Det fina i kråksången...

DJTEsanJag har ju som sagt varit ute på barnens ö och hållit introduktionskollo för alla nya biomedicinstudenter. Jag har haft sjukt roligt! Vi faddrar samlades ju redan i söndags där ute. Vi planerade och gick igenom allt som skulle hända, skrattade, åt och  började planera spex. Jag, G och C tog på oss att skriva manus,på rim dessutom.
Studenterna anlände på måndagen efter upprop, lunch och rundvandring på Solna campus. Vi fick möta upp våra fadderbarn och visa dem till deras rum. De bjöds på fika och sedan körde vi igång med lite tipspromenad och sedan brännboll. De blev tilldelade ett tema och lite olika ord/meningar som sedan skulle användas i ett litet spex. Efter middagen blev det spexföreställning av alla nya studenter och sedan lite lätt mingel med bar. Jag skulle försöka bli vän med mixerbordet eftersom jag tog på mig jobbet som DJ. Vår klasskompis som faktiskt är DJ hade spräckt trumhinnan, illa. Jag och mixerbordet blev i alla fall bekanta.
I tisdags var det först lite etikföreläsning och diskussion medan vi filade på vårat spex med dans. Sedan hade vi lekstationer och sedan var det bara att fixa allt till sittningen. Duka och dekorera, och öva lite spex.
Vi hade ordnat med fint hawaiitema på hela festen.
Vi agerade serveringspersonal och åt när det blev lite tid över. Vi visade upp vårat spex som var väldigt uppskattat. Sedan blev det punschrace, haha!
Vi hade kul kul kul och det verkade som om folk trivdes bra.





DJ Tesan

Lite kuliga bilder:
dukning Spex
Vår fina hawaiidukning.                         Baywatchbrudarna jag och E med Mitch!
                                                    Maxat stoppade linnen, hahaha!

punsch
Punschen kommer!
Stranden
Tesan och C festar runt på "stranden"

Det är inte sant?

Idag tycker jag synd om mig själv. Jag fattar inte vad det är som händer med mig.
Kommer hem efter ett jätteroligt kollo på barnens ö. Mår bra.
Börjar må sämre fram mot kvällen, på natten hostar jag jättejättemycket så jag går upp för att ta den starka hostmedicinen med Morfin i. Somnar efter ett tag men har jobbigt att andas och fullt med slem i halsen och helt täppt i näsan.
Mår pyton när jag går upp, ögonen är helt uppsvullna och röda. Ok, jag måste iväg till skolan, första dagen och jag har redan missat tre dagar på grund av kollot.
Efter centralen börjar jag känna mig illamående, jag kommer verkligen spy. Jag får till och med kväjningar. Där börjar svimningskänslorna att komma. Suddig syn, som en gult filter över ögonen. Öronen börjar brusa och jag hör till slut ingenting. Jag kan inte röra mig, det finns ingen kraft. Jag lyfter upp benen på sätet framför mig och tänker bara "andas, andas, andas". Fan att resten av klasskamraterna sitter en vagn framför mig. Jag försvinner bort ett tag, svetten forsar om mig och jag känner att jag är helt vit i ansiktet. När tåget är i Huddinge börjar allt gå över och jag kan ringa E. Vid Flemingsberg lyckas jag ta mig av och möter upp de andra som tar hand om mig. Jag får helt enkelt sätta mig på tåget hem igen och ringa mamma. Jag lyckas inte hålla ögonen öppna. Mamma och pappa möter mig på perrongen och skjutsar mig upp till dem. Tesan somnar omedelbart.

Jag har  två teorier.
1. Tesan tål inte morfin.
2. Tesan är jobbigt allergisk mot något i den här lägenheten.

Hon på vårdscentralen håller med och hon på apoteket. Får se vad läkaren säger, måste dit imorgon. Så idag testar vi allergitablett + allerginässpray + allergiögondroppar.

Milda makaroner!

Så igår var det då alltså dags för personalfest (aktivitet?). Den hölls på Grönan. Och fy så kul vi hade!! Startade med en öl/cider och sedan blev det femkamp, den här gången var jag bra mycket bättre te.x på att skjuta. Mitt lag blev tvåa! Sedan fyllde vi ett tåg på bergodalbanan, jag kommer inte ihåg att den var så fjässig. Sen blev det middag på Tyrol, ett jäkla drag blev det där med uppträdanden av en showgrupp på fyra pers, allt från schlager till hårdrock (eller är det samma numera?) Efter middag och lite vin/öl så åkte vi popexpressen, weeee va kul det var efter lite förfriskningar, haha. Vi avslutade med Vilda Musen sedan stängde de.
Vi tog taxi in tillstureplan. En gammal jobbarkompis stod vakt på Solidaritet men det var alldeles för fullt för att släppa in hmmm, 15 personer? Jaja, va gör det, vi traskar till Köket och hälsar på T istället, förbluffad över att se alla Ica-människor på samma ställe samtidigt (utan blåa skjortor).

