Gott nytt år

gott nytt år

Magiskt

himlen
Så här ser det ut just nu hos oss när man tittar ut genom fönstret så himla häftigt. Det är lite svårt att fånga på bild men det blev rätt bra ändå. Nu måste jag faktiskt komponera ihop en outit för kvällen!

New Years Dream

New Years Dream

En nyårsdröm, en dyr sådan.
Klänning Blossom Mother & Child, dryga 14000:-
Örhängen från Hedens Guld, 14900:-
Skor Hale bob drygt 650:-
Clutch ASOS
Armband Cartier, priset behöver vi inte ens disskutera
Lanson roséchampagne

Vad vill du ha på dig en kväll som denna?

Boys

Pojkarna behöver ju också snyggt under. På sidan Uppercut finns en massa att fynda på rean! De har även rätt schysta priser då det inte är rea. Beställde lite snyggt till älsklingen alldeles nyss.

En annan nätbutik jag precis upptäckte är Muchachas, den här klänningen var fin, i den här färgställningen också.

Some shopping

brunklänningVar tvungen att hämta ut mer allergitabletter idag men så hade jag såklart glömt lappen hemma och receptet låg inte kvar på apotekets dator så det fick bli några "vanliga" istället. Ska ju vara med en katt imorgon. Det blev en kabab också och en sväng på H&M. Första gången på länge jag shoppar åt mig själv i en riktig affär (hehe). Det blev en brun klänning med empirskärning och en a-linjeformad cardigan (den är svart men det är ju himla svårt att fota).
 

(Bilderna går att förstora)


Nej, nu måste jag gå och fixa vidare med tvätten snart, sen är det jobb hela kvällen.

Jeans

Något jag letade efter på outleten igår var jeans men jag sparade mina slantar. Tänkte att jag kunde ta en sväng förbi lyxoutlet istället, jag hittar alltid en massa jeans jag vill ha där. Jag tycker om de här.
Nu när dollarn står så lågt (+ att det är rea!) kan man ju alltid passa på att beställa jeans från Revolve Clothing och hålla tummarna för att de inte fastar i tullen. Portot är i alla fall gratis!
Med koden jessicastyle får man även 10% rabatt!
Jag gillar:
James Cured, svarta ($79!!)
Denim for immortality (Out of stock såklart)
Citizens of Humanity
True Religion Billy

Rea

pumpslaredouteJag blir inte klok på reor i stan och liknande det är alltid så bökigt. Jag handlar hellre hemifrån. Det blev lite från La Redoute, lite tröjor. Så såg jag sen att de här skorna var nedsatta också, de har jag trånat efter länge, men hey bara i storlek 35.

Igår var jag och älsklingen i Barkarby. Först käkade vi på ett kaotiskt Pizza Hut sedan tog vi en runda i outletområdet. Jag köpte ett par jättesöta stövlar men lämnade faktiskt tillbaka dem typ tio minuter senare, jag har ju faktiskt redan ett gäng stövlar och dessa var inte helt olik ett annat par som står i skostället här hemma. Älsklingen däremot fyndade jeans, tröjor och en kappa. Sedan så köpte vi nya byråer på Ikea som vi skruvade ihop igår. Rensade igenom lite av mina kläder igår när jag skulle stoppa tillbaka alla kläder igen. Jag slängde en hel massa så nu är jag heltplötsligt i behov av en massa nya bastoppar!

Bopit!

sunset
Nu är man hemma igen. Det gick väl bra det där med. Så här fint var det när vi åkte hem. Solnedgång i stort sätt hela vägen hem. Uppe i Hälsingland tog vi det lugnt, kollade på en massa Sagan om Ringen och åkte en sväng till Hudiksvall. För en julklappspeng så köpte jag Bopit som jag velat ha så länge. Hela familjen fastnade. Det är sjukt kul! Jag fick även årets julklapp, kläder och lite saker från Lush. Nu ska det bli skönt att bara vara hemma och göra vad man vill. Det lutar åt att det blir Ikea och lite byråmontering imorgon.


Nu måste jag köpa mig väldigt små kläder

ByråVi hade önskat oss nya byråar i julklapp och det fick vi men de var väldigt väldigt små. I lådorna låg det små lappar som går använda för att köpa en större variant. Det kommer antagligen bli dessa fast med två extra små lådor. De kommer matcha våran sängstomme. Tack så mycket A!
Just nu sitter jag och myser i min nya kashmirtröja, jättegosigt. Någon kanske har gissat att jag även fick en sån här i julklapp. Me so happy!

