag ändå håller på kan jag skicka ett Tack till H&M som gör världens bästa, skönaste och mest prisvärda BH, från Our Perfect.

Ja, detta var då ett inlägg om bröst, snart har jag täckt alla de där "tabubelagda" ämnena. Hmm, vad får man mer inte prata om?

Typiskt osmart

Idag har jag (redan) lyckats med att sparka ner Prince Charmings dator i golvet och nyss (fråga mig inte hur) slå ner alla tandpetare på golvet från ett köksskåp. Vad väntar under resten av dagen liksom?
image868
Ja, jag la tillbaka de flesta... Damm mellan tänderna någon?
image869
Sen måste jag stoltsera med att det inte var jag som gjorde det här igår! Stolt.

Daniella och Tesan goes vlogg

Vi måste ju hänga med i bloggtrenderna!
Eller så är vi bara allmänt flummiga och bestämmer oss för att driva lite med den här "trenden".

Tesan = röd Sonyericsson
Daniella = rosa Sonyericsson
Okänd beundrare = vit Sonyericsson

Jag som inte skulle blogga filosoferar över H&M

image867Shit pommes, jag vill ha hennes hår! Det är ju helt perfekt. Hon modellar lite nyheter på H&M just nu. Jag fastnade bara för hennes hår och inte för kläderna.

Sedan måste jag erkänna att jag på något konstigt vänster blir helt förtrollad när jag ser allt plåtter från Roberto Cavalli at H&M. Jag vet inte när, hur, var och varför jag skulle ha men jag vill ändå. Jag har dissat alla tidigare samarbeten (av goda skäl) och jag tycker verkligen inte om att trängas. Men det är något som klickar och tro mig, det är inte allt djurmönstrat.

Gilla läget

Här sitter jag en fredagskväll. Det är jag och matlådan, på bordet ligger högar med föreläsningar. Ja, jag har varit ganska duktig idag med! Jag fortsätter att förvåna mig själv. Jag har nu tagit en kombinerad mat/blogg/gossip girl -paus.
Sedan tänker jag faktiskt snygga till mig (mitt pluggjag är inte det snyggaste ni har sett) och träffa lite folk! Jag behöver vara lite social känner jag.

Välkommen åter

Tyvärr har jag inget liv just nu så därför blir följden inget bloggande. Jag sitter djupt insjunken i immunologins värld och försöker reda ut ett och annat inför tentan på onsdag.
Jag ska vara duktig och inte-blogga ett tag och plugga en massa istället. Det började ju bra igår så nu ska det fortsätta också!

Puss

Ansiktsboken

Jaaaa... Vad ska man säga?
Kul
! Hahaha världen kommer aldrig bli sig lik igen... (Sök på "How to Facebook" på Youtube, sick!)

"Facebook, I'm hooked, I'm hooked on facebook!"

Ytligheten består

Ikväll har jag färgat håret, passar som vanligt på när det är 10% på H&M. Well anyways, det jag vill komma till är att jag alltid glömmer det där sista steget i bruksanvisningen. Det spelar liksom ingen roll att jag har färgat håret sedan jag var tolv, det går inte in i huvudet.
När jag säger det sista steget så menar jag inte själva ursköljningen (så dum är jag inte) eller efterbehandlingen (balsam är dödsviktigt i mitt hår). Jag menar det där steget när man ska tillsätta lite vatten och massera upp ett skum i håret. Jag går right ahead och sköljer ur allt med en gång och så mitt upp i ursköljningen kommer jag på det där. Det händer varenda gång!

Men varför ska man löddra upp hårfärgen för? Har det bara en schamponerande effekt eller vad? Min hjärna kanske selekterar bort upplöddringen eftersom det är så otroligt korkat.

Hej, nu ska jag bli nyttig igen!

Jag ska nu äta upp den sista glassen med motiveringen att då tar alla sötsaker i den här lägenheten slut och jag kan börja vara nyttig igen från och med imorgon. (fan, jag skulle ha vräkt i mig en gratisbulle idag i alla fall!)
image866
SIA CitronLakrits, mmm!

Kondombudsmannen?

image865

Tyckte det stod kondombudsmannen, alltså kondom-buds-mannen. Det är han som kör ut kondomer till killar och tjejer som är lite horny men inte sugna på bebis. Då ringer man bara kondom-express och kondomen är din inom en halvtimme, och kommer han försent så behöver du inte ens betala för kondomerna!

go ahead and envy me, I don't mind

Hummer ikväll. Det är gott.
image864

Om du känner dig ensam och sugen

Hej igen, jag tänkte jag skulle bjuda på lite porr, denna fredagskväll till ära. Fick länken skickad till mig av en kompis alldeles nyss och jag kan ju inte vara sämre jag så varsågoda! Nästa års var snyggare.