Jaha, och om tjugo minuter börjar jag min färd mot Barnens ö. Vi får se hur de närmaste dagarna blr, hoppas på bra väder i alla fall.
-Ciao, nu sticker jag ett tag.

Tvättar som en...

grönalund
...tok just nu! E ringde och sa att jobbet skulle mötas vid sex istället för tre vilket bara var bra för då hinner jag tvätta och packa lite, jag drar ju iväg imorgon. Det ska bli himla kul men jag får veta så sent som idag att det är Hawaiitema på sittningen. Jaha?! Älsklingen som hade ärenden i stan kollade på Buttericks men hittade bara nåt som inte alls var prisvärt. På
hemsidan finns det ju jättemycket. Jag har i alla fall en blomma jag kan sätta i håret.
Well well, får se om jag hinner färga håret idag också.

Ps. Det här var bara så bra!

Testing...


Hihi, det funkar...

Löning

Domino filofaxSå var den efterlängtade löningen här! Så, jag tog en tur, köpte linsvätska och klippte mig. Jag saknar redan mitt långa tjocka hår... Nu är det kort och jättejättetunt. Men jag vänjer väl mig. Jag ville ju ha tunnare eftersom det inte gick att göra något med mitt otroligt tjocka hår. Köpte även hårfärg, kanske fixar det imorgon.

Har jobbat stängning idag så jag kom hem för ett litet tag sedan bara. Köpte Elle och Vecko Revyn. De får underhålla mig nu när Älsklingen festar med sina skolkompisar. Tänkte jag skulle åka dit men då var visst biljetterna slut. Så kan det gå. Jaja, imorgon blir det i alla fall personalfest för min del, femkamp och middag på Grönan, hoppas vädret är på vår sida bara!
Och sedan på söndag bär det av till Barnens Ö. Yes, jag bestämde mig för att vara fadder ändå, roligast i år tror jag. Så söndag till onsdag befinner jag mig där och roar alla nya. Och på onsdag är det ju 10% på H&M också, och då ska jag nog på teveinspelning och på torsdag är det inventering. Puh!
När ska jag få kramas med min Baby?!

Fick förresten än positiv överraskning när jag öppnade lönekuvertet, höjning med 3kr/timmen. Najs.

Nej, nu ska jag leka lite med min nya filofax (bild).

Haha...

Vad mycket kul man kan hitta när man surfar runt på tradera. Snacka om att ta platåtrenden på allvar! Haha! Det är riktigt skrattretande ibland.



Vill man ha något snyggt kan man buda på mina auktioner istället.  c",)

Nails

NailsNu när jag är klarjobbad kan jag äntligen lägga lite energi på naglarna. Fixade tippar i förrgår. Hade bara vita tyvärr och det ser lite konstigt ut när jag inte hade några naglar innan så det blir heltäckande nagellack tills de vuxit till sig lite. Det blev i alla fall väldigt bra den här gången och hoppas att de sitter bra den här gången, de slipper ICA vilket alltid är en bra start.

Det är som sagt lite terapi att sitta och fila på naglarna när man sitter och slötittar på teve.
Nej, nu ska jag nog hitta på något trevligare att göra, jag har bara suttit här och känt mig sjuk hela dagen.


Jerns bjuder på rabatt!

Jerns



H&M-nytt

hmnytt


Lagom till löning dyker det upp finfina grejer på
H&M:s sida. Det är så himla fint med korta kavajer och jackor med lite kortare ärm.
Hmm, jag vet inte ens vad jag får för lön imorgon. Får springa ner till jobbet och hämta lönespecet.





















Not again!

Sjuk. Ja, det är sant.
Jag tål tydligen inte att vara ledig. Det är något seriöst fel på mig.

Beslutsångest!

Å, va jobbigt... Jag skrev precis ett inlägg som försvann! Jobbigt!
Det hela handlade nog mest om att jag är trött och tråkig... Jag har en jäkla beslutsångest över om jag ska vara fadder eller inte för de nya biomedicinarna. Det är inte så mycket jobb egentligen. Vi ska ut till Barnens ö i tre nätter och ha lite kul. En annan kul grej är att en kompis från gymnasiet ska börja året under mig nu, så kul!

Weee, Nu: Desperata hemmafruar!