Imorgon åker vi upp till lugna sköna Hälsingland där hela min familj redan befinner sig. Det ska bli jättehärligt, så även imorgon blir det lite julafton med julklappsutdelning. Man kanske ska sätta igång att packa lite.
Älsklingen fick bland annat det här halsbandet av mig med sitt namn på. På baksidan står det Din Terés. Jag ville skriva att det var från mig fast inte att det skulle skrika att det var från mig så därför blev det lite diskret på baksidan.
Det blev uppskattat, han har pratat om ett sånt ganska länge eftersom han varit lite avundsjuk på Idas B.

Så här julfin var jag på jobbet idag, med rött lackskärp och svart midjehög pennkjol.

Julafton

Efter en lång arbetsdag (kändes så i alla fall) så sitter jag nu här i soffan med älsklingen och hans mamma och bror. Karl-Bertil Jonsson rullar på teven (har faktiskt inte tittat på det innan). Bloggar på min nya julklapp!!!

God jul

god jul

Julgranen

julgranHär är vår fina julgran, ca 40 cm hög. Det går en ljusslinga igenom den också som inte syns så väl med blixt, postar även en mörk närbild på en lampa. Julgranen är köpt på Ikea, precis som förra året, kulorna och ljusslingan kommer också därifrån.















I brist på citron

Det var riktigt trevligt igår men det märktes att jag var trött, dansgolvet lockade inte som det brukar. Vi hamnade på Sturecompagniet istället för Fasching, folket var tydligen inte så sugna på house.
Jag och Ida hade inte varit på flaskan lika mycket som vissa andra så vi skulle festa till det lite med en Tequila. Vi hade dock inga citroner så det blev en jultequila istället bestående av kanel istället för salt och julmust istället för citron. Det gick ner det med! Hahaha! Kom hem klockan fyra i morse, sen upp klockan åtta igen förr att gå till jobbet. Det var riktigt mycket folk (inte oväntat) så tiden flöt på rätt bra. Vi blev dessutom bjudna på en stadig jullunch på jobbet, jättemysigt.
Nu måste jag städa hela kvällen också eftersom vi ska vara här och fira imorgon. Men först ska jag bara vila lite lite, medan Älsklingen och hans brorsa handlar det sista till imorgon.

Dan-före-dan-före-dan-festande

Kom hem från jobbet för inte så länge sedan, möts av en ovanligt partysugen kille. Nu har jag blivit övertalad att gå ut även om jag faktiskt ska var på jobbet tidigt imorgon. Men men, det är väl bara dan före dan före dan en gång om året ;)
Snart kommer Ida och B hit  (till vår pinsamt skitiga lägenhet för vem hinner städa när man har tentor och jobbar hela dagarna??).
Sen drar vi till Fasching!!!

Vi hör alla hemma i Norrland

norrlandNu till jul åker folk "hem", till stugor eller hälsar på släkt. Men det känns (norrlänska) som om alla hamnar uppe Norrland. Folk flyr Stockholm och allt vad det heter för att landa någonstans i Norrlands skogar. Jag har både märkt det här i bloggvärlden och i den andra världen.
Själv så blir jag kvar i Sollentuna på julafton eftersom jag är fastkedjad på Ica men på juldagen då jäklar, då bär det av till
N o r r l a n d.

Orkar inget mer

Nu får det vara nog, jag orkar inte, nu går jag och lägger mig. Trött så trött.
Äntligen lite ledig från skolan.

Off I go!

Ok, tentadags... Måste springa till bussen nu!
Idag ska jag försöka göra lite mer julfint här hemma, vi ska ju fatiskt fira jul här på söndag.
Här är
jag, fast jag har mörka jeans under istället för leggings.

MSN

MSNJag och E diskuterar lite tentafrågor varpå facit krånglar en massa men små fel här och där.
Det ställer till en hel del problem!
Jag bjuder på en till rolig grej, mer
söt än rolig kanske, jag garvade så jag tjöt i alla fall.

Gift of the day-klänning

Gift of the day-klänning
H&M tyckte jag behövde piggas upp så idag kom den här klänningen!
Känner mig som en liten prinsessa, vet inte om jag tycker att den är snygg, den är verkligen fulsöt. Färgen är snyggare än vad jag väntat mig. Jag hade förväntat mig en trasa helt ärligt och den här var ju bättre än det i alla fall. Den hade nog varit
snyggare utan axelbanden. Eller vad tror ni? (Jag har tagit bort banden i photoshop)
Jaha, när ska jag använda den då?

Sjukaste någonsin

Världens dyraste kött är ett nötkött från kor som lever världens lyxliv. De blir masserade av kvinnliga oskulder (?!) och de får dricka öl och leva i uppvärmda stall med lugn musik. Det här var i England där de har tagit efter någon slags japank tradition för att få kött med rikliga mängder insprängt fett. Wagyu kallas det.

