Sånt som händer en Valborgskväll hemma hos oss.

 • Någon stalkar Tesan och Prince Charming på Facebook samt börjar skicka mess till PC's mobil och vill bjuda in sig själv till oss ikväll. Typ en Tore-look-a-like.
 • Prince Charming har pratat konstant i telefon sedan 13.30 men hann ändå med lite akrobatik i duschen med mig, trevligt.
 • Prince Charming tycker att han ska köra hem bilen till hans mamma och sedan öppnar han en öl. Smart tänkt.
 • Tesan undrar varför hon inte har ett enda par snygga blåa skor. Prince Charming svarar att det är för att Tesan har hundra par skor i alla andra miljoner färger som finns.
 • Tesan anar att Prince Charming är svartsjuk på Tesans skor eftersom de tar mer plats i lägenheten än vad han gör. (Killar och storlek alltså)
 • Prince Charming börjar koka pasta och drar fram två halvfulla vinflaskor från i lördags. Party!
 • Tesan tycker att de ska spara det "fina" vinet till senare och drar fram en nästan tom rosébox istället.

5 saker jag inte har lust med just nu.

 1. Öppna mappen där alla mina grejer till ex-jobbet ligger. (13.33 öppnar)
 2. Öppna word-dokumentet med mitt ex-jobb. (13.34 öppnar)
 3. Läsa artiklar till mitt ex-jobb. (14.24 öppnar första artikeln)
 4. Skriva saker på mitt ex-jobb. (14.18 skriver lite)
 5. Tänka. (what?)
BONUS: Kolla vilka utgångar vi brände sönder på förstärkaren i lördags.

Lonely, I'm so lonely.

Får man sakna någon som gick hemifrån i morse och kommer hem senare idag? Och varför känns det som om det är en evighet till dess?

Där ser man.

Det är inte bara min födelsedag idag utan även årets vaginadag. Tydligen.

Alldeles för ärlig.

DIF-polare: Ska du med på matchen?
Tesan: Nej, jag ska hem och leta efter mina presenter.
Prince Charming: Det ska du inte.
Tesan: Jo.
Prince Charming: Om du gör det så tar jag tillbaka en del av dem.
Tesan: Hur ska du veta att jag har hittat dem?
Prince Charming: Jag frågar dig. Jag vet att du inte kan ljuga.

Damn.

Våga vägra pryd.

Tesan: Du, jag förväntar mig födelsedagsfest på söndag!
Prince Charming: Så klart! Jag tänkte ge dig fredagssex och lördagssex också.
Tesan: Det låter bra!

Och då lyssnade alla intensivt.

Ikväll har jag varit på ett jättebra seminarium, ett seminarium om jobb och sådant inriktat mot biomedicin. Mycket givande och  intressant. En av dem som pratade lite om sin karriär var en svärmorsdröm i trettioårsåldern och så fort han började prata och småskämta så började publiken (som till 90% bestod av tjejer) fnittra smålöjligt.

Så himla klassiskt, där kliver en korsning mellan
Zach Effron och McDreamy (eller han kanske var med lik Andrew Keegan?) upp och helt plötsligt förvandlas hela publiken till ett gäng fnittriga småtjejer som blir lite lätt röda om kinderna när hans ansikte skiner upp i ett leende. Att män kan ha den effekten på tjejer alltså... (Nu vill alla tjejer säkert börja jobba på Socialstyrelsen också, haha)

Det är dyrt att bo med Tesan.

Prince Charming: Hmm, varför får jag 4500 kronor mer i lön den här månaden? Stirrar frågande på datorskärmen.
Tesan: För att jag fyller år!

Teaterturken.

Jag var på teater igår, det var ok. Första akten var till och med bra. Den var tre och en halv timme lång, det var mindre ok eftersom jag får sådan jäkla träsmak efter typ en halvtimma. Mindre bra var också någon som satt bakom oss och kastade saker på mig under hela föreställningen. Tack för den. Och helt plötsligt fick jag lust att ställa mig upp och skrika: "Vem var det som kasta?" och då fick jag såklart ett skrattanfall utan dess like. Inte så populärt bland mina stolsgrannar.