Förra året genomgick älsklingen en låååång nollning på KTH, nu har han bytt linje och ja, han måste ju göra allt sånt där igen. Och här sitter jag hemma alldeles ensam och har inte hört ett ljud. Gosh, I hate that. Förra året åkte jag till och med ut med hans brorsa och letade efter honom eftersom jag trodde att något hade hänt. Han sa att han var påväg hem men ja, han dök inte upp på tre timmar. Vad gör man? Inte kan man gå och lägga sig i alla fall.

Nä, ja ä inte bitter...

Fasiken va tråkigt man kan ha det när man är ensam... Och va *host* bitter man är.
Och va jobbigt allt är! (Knäppgök)

Pappa kom hem...

Idag får pappa komma hem, han opererades igår och har numera en metallprotes vid axeln istället för ett ben. Hade tänkt åka och hälsa på honom nu men han kommer ju hem i eftermiddag så då åker jag hem till dem då istället.
Så nu blir det nog en sväng till Uppsala med N och hennes syrra.

Äntligen lite ledighet!

Saint TropezSå, nu är jag klarjobbad. Har en vecka ledigt nu med undantag för fredag då jag har en stängning. Usch, satt i en kassa idag som stank! Jag städade och städade varje ledig sekund, kassan har nog aldrig varit renare men det stinker ändå, typ kräftspad... Urk! Jag stod ut ända till nio i alla fall.

Så imorgon är det bröllop som gäller, lite surprise sådär. Men det ska bli kul, inte minst att träffa kusinerna som jag inte träffar så ofta och morfar som bor uppe i Hälsningland. Min bröllopsoutfit blir denna underbara klänning som jag fyndade på Debenhams tidigare i vår.

Skulle egentligen ha varit upp till farmor nu i veckan eftersom jag är ledig, ta chansen att övningsköra dessutom, men nu när pappa inte mår vidare bra så blir det inget av med det. Så himla illa det kan bli ibland alltså.

Igår hade jag i alla fall skitkul! Tack L & A! Hade inga förväntningar alls och det är väl då man får så kul kanske. Vi språkade med nytt trevligt folk och sjöng högt med i
Singstar. Tjoho vad kul!

Som vanligt så bevisas det alltid att världen är så liten så, eller i alla fall Sverige. P hittade sin nya granne på festen, samma hus och samma vånig, grannen hade dessutom gått i P:s systers klass 1-9:an. What are the odds?







God natt


Förlovningsoutfit

060819Nu bär det iväg till förlovningsfest...
Oj, bråttom!

Pennkjol från BEST, La Redoute
Linne från Gina Tricot
Blus från H&M
Nagellack från Mavala









En skum dag...

motorcykelGår till jobbet, något försenad... Jobbar på, stressigt som tusan mest hela tiden. Tar äntligen min rast och kollar mobilen. Nytt meddelande i röstbrevlådan, ringer upp. Två meddelanden??
Mamma: ...Ring mig...
Pappa: Jag ligger på Karolinska, jag har gjort illa axeln och ska opereras, ring mig...

What?! Ringer upp mamma med gråten i halsen. Hon förklarar att de ska åka till KI och hälsa på, pappa får inte opereras förrän på måndag. Och ja, han har vurpat med motorcykeln.
Jag slänger i mig en fiskgratäng och ringer till A som snällt ställer upp och kommer tidigare och byter av mig, Tack! Jag och älsklingen åker till KI för att träffa pappa, mamma och brorsor. Lilla lilla pappa... Han har jätteont och benet i armen har gått av på två ställen och sedan på längden dessutom. Det behövs två kirurger så operationen ska göras på måndag morgon. Kanske måste de till och med sätta in en protes ifall benet är i väldigt dåligt skick. =(

Mamma hade också en rolig nyhet på telefonen, på måndag är det bröllop. Min moster ska gifta sig. Det är inget stort men det ska bli riktigt trevligt. Konstigt hur sånt kan sammanfalla.
Och ikväll ska vi på förlovningsfest...

Pappa lilla, må bra snart!

Höstens färg?

skopunkten gråKanske det kanske? Kostar studentvänliga 299:- hos Skopunkten. Slut i webbshopen och det är säkert glest i hyllorna i den "vanliga" butiken också, men ta sig en titt kan man alltid göra.
Annars är jag lite småkär i
dessa, fast ska man satsa på ett par så öppna skor nu när det vankar höst?

Då kan jag ta ett till par gratis...


Jag vill jag vill jag vill!

Hittade biljetter... 27/8 China Teatern.

Seychelles

seychelles
Jo, men visst är de fina! Frågan är bara vilka man ska satsa på. Snart också antar jag eftersom de kommer gå som smör i solsken.
Shopaholic


Oh!

Shit pommes frites... Michael is that you?