Ska vi vara nyttiga?

Nej, jag vill bara gå ner till Prisextra och frossa i deras überbilliga lösviktsgodis, sitta framför teven och slötitta på Idol och kramas.

Men jag var fett duktig och tog mig till gymmet idag istället för att åka in till stan och shoppa. Behöver i och för sig shoppa, men till min mamma som fyller år nästa vecka.

Reggaelicious

I iTunes kan man se hur många gånger man har spelat varje låt. Listan speglar verkligen vad jag hade för musikperiod under sommaren. Alla låtar har sin lilla historia också...
Mest spelade låtarna på Tesans ipod:
  1. Brick n Lace - Love is wicked Den här låten vände mitt liv, kanske låter löjligt men efter den här låten vände allt och gick uppåt. Snacka om life changing moment. Kanske därför jag tycker om den så himla mycket än. Det känns i hela kroppen när jag hör den här låten.
  2. Alaine - Sacrifice Det har varit en riktig reggaesommar!
  3. Jah Cure - Longing for Man blir kär av att bara lyssna på den här låten.
  4. Timbaland, Justin Timberlake & Nelly Furtado - Give it to me Holland, holland, holland i maj

Gossip Girl

Nu när jag har varit jätteduktig och skrivit klart mitt projektarbete så ska jag unna mig det nya avsnittet av Gossip Girl! Till det: en kopp thé.

Bloggen var igår tillfälligt inställd på vila på grund av projektarbete och romantisk middag. Tesan blev överraskad med rosor och en bordsreservation. Det var hur mysigt som helst (fram tills Prince Charming fick migrän). Skönt var det i alla fall att komma ifrån allt som har med skola,
telefoner och annat sånt vardagligt att göra. Det var skönt att bara ha lite vi-tid!

Det heter kompromissa

Idag blev jag glad för att mina vänner ställde sig bakom mig och stöttade mig i en väldigt viktig fråga.
Tesan: Akta dig, snart köper jag en ny jacka till dig! (Pekar på Prince Charmings trasiga och smutsiga jacka)
PC: Nej, det gör du inte! (Världens suck, menar på att jag inte ska blanda in honom i min shopping)
M (kompis): Men vadå, shopping är ju hennes hobby!
PC: Va?! Som om jag pratar med henne om fotboll?!?!?!
Alla runt bordet i kör: ERHHH?!?!?! (följt av asgarv)

Tack!

Det farliga kortet

image863
Här har du något farligt, H&M:s clubkort. Om man lämnar det i kassan när man handlar på H&M så får man poäng och när man beställer på internet så får man också poäng. En spenderad krona = en poäng. Det kanske inte låter så farligt men vänta det kommer. Ibland får man nämligen hem små brev från H&M club där de tycker det är högst passande att skriva hur mycket man har spenderat under året. Det tycker inte jag. Det kan ju hända sig att någon ser detta och tycker att jag är helt sjuk i huvudet. H&M-brev öppnas i hemlighet och går därefter rätt ner i dokumentförstöraren alternativt den öppna brasan (i mitt fall fiktiva eftersom jag äger varken eller).
Dock skickas det ibland med trevliga rabatter, de sparas i plånboken, nära VISA-kortet.

Den dag dif styr mitt sexliv ger jag upp

image862

Telefonsex kanske?

Min boyfriend har pratat i telefon sedan skolan slutade, alltså sedan 14.45. Någon frågade mig nyss om hur han mår, jag svarade att jag inte visste eftersom jag inte har pratat med honom idag och då har vi ändå varit i samma lägenhet ett bra tag idag (och gått tillsammans till och från skolan).
Och det är meningen att jag ska köpa en ny mobiltelefon till den här killen, jag vet inte hur det går ihop riktigt. Han har ett mer seriöst och intimt förhållande med sin telefon än med mig tror jag. Jag kanske ska totalvägra det där köpet trots allt och kräva lite kvalitetstid.
Eller så är det här jag i framtiden.
image860
Japp, där ringde det igen!20 minuter senare:
Haha, nu har jag honom för mig själv för den satans telefonen dog! Mohahahaha!

Ibland är det tur att man är lite smart

Varje kväll är det samma sak, jag kommer på mig själv fundera över vilken av dessa som är linsvätska. Är ibland på väg att ta någon av dessa och spruta i linsetuiet och sedan placera linserna där i. Vilken tur att jag inte har varit så tankspridd hittills och faktiskt kommit på att min linsvätska står ovanpå badrumsskåpet.
image859

Nya saker piggar upp

Igår myste jag järnet med familjen. Vi åkte iväg till ett köpcentrum, fikade och shoppade sedan köpte vi hem kinesiskt. Jag köpte en superfin mössa från H&M Sitter med den på nu, så fin är den, haha! Sen blev det en cool kuvertväska från Lindex också, så nu måste jag ut och festa lite!
image857
image858
Gu' va inne jag är nu!