Galen

Så här känner jag mig nu!

Underbart

Jag blev godkänd på min förra tenta! Hurra!! Jag fick en poäng under VG dessutom, då blir man nästan lite irriterad och önskar sig ett till poäng. Men jag är supernöjd, jag var så orolig, det var en skitskum tenta. Nu måste jag satsa på morgondagen, vill vill vill vill ha godkänt!

Snön faller

sidenklänningTog en liten promenad ner till affären  för att skicka iväg ett traderapaket och handla lite singelmiddag (är en ensam tjej ikväll). Sedan så hämtade jag mitt paket på tobaken, de hade tydligen skickat med Schenker. I paketet låg den fina sidenklänningen från H&M och ett guldskärp. Jag blev djupt imponerad av klänningen, den får nu bo hos mig.
Då kanske min andra klänning dyker upp i veckan också, spänannde.

Jag har inte varit någon flitig flicka idag, inte pluggmässigt i alla fall. Kanske får jag lite ny energi efter lite kycklingwok med ris. Kock Tesan lagar idag!








guld

guld

Jag önskar mig en fint och enkelt guldarmband. Dessa på bilden är egentligen för män men jag tycker de var fina, säkert alldeles för stora och "otympliga" på mig. Jag skulle då såklart vilja ha en lite tunnare kedja. Smakar det så kostar det också, dessa kostar 1500:- och är alla från
Hedens guld.
Jag gillar också det här och det här.
Guldshoppen kan man hitta namn på alla slags kedjor.










Mer paket!

Det dyker tydligen upp ett till paket till mig idag, tjoho va kul! Det här paketet innehåller för omväxlings skull något till mig själv, uppdaterar kanske med en bild senare...

Ojoj

För tillfället ligger jag visst högst upp på topplistan på outfits.se! Vilket trevlig överraskning.

Borta med vinden

gone with the wind Förra eller eventuellt förrförra året så såg jag Borta med Vinden första gången. Det var julaftonsnatten, den började klockan 00.00 om jag inte minns fel, och ja, den är ju nästan fyra timmar lång. Jag var dock så insatt i filmen så jag hade inte tid att bli trött, jag blinkade inte till en enda gång, jag förstod då varför det är den största filmen någonsin typ. Den är otroligt bra, så jag rekommenderar alla som inte har sett den att ta sig tid att se den i julhelgen!
Den är värd och se bara på grund av miljön och alla otroliga klänningar. Vilken pärs!






En bra dag kanske

Det känns som om det är fredag, jag vet, jag har helkonstig koll den här veckan. Min skola är i stort sett slut för året, jag har bara tentan på torsdag kvar. Idag tog jag en låååång sovmorgon, det var inte meningen. Älsklingen ringde vid halv tio och var jätteglad, det hade gått bra på hans tenta (grattis!). Jag kollade posten alldeles nyss och mitt asospaket har nog dykt upp (det lönar sig att bli lite arg ;-)). Och nu kom Älsklingen hem och pussade lite på mig och lämnade en bok som jag behöver till tentan, tack!

Igår var jag iväg till KIsta Gallerian en snabbis och hämtade upp mitt
musik-kit! 1gb minneskort, hörlurar, FM-transmitter och adapter till minneskortet. Det är verkligen lilla julafton för mig med den här telefonen.
Vad var det jag skulle göra idag nu då? Plugga var det ja!

Sockerbomb

Det blir mycket jul i bloggen nu men det kan inte hjälpas. Idag fick jag värsta rycket när jag kom hem och började baka en massa julgodis (som på gamla goda tiden). Blev väldigt nöjd med en kanelkola jag kokade ihop.
kanelkola
Recept på kanelkola:
2 dl socker
2 dl ljus sirap
2 dl vispgrädde
koka (rätt kraftigt utan lock) dessa ingredienser i 15-20 minuter. Gör ett kultest i kallt vatten för se så att smeten är bra. Tillsätt sedan 1 msk smör och sedan 1 tsk vaniljsocker och 1-2 tsk kanel. Bred ut smeten på bakplåtspapper och låt den svalna.
Sedan kan man skära eller klippa ut bitar i kolan. Jag skar ut avlånga bitar som jag sedan rullade ihop och slog in i små bitar bakplåtspapper. Ser fint och lite gammeldags ut.
Annat jag lyckades knåpa ihop var
ischoklad med cocos (i söta hjärtformar) , rischoklad med russin och chokladfudge (ett måste).