Änligen en hel helg!

Efter att ha jobbat i tio dagar i rad hade jag en välförtjänt helg. Jag uttnyttjade den till fullo. I fredags bestämde vi oss för utgång och en kär vän som bott i england i två år var på besök, kul att träffas igen! Vi var först här hemma och festade loss lite innan vi drog in till Stures, Sturecompagniet alltså. Och så kul vi hade, eller hur?
I lördags drog jag och älsklingen ut med
Daniella och hennes H till skärgården. Hur mysigt som helst med grillmiddag, sällskapsspel, vin och lite båtåkande. Bilder därifrån finns att beskåda hos Daniella.
Jag sätter upp lite bilder från i fredags istället. Hojta om jag ska ta bort något.
stures2 stures3 stures4 stures5
Love you lots!

Tröttis!

Imorgon är det sista dagen på min lååånga vecka. Då har jag jobbat 10 dagar i sträck, uppåt 10 timmar per dag. Så nu är jag rätt slut. Idag fick jag sluta tidigt vilket var urhärligt. Jag började i och för sig tidigt också, klockan 6 närmare bestämt. Kom hem och fixade och donade lite här hemma. Sedan blev det en liten sväng till centrum för att hitta lite underkläder och köpa mat. Det blev två behåar från Twilfit som hade halva reapriset.
Nu har vi fått i oss mumsig röding och imorgon vankas utgång tror jag.

Follow the yellow brick road

dorothyskorFår man inte lite Dorothyvibbar av den här skon, kanske i  något mer modernt stuk men ändå?
Det måste väl ändå vara den mest kända skon, eller? En annan känd sko är väl Pretty Woman-stöveln.

Vad finns det mer för kända skor?





Det värsta med jobbet...

manicure...är de fula naglarna jag får av allt slit. I juli hade jag snygga tippar som jag underhöll själv. En avlappnande hobby om kvällarna framför teven. De rykte en efter en när jag plockade upp varor och slet upp kartonger på jobbet... Så nu har jag små klumpfingrar med mininaglar. De är i alla fall fint färgade i Cancun från Mavala även om det redan har börjat skava bort. Jag ska fixa till dem igen så snart jag har jobbat klart. Längtar.

Idag hade jag turen att sluta redan klockan två! Oturen var att det var sååå fullt upp hela förmiddagen och jag hann inte ens ta lunchrast! Sen vände turen igen, jag och F blev bjudna på lunch i Vaxholm av A. Efter en god havsaborre blev det en god glass. Mumsfillibabba. Vi åt glass där nere i hörnet på hotellet.
Jag och F köpte oss varsin tidning och satte oss sedan i Edsbergsparken och njöt. Nu rullar Numbers på vår teve.

Tesan gillar...

armband. Jag tycker att armband piggar upp en outfit, precis som andra smycken. Armband är super när man har "nakna" armar. Jag spanar ju alltid in en massa på Asos och där finns även snygga armband. Love.
1354:- eller 81:-? Och jag gillar det här och det här!
Jag är smått förälskad i armband & halsband från Dazzling som finns att köpa hos Accessora.

Sockersött

kookaiiJättesöta undies från Kookaiï finns att köpa hos La Redoute. Den här söta Bh:n kostar 299:-. Det finns även söta paisleymönstrade underplagg.

Ja, jag tittar runt efter lite nya undies...




Å heliga lördags eftermiddag

solIdag jobbade jag "bara" fram till fyra! Hurra!
Jag måste ut och andas lite frisk luft, låta solen lysa på mig lite och njuta. Ikväll kanske det blir lite god middag på svärmors balkong, urmysigt. Nu ska jag bara byta om sedan hittar jag på något vettigare än... inomhus...




Just nu gillar jag

Just nu gillar jagSnart är det höst, för oss studenter betyder det en del fester så då kan man behöva investera i lite partyklänningar, eller hur?
Just nu drömmer jag om dessa skönheter. Alla från Asos.

Men kontot är lite väl tömt för att att shoppa just nu men om 22 dagar är det lön! Jippi!
Då blir det shoppa av. Haha.











Lila sko

Lila skoSnyggaste lila skon kan köpas hos Asos. 474:-

I senaste Style Update från Asos är det mycket leopardmönstrat vilket jag tycker är riktigt snyggt men jag läste någonstans att det skulle vara "helute" nästa sommar. Inte för att jag bryr mig speciellt mycket men man kanske inte ska fylla en garderob.
Om 10-15 år kommer vi ha lila pumps och leopardmönstrade plagg liggandes i garderoben och våra döttrar kommer se frågande på oss precis som vi gjorde på våra mammor... Haha!