Nya egenskaper

Fan, jag kan ju laga mat! Helt otroligt! Och jag tycker det är kul dessutom. Jag har haft en privatkock i flera år nu men nu när jag inte har det längre så har min kulinariska sida börjat krypa fram. Jag har precis slängt ihop en risotto från scratch som blev helt otroligt underbar. Snacka om lyxmatlådor till imorgon: Citron och basilika risotto med parmaskinka.

Ikväll tittar jag på Parlamentet och hoppas på att skratta lika mycket som i fredags.

Igår var jag grym som bara den, jag förvånade mig själv. Jag funderar nu starkt på att byta yrkesinriktning och bli proffsbowlare. Igår var vi ett gäng och bowlade på
Ballbreaker nämligen.
Jag gjorde ett hattrick och fick tre strikes i rad. Då är man väl grym?!

Sitter och längtar ihjäl mig nu, kom hem! (Ja, och precis då börjar Kent spela, It's a sign)

Nuppa, pippa, jucka, ligga, sexa, pöka, bäsa, idka vuxenmys...

Jag känner att jag borde skriva något fyndigt och kul så här en fredagkväll. Jag har garvat som en tok idag, först igenom ett maraton av föreläsningar och sedan på inspelningen av Parlamentet. Jag grät!
Så jag är i princip känslomässigt överstimulerad och min fantasi och sprungit och gömt sig. Nu ska jag i alla fall göra ett försök att vara lite social nu.
Så här kul hade vi på föreläsningen. Snuskhumrar då!
image856

Kontrollfreaket Sverige

Idag var det kanelbullens dag. Det här fick mig att börja tänka lite (vilket många saker får mig att göra...) Sverige klämmer in lite dagar här och där, dagar då man inte ska behöva ha dåligt samvete då man sätter i sig en massa onyttigheter. Idag till exempel kollar folk konstigt på en om man inte har glufsat i sig minst två kanelbullar.

Jag tror att Sverige kom på att det där med lördagsgodis var en riktigt dålig idé. Det var några torra gubbar som kom på lördagsgodis någon gång på 50-talet (sanning!). De bestämde att barn bara fick äta godis på lördagar. Så nu, typ 60 år senare när de här gubbarna sitter i himlen (tveksamt där) och skrattar åt oss och vräker i sig kilovis med godis varje dag, så går alla svenskar runt och känner sig jätteskyldiga om de råkar stoppa i sig en liten ahlgrens bil (kvar från helgen) på en vardag. Det sitter i benmärgen att godis endast får och måste ätas på lördagar och inget annat. På lördagarna står svenskarna snällt i kö (för det gillar vi också, vi svenskar) till plockgodiset på ICA (I've seen it with my own eyes) och går stolt ut med sin godispåse med gott samvete.
Om någon skulle råka vara sugen på något sött på en vardag göms godisbiten/bullen/kakpaketet/läsken under kvällstidningen på kassabandet som värsta kondompaketet. Och om någon skulle märka att du köper godis kommer ursäkterna som spyan från den stackars
tjejen i nattliv (nej, men klicka inte på länken, det är ju äckligt):
- Det är den tiden i månaden nu.
- Jag åt inget onyttigt i helgen som var/jag ska inte äta något onyttigt i helgen som kommer.
- Jag är lite nere pga plugg/jobb/pojkvän/flickvän/kompis så jag är värd det.
- Det gick så bra på tentan/provet/jobbet/mötet/träningen så jag är värd det.
- Jag hinner inte äta/laga frukost/lunch/middag

Ja, i alla fall så har nu Sverige insett hur jäkla tråkigt det är med lördagsgodis. Lördagsgodis hör till den gamla skolan, Sverige ville leka coola och bestämma lite över folk.
Sverige har nu börjat smyga in dessa godisdagar i almanackan och svenskarna tackar och bugar och trycker i sig en till bulle.
Men skippa specialdagarna och snaska godis när du är sugen istället, men kom ihåg att man mår bra av att vara lite nyttig också.

Kuriosa:
Lördagsgodiset ursprung går att finna i experiment utförda mellan åren 1945 och 1955 på utvecklingsstörda vid sjukhemmet Vipeholm i Lund på uppdrag av Medicinalstyrelsen och Sveriges riksdag. Försökspersonerna och deras anhöriga var omedvetna om försöken - ett klart brott mot de etiska regler som infördes internationellt 1947 som reaktion på de människoexperiment som nazisterna genomförde under andra världskriget.
Detta var för att se om det hade någon effekt på kariesangreppen på tänderna.