Skånsk Julmusik

frans
Utforskar trevärlden, hittar julmusik och hör den lilla skånska rösten i öronen, hahahaha! Lyssna på Frans med Kul med jul. Han är som en liten seriefigur.
Här går det att lyssna lite på
låten men bara med Explorer. Låten finns på Frans skiva, Da man.



Pretty Please

Snälla rara posten, leverera mina saker från Asos denna vecka! Man kan ju undra var mina julklappar ligger och skräpar någonstans, Asos skickade iväg paketet redan den 7:e december. Jag vet att posten har som mest att göra just nu, men ändå! Jag tror inte heller att det är aviet som har kommit bort för då borde jag kanske ha sett det igår då jag jobbade.
H&M packar de för full mina klänningar, hur lång tid kan det ta då?? Och varför packar de alla grejer separat när jag har sagt att jag vill ha allt i ett enda paket, nu måste jag ju pröjsa minst 120 spänn i frakt. Gah.

Nu har jag ventilerat mig. Nu kan jag gå och vara trevlig på Ica, måste handla lite middag.

En vecka kvar...

...till julafton! Idag har jag fått lite mer julkänslor, härligt. Det händer så mycket omkring en så man märker inte att julen närmar sig. Den här helgen har varit underbar! Har sovit, pluggat, köpt ett par klappar, köpt ny mobil, umgåtts och julmyst med mina kompisar och jobbat lite.
Imorgon börjar den sista veckan i skolan innan det nya året. Har sista föreläsningen i morgon sen har jag tenta på torsdag.

På jobbet hinner man läsa lite söndagsbilagor under rasten. Idag kunde man läsa om
Engla, Sigrid och Eleonore.

Hoppas alla har haft en lika trevlig helg som jag har haft!

ica rules

icaNu drar jag iväg till jobbet i min fina ica-outfit!
Trevlig kväll, själv ska jag leka i posten med alla hundramiljoner paket som alla beställer nu till jul. Bara en vacka kvar gott folk.




















k610i

k610iDen blev det.
Efter en del om och men så har jag nu konverterat över till 3 och fått mig en alldeles röd mobil. Perfekt julklapp, till mig själv!

Istället för att sitta hemma själv och plugga så följde jag med F till Kista men jag gick till gallerian istället. Det blev även två andra klappar, hemligt hemligt.

25 minuter kvar till work. Full rulle. Nu har jag även blivit erbjuden mer jobb, en extra lördag. Jag ska tacka ja och se hur det funkar. Men det är inget kassa jobb utan jag kommer få stå i delikatessen och charken istället. Utöver detta har jag precis fått ett extra pass på fredagar då jag jobbar min helg. Mer pengar i kassan. Kan ju faktiskt behövas eftersom jag tror att vi kommer få hyreshöjning till nästa år.



Glöggkväll

glöggkväll
Igår blev det en liten spontan glögg- och spelkväll hos oss. Det var verkligen jättetrevligt. Vi spelade Brainstorm och Rappakalja. Jag vann Rappakalja! =) Killaget vann Brainstorm, de tog varenda poäng på "dyra bilar". Hade tänkt att åka och plugga idag med men jag ska hoppa in och jobba mellan 16 och 21 istället så jag stannar hemma. Kanske får jag lite pluggande gjort ändå.

Lucka 16

16 december


Idag är det dags för lucka nummer 16. Det finns en massa roliga kalendrar att följa på internet. Förutom
Hotspots och Mias så har Kvarteret Skatan en jättekul där de bjuder på nya sketcher dagligen. En annan favorit blev jag tipsad om igår, den här!




Do you recognize?

Freemason - Rain down love


Daft Punk - Around the world

citerar

"Gift of The Day erbjudandet finns att köpa via butik eller i vår OnlineShop. På Shopen finns erbjudandet att beställa tidigt på morgonen efter vår nattliga lageruppdatering. Tiden för uppdateringen skiljer sig från dag till dag. Dagens erbjudande kan inte inhandlas direkt efter midnatt."

weekend

weekend

Mera fredag

Jag är så trött och så har jag ont i huvudet också.
Det var så sjukt mycket folk i stan när jag äntligen tog mig dit. Gjorde mitt hemliga ärende sen bar det hemåt på en gång. Fast jag tog en sväng in på Urban Outfitters, var tvungen att kolla in butiken jag med. Men jag stannade inte länge, pga allt folk och pengabrist. När jag kom hem så åkte jag och F och köpte oss en varsin pizza tillsammans med F och T. Sedan åkte vi hem till T och hängde i hans soffa.
Nu är vi hemma igen i alla fall. Nämnde jag att jag var trött och hade ont i huvudet?