Tillägg.

Jag kom på en extrapunkt på min önskelista, nämligen att CSN:s återbetalningskrav helt plötsligt skulle försvinna i intet. Att CSN skulle ringa upp och säga: Förlåt, vi har gjort ett misstag. Det är klart att inte Du ska behöva betala tillbaka, du har ju bara varit duktig och jobbat en massa. Eller något liknande. Som det ser ut nu så är mitt reservkonto helt tomt den 30:e april.

Det suger fett mycket.


Jag har ändå tur i oturen som får tillbaka på skatten så det i princip går jämnt ut. Men ändå.

Önskelista.

Min födelsedag börjar närma sig och jag tycker fortfarande att det är jättekul att fylla år. Det kan ibland vara bra att skriva en önskelista till sin födelsedag så här kommer min, jag håller den kort och enkel:
 • En säng. Den jag sover i nu är dödligt obekväm och way för liten. Tyvärr kräver en större säng även ett större sovrum så därför måste sängen komma tillsammans med en ny större lägenhet (i samma paket). Tack!
 • En bil. Men jag har varken råd med försäkringar eller bensin, så därför behöver jag även detta (i några år framöver helst). Men jag vet att pappa ska fixa bilen till mig så ni behöver inte ens bry er om den här punkten på listan. Blink.
 • Ett jobb. Ett kul och bra betalt heltidsjobb där jag har nytta av min fyraåriga utbildning. Krav: I stockholmstrakten.
 • En mobilfri dag. Jag har sådanna, gällande min egen mobiltelefon men min sambos telefon får gärna hålla käften i en dag eller två (mirakel!). Billigt eller hur? (Ni sparar ju till och med pengar genom att inte ringa till honom!)

Flyr fältet.

Igår tog jag till den enda sak jag vet hjälper mig lite (när jag är ensam) mot mitt dåliga humör, nämligen städning. Jag städade och städade hela lägenheten och det funkade. Tyvärr bara så länge jag höll på. Så då bestämde jag mig för att ägna mig lite åt självplågeri istället, nämligen vaxning. Nu återstår bara ett alternativ och det är flykt och det ägnar jag mig åt  imorgon. Glad fucking påsk.

Värdelöst.

Jag tänker inte ens börja försöka förklara allt som rör sig i mitt huvud just nu. Kan bara säga att det är mycket och det i största utsträckning inte är positiva tankar. Det är inte kul att vara nere och det hjälper ju tyvärr inte att jag känner mig ensammast i världen just nu. Nej, det har inte hänt något. Jag är bara tjej.

You can learn everything from Facebook.

Är det bara jag som tycker att det är kul att någon nyligen fick reda på att våra kompisar var med barn via en Facebookinbjudan? (Personen i fråga var alltså inbjuden till detta event.) Så himla 2009.

Dyslexi light.

Jag anser mig själv inte vara någon som läser speciellt snabbt, ändock har jag läst väldigt mycket i mitt liv ända sedan innan jag började skolan. Rent logiskt så tycker jag att jag borde läsa minst lika snabbt som andra i min omgivning som också läser mycket på fritiden och har läst på högskola/universitet.

Jag kunde verkligen inte sova igårkväll så jag låg och tänkte lite på det här. Jag kom till exempel att tänka på Högskoleprovet. Det är det värsta jag har gjort i hela mitt liv, jag kommer aldrig att göra om det och har redan förträngt att jag faktiskt skrivit det. Jag bröt ihop efter första delen, har nog inte känt mig så dålig någonsin. Anledningen till detta var tidspressen antar jag, jag fattade inte hur folk hann igenom allt. Trots detta så har jag aldrig haft problem i skolan. Jag var alltid bland de bästa på prov och gick alltid bland de första.

Jag tänkte också på en annan sak, en mer konkret sak kanske och det är att jag ibland har ganska stora problem med bokstäverna B, P och R. Kanske för att de liknar varandra jag vet inte. Det blir som mest problematiskt när de ingår i samma ord och speciellt svårt är det att skriva på ett tangentbord. Kanske har jag lite problem med D och G också. Kära bullen, har jag dyslexi light?

hits