Tesan säger: Använd tandborsten!
image855
Idag tryckte jag och Emelie i oss en brownie med mjukglass i Gallerian och en varsin kanelbulle så klart, så efter är vi ju inte.

Överkonsument, javisst! Får det lov att vara en riskaka?

Jag har börjat fundera på om man kan överkonsumera riskakor och vad det då skulle ha för konsekvenser. Till detta hör det att jag tror att jag är på väg över den där tröskelgränsen.
image853

Det sprutar ut riskakor ur öronen snart tror jag. Snyggt afro va?! Jag förvandlas till en het discodiva vid fullmåne, klart mycket coolare och
mer inne än varulvar, eller hur? Jag har grymma superkraften. Jag kan kicka med mina snygga platådojor och spreja folk blinda med min ultrahold hairspray! Och blir jag grym på att få vad jag vill från alla män när jag blinkar med mina långa förföriska ögonfransar, det är därför jag har glajjor.

Nu ska jag passa en väskauktion och titta Gossip Girl!

Bärry, en riktigt bright idé

image850
OBS! Skakas ej

image851
Vid första anblick får den dig att tro att den bara är en helt vanlig tråkig naturell yoghurt. Du börjar smått undra om de glömt själva smaken, det stod ju faktiskt jordgubb smultron på locket. Men frukta ej gott folk!
image852
Det här är ju det bästa. Man gräver lite på botten bara så kan man äta sylt med yoghurt istället för yoghurt med sylt. Mums!

Ta mig inte så seriöst, det gör inte jag. Det blir roligare då.

image849Så kom den stora Frågan. Alltså Frågan med stort F. Men först hände detta, också ganska mirakulöst:
"Vad gör du imorgon?"
"Jag ska träffa Emelie"
"Jaha, så du ska inte gå på hockey då?"
Jag blev lagom chockad så strax därefter kom den:
"Du vill inte följa med på fotboll i helgen?"
Jag vet inte riktigt om det här har hänt på riktigt eller om det bara är jag som drömmer. Måste nypa mig i armen tror jag, vänta...
Nej, banne mig, jag tror det verkligen händer.

Är fotbollen den där runda grejen eller?

Tyvärr måste jag meddela till er alla att mitt svar var nej. Jag tycker vi går lite för fort fram, jag är inte redo för ett sådant stort steg ännu, inte i det här skedet av vårat förhållande.

Shit pommes

Här sitter jag och tittar på Grey's Anatomy, en serie som jag inte direkt följer men jag hänger typ med i alla fall. Men shit, jag bara ryser.
Men nu är det reklam, dags att bege sig till köket och ta sig en frukt.

Update 21:56
Så började jag typ gråta också när den lilla pojken äntligen blev upphittad.
Jaha, men hur ska det gå nu då, det här är ju stört?

Lite smått förälskad

image848

Eftersom jag verkligen försöker undvika att plugga så sitter jag just nu och bläddrar på Asos rea. Så bleev jag lite smått förälskad i den här klänningen, goddamnit.
Ja, och så verkar det vara så att det bara finns en
enda kvar i rätta storleken. Hmmmmm...

Imorgon ska jag by the way inviga min nya fina t-shirt. Hur härlig som helst ju, perfekt storlek bev det också, var lite orolig där. Beställde den från Megastore med gratis porto från rabattkod.se.

Oj, rena rama Ebbainlägget det här med femtioelva trevliga länkar.Liten struntpaus

Mavala Nice blev det på naglarna igår. Mycket snyggt!
Så, nu sitter jag i skolan, har slutat för dagen men ska försöka fixa lite till ett projektarbete. Sen ska jag nog unna mig lite lite shopping, vi får se.

Nej, tillbaka till Molecular mimicry!

En liten blandad uppdatering

Nu sätter vintertröttheten in känner jag. Dags att ta igen alla timmars sömn jag missade i somras kanske?
Hur många timmar satt jag inte uppe natt efter natt och pratade med en viss någon trots tidiga morgnar och långa dagar på jobbet dagen efteråt. Men det var det värt, den någon gjorde mig så glad och gör det fortfarande.
image799
Dags att fixa till naglarna lite tror jag, helt solo som man är. Sen ska jag nog titta på Desperate Housewives ikväll, det har blivit House de senaste tisdagarna. Eller en tupplur kanske?
Så landade jag
här också, bild nummer sju, haha! Men jag fick inget armband.

Ciao

hits