Idag var jag dum. Som i D-U-M. Kollade min order på H&M, har en massa skit som ligger och väntar på att få levereras hem till mig. Bland anant den där
klänningen som alla andra också har. Så var den helt plötsligt borta från min orderlista! Dum som jag är mailar jag direkt iväg ett halvargt mail till kundservice. "Var är min klänning... inga meddelanden...osv..." Men ja, det visade sig att den låg på packning pågår. Silly me.

PS. Bara 19 timmar kvar på denna nu.

Fredag!

Det här är jag idag!
Som ni kanske förstår så satte jag klockan på fem imorse för att klicka hem klänningen, och jag fick en. Den fanns kvar i alla storlekar och i båda färgerna grå och puder. Vi får se om den är fin i verkligheten också. Jag tycker nästan den är lite fulsöt. Hmm...
Nej, nu måste jag snart kuta till bussen.
Ciao

Är man knäpp så är man

puderklänning

Om jag hade ett badkar

Winter bath
Yankee Candle med kaneldoft från Pulpstore, 124:-
Puddy Holly badbomb från Lush, 49:-
Morgonrock från Ellos, 129:-
En god bok, Matilde av Denise Rudberg från CDON, 129:-

önskelista

önskelista

Efter inspiration av Lolita.

Do I make sense?

Okej, sitter här och kollar på teve. Det går ju en reklam om HDTV nu och då visar de en jämförelse mellan "vanlig" TV och HDTV, eftersom det är bättre bildkvalitet med HDTV. Men på en vanlig teve så borde man ju inte se den bra kvaliteten eftersom det inte är HDTV. Det är ju helkonstigt att visa en bild på HDTV i en vanlig TV eftersom man då inte kan se den bra kvaliteten. Förstår någon vad jag menar eller pratar jag goja?
(Jag förstår att man kan visa att det är skillnad.)

dagens julklapp

cashmereHur många fick tag på en cashmeretröja på H&M idag? Jag satt faktiskt uppe igår och försökte klicka hem en men det kom aldrig upp en kundvagn på bilden och sen stod det såklart sold out när jag gick in i butiken. What to do? Borde kanske ha väntat uppe ännu längre?
Älsklingen kollade i Kista Gallerian i morse och där fanns det mycket gott om tröjor. Hoppas jag får ett mjukt paket!
Ikväll vill jag sitta uppe, jag vill ha den där
gräddbakelsen (som jag aldrig kommer att använda).
I mogron tar jag i alla fall en sväng i stan efter en lång dag i skolan, ska plocka upp en julklapp.

Idag såg jag typ ut så här, förrutom att jag hade en grå långärmad tröja ovanpå linnet och ett par hush puppies istället för klackar.




Har du koll?

Varje vecka så har DN ett nutidskryss. Försöker göra det varje vecka, det är ju bra att ha lite koll på vad som händer i världen. Nu till årsskiftet så har de även sammanställt ett nutidskryss för året som gått, 2006. Det är inga jättesvåra frågor så man kan känna sig lite smart i alla fall. Här kan du kolla om du vet vad som har hänt under det gångna året.
Det var ju även de här kryssen man fick göra på högstadiet, som en tävling skolor emellan.

Dressed up

asosklänning
Some cravings! Om jag får en extra slant i jul så beställer jag med glädje den lilamönstrade klänningen. Allt från ASOS.

Bloggabstinens?

Folk blev verkligen helgalna igår när (bla) webblogg.se låg nere. Kolla bara här. Bloggen är en drog, man har tydligen inget annat för sig. Inte jag heller, jag stod också och stampade igår, haha!

julklapparJag fick mina julklappar inslagna igår, i juligt rött papper! Nu saknas det bara några få julklappar som alla är inköpta men inte har landat här hemma än bara. Vi ordnade världens godaste och mysigaste luciafika igår också, lyssnade på julmusik och tittade på Musse, Kalle och Långbens husvagnssemester (den oklippta versionen). Jag anser inte det som fusk eftersom jag måste sitta i en kassa på ICA då alla andra i Sverige tittar på Kalle.

Imorgon är det fredag igen! Wunderbar!

cherry fever

cherryFör den som känner mig eller har följt min blogg så vet ni att jag är en sucker för körsbär. Nu har ASOS äntligen fått in de perfekta körsbärsörhängena. Come to me!

Sitter i skolan nu (klar med labben!) och väntar på min privata chaufför. Vi ska åka och handla lite julpapper tror jag, så jag kan slå in mina julklappar (som om jag inte har annat att göra). Sedan blir det nog lite mysigt luciafika.

Today

This is moi.
Jag har försovit mig rätt rejält idag, men jag ska iväg till skolan nu. Vi har bara lite datalabb som jag hoppas inte är allt för komplicerat. Måste dock plugga allt jag har missat nu, usch va tråkigt, tenta om en vecka typ. Jag vet vad jag ska göra i helgen i alla fall, förrutom att tillta på A:s nya lya.

Tillägg på önskelistan

hörlurarFör alla oss med Ipod (eller liknande) så kan det vara kul med lite bling. De här är en sån där onödigt klapp till någon som har "allt", inget man själv lägger pengarna på men som är kul att få i present. De här finns hos Victoria's Secret för ca 175:-

För den pyssliga så kan man ju fixa till ett par hörlurar själv, jag blev lite sugen på det.
Här finns ett stort utbud av kristaller!






Våren är kommen

scarfLångt innan vi har börjat tänka på jul så beställer jag vårkläder. Alltså inte nu utan säkert för över en månad sedan. H&M:s vårkatalog kom hemskickad och man kan ju alltid prova lite. Beställde bland annat den här scarfen i grönt som bilden och ett rosa mysset i velour (mina mjukisbyxor var ju som sagt trasiga lite överallt). Anyways, det har väl inte undgått någon att H&M nu har lagt upp lite vårnyheter på internet dessutom. Shit, man hinner aldrig leva i nuet.



Om någon är intresserad

så finns det saker att fynda här.
bagit

För att pigga upp


Stormigt hjärta

Gårdagen som började så bra slutade väldigt sent. På akuten.
Igår kväll ungefär när jag skulle ta hand om all tvätt så högg det till i bröstet, det gjorde så ont så jag föll ner på knä. Jag kom då ihåg att jag hade vaknat under natten med samma värk. Bara en stund senare så högg det till igen. Det var på samma ställe på vänster sida av bröstet. Då blir man ju himla orolig, eller jag blev i alla fall det. Jag ringde vårdguiden för att höra vad en sjuksyster hade för åsikt. Hon frågade lite och tyckte att jag skulle åka in till akuten. Så jag och F åkte vid åttatiden igår in till akuten på Danderyds sjukhus. Först kö till reception.... Vänta. Sedan vänta igen i ett annat vänterum. Sedan EKG, infektionsprov och blodsockerprov. Sedan ännu mer väntan, lång väntan. Vid halv två sådär långt efter nobelfestens sändningstid var slut så fick jag träffa en läkare som lyssnade, frågarde och kände på mig. Det var nog inget fel på mig. Ingen hjärtsäcksinflammation. Han konstaterade dock att jag hade blåsljud på hjärtat. Har jag aldrig hört förrut, inte pappa heller sa han nu när jag pratade med honom i telefon. Blåsljud behehöver inte vara något allvarligt och eftersom allt annat såg normalt ut och jag inte har besvärats tidigare så var det bara att åka hem. Läkaren sa att jag kunde göra ett ultraljud på hjärtat för att undersöka blåsljudet på vårdcentralen om jag "ville", men det var absolut inget akut. Jag ska i alla fall inte träna på ett bra tag framöver.
Idag är jag hemma, jag tog igen natten med en skön sovmorgon. Jag har legat omfamnad hela natten och morgonen, vilken tur jag har. (Lycka till på tentan nu älskling!)

två erbjudanden att hålla utkik efter

Gift of the Day

En Söndag

Va skönt att kunna sova ut! Nu ska jag snart åka iväg med mamma till Stinsen, får se om det blir någon mer klapp. Sen ska jag nog följa med mamma hem till dem och fika lite. Mamma bakade goda lussebullar igår. Jag måste verkligen kolla om det finns någon tvättid ikväll också...
Det blev förresten ingen film igår, vi var alldeles för trötta och slocknade ovanligt tidigt. Kanske blir det en rulle för mig ikväll istället.

Sliten

Jag är trööööött. Satt i "posten-kassan" i typ sju timmar i sträck. Fullt med folk hela dagen, det var nämligen julmarknad här i centrum idag och verkligen alla hade postärenden, hann aldrig sätta mig ner. Jag damp ner i soffan under en gosig filt och zappade teve när jag kom hem, sedan blev det BK-take away som F hade med sig hem. Nu har jag lite filmer på G, filmer som F inte är så intresserad av. Eftersom han sitter i köket och pluggar så kan jag titta på "Tesan-film", vilket betydet: Saw 3, Take the Lead, Babel eller The Breakup.

dekorJag tar kort på mina naglar alldeles för ofta men whatever, I'm superficial. Har lagt på en fin guldtatuering eller vad man ska kalla det. Sedan visar jag en bild på slappa jag i F's välanvända Chuck Norris-tröja.Det är sjukt snyggt med naturlig make och intensivt målade läppar. Jag leker bara lie ;-)
Kanske ska man supa till lite också, så där alldeles ensam framför teven, haha! Har inget att blanda med bara, kanske inte är så kul och sitta och shotta själv! Illa.

slappis

Okej, det här var verkligen det sjukaste inlägget på länge. I'm high.
 

Kladdigt värre

kladdkakaFör den som är sugen på något gott:
100g mintchokladkakor, t.ex. after eight
100g smör
2 ägg
2 dl socker
2½ dl vetemjöl
2½ msk kakao
1½ tsk bakpulver
Glasyr: 150g mintchokladkakor t.ex. after eight

Smält smöret och låt sedan mintshokladkakorna smälta i chokladen. Vispa ägg och socker poröst blanda sedan i smör- och chokladblandningen.  Blanda i resten av ingredienserna och häll upp i en smörad och bröad form. Grädda i 18 minuter i 175 °C. Ta ut kakan lägg på choklad och ställ in kakan igen i 5 minuter. Bred därefter ut chokladen jämnt över kakan och låt svalna. Njut.

Sjukt snyggt

I veckan eller om det var förra veckan så zappade jag förbi tv4 och Martin Timell, han gjorde en sjukt snygg tavla i tyg med en ljusslinga bakom som lyste upp tavlan. Här finns en bild och dessutom en beskrivning på hur man gör en själv. Vi har ju våra tygtavlor i vardagsrummet och i sovrummet (som nu sitter upp på väggen och inte på sänggaveln).

Långa dagar

Det är långa dagar i skolan nu, 9-16 varje dag... Man har ju varit bortskämd innan! Jag var en sväng i stan idag och köpte lite julklappar, men jag ska inte skvallra för mycket här. Det blir inte lika mycket julklappar i år som det har varit tidigare år, vi har faktiskt kommit överens om det i familjen också, det är inte bara min studentekonomi som spelar in.
Anyways så är jag typ helt färdigjulshoppad nu. Skönt!
Idag var jag bekvämt klädd i
detta.
Trevlig helg!
Själv ska jag jobba i nio timmar imorgon och sen förhoppningsvid tvätta någon gång under helgen.

Spare me

Ett gott skratt förlänger livet... Jordan skulle platsa i det här klippet!!

Är det inte vackert så säg

GranatäppleÄr det bara jag eller är granatäpple inte himla vackert? Det är som att äta små ädelstenar. Ser ut som små pärlor.
Granatäpplet är inte bara vackert utan ska också motverka högt blodtyck, åderförkalkning, bröstcancer och prostatacancer. De ni!

Idag har jag sett ur så här. Nu sitter jag med ett par rejält utslitna rosa mjukisbyxor (hål överallt), behov av ett par nya som förhoppningsvis kommer till jul.

Lilac

lilaSe så matchig jag har varit i dag! Systemkassen i handen matchade precis färgen på nagellacket (syns inte lika bra på bilden). Hahahaha! Systemkassen innehöll min matlåda vill jag påpeka.
Idag åkte jag hem lite tidigare, ska lägga mig och sova ett tag, känner att jag behöver ila upp mig lite, kroppen är inte på topp.
Igår krånglade webblogg något enormt, men så här såg
jag i alla fall ut. Älsklingen har den andra datorn med sig så än en gång sitter jag med en dator utan Photoshop...
Det blir senare mot kvällen dagens outfit kommer upp.
 God nap!

Ja, jag är konstig

Jag hade faktiskt riktigt kul idag... Eller det var intressant i varje fall. Det är rätt kul att läsa matte ändå, än så länge. Att sitta och klura på uppgifter och glädjas åt när man får till en uppgift. Jag är rädd för att jag kommer ångra mig snart, peppar peppar.
mumatte
Snart borde älsklingen min komma hem, jag är jättehungrig redan. Vid sju kommer K över, då ska vi fixa med en julklapp till K's kompis och glo lite på Topmodel. Tänkte lägga upp min outfit men det finns inte Photoshop på den här datorn, då orkar jag inte... Den kommer upp senare!
Nu ska jag städa undan lite här så K inte svimmar när hon kommer hit, haha.

Hahaha

Nya Annalåten är Kobojsarna - Sång om ingenting...
Va kul det är!

Lyssna här!

Mysiga Tisdag

StjärnaIdag började min nya kurs, biomedicinsk statistik. Vår enda mattekurs, endast tre veckor, tre intensiva veckor. Det kändes jättebra idag i alla fall, men föreläsaren varnade oss...
Det är lite adventigt hos oss nu och det är så mysigt och komma hem till ett mysigt upplyst hem. Vår stora stjärna i köket är kronan på verket, i love it.
Efter att ha plockat lite i köket så fick jag bakryck och bakade bröd. Det blev jättemumsigt. Så till middag blev det soppa och nybakat bröd.


För dagens outfit checka här!

Bakelse

Nina gjorde mig uppmärksam på denna skapelse som förhoppningsvis kommer till Sveriges "Gift of the Day" också. Den såg himla spännande ut. Jag kommer säkert se heltokig ut i den men den ser så... kul ut...

Wheel claps

julklappFörsta julklapparna inköpta. Vad skönt det är med internetshopping. Det är klart det drar ifrån lite av den mysiga julkänslan som man får när man handlar ute i "riktiga" butiker, men hey, det är billigare och smidigare och jag slipper bära på hundrafjorton tunga påsar i spöregn.
Passa på att handla böcker, film och musik till nära och kära idag från CDON då de bjuder på fraktavgiften (där sparade du 29 kronor till!)

Fy!

Fy vad dåligt det gick idag.
Usch vad det tog emot igår när jag ställde klockan på 05.45!!
Gu va jag är trött.
Tusan vilket dåligt och deprimerande väder det är.

Jag måste nog lägga mig i soffan nu och vila bort allt hemskt.

Välförtjänt

Nu har jag pluggat konstant sedan nio i morse så, jag tar mig en liten paus för bloggvärlden. Snart bir det middag också, jättehungrig! Har bara druckigt en massa thé idag och ätit någon knäckemacka (och ballerinakex).
Man kan ju aldrig bli färdigpluggad, det blir ju till slut så att man bara "ger upp". Jag måste i alla fall fortsätta att kolla igenom de gamla tentorna nu, något
liknande (OBS, PDF) ska jag väl skriva imorgon.
Wish me luck

Nu ska F skryta igen

laxrisotto
Caesarsallad, Majsmjölspanerad Lax, Risotto med musslor och hummerfond

Två riktigt roliga ord

Pseudohypoparathyreoidism - Okänslighet i målorgan för Parathyreoideahormon (PTH)
Panhypopituitarism - Brist på hormon syntetiserat i adenohypofysen

Yep

Partynight

061201Gårdagens partyoutfit blev denna:
Linne från MQ
Byxa från H&M
Väska och skärp från ASOS
samt skor från Wedins

Efter en för lång stunds köande så kom vi äntligen in! Det blev dans hela natten. Först spelade de lite snabbare danchall och reggaeton sedan spelade en DJ från Paris lite softare soca, det var dessutom en jamaican där och uppträdde, schyst.
Idag är jag rätt mör i kroppen, men jag ska ju inte göra annat än att hänga över skrivbordet och plugga.

Flanell

Flanell
Härligt starka färger är det på Victoria's Secret's flanellpyjamaser. Det är ju så mysigt att gå runt i pyjamas på vintern (hemma alltså, haha). De finns i 28 olika färger och mönster. De var inte så speciellt dyra heller. Dock shippas ju varorna från USA så man får ju räkna med tull. Jag har tidigare beställt en bikini därifrån, det gick ursnabbt och jag slapp tullen den gången.
$39.50 kostar de just nu. (Alltså under 300 kronor!)





Outfits

Det är så kul och spana in vad folk har på sig tycker jag. Jag kikar in på Stockholm Street Style så gott som varje dag. En svensk motsvarighet till Style Diary är Outfits.se
Jag har reggat mig nu, får se om det dyker upp några outfits bara, jag är alldeles för slapp...

Ross The Intern

Ska jag säga vem jag gillar? Ni vet den där supergayiga, småknubbiga killen som ibland är med på Jay Leno... Ross the Intern. Han har en egen bloggNBC. Härom dagen så gick han på audition för Broadway musikalen The Grinch. Jag dog av skratt!
This is a funny one! Ja dör!
"This is a bunch of crap"
"I'm so glad I didn't wear my zebra striped shirt"

Pluggpaus

Ikväll tar jag mig en pluggpaus. Tjejgänget åker in till stan och gör dansgolvet på Fasching, ikväll till toner av reggae, soca, dancehall och RnB. Håller mig nykter för jag vekligen vill vara någorlunda pigg i morgon och för att jag är så irriterad i hals och näsa (antagligen på grund av naglarna, damn it!).
Jag kan i alla fall dansa nykter (inte som Uggla) and I love it.
Dans är så himla frigörande.

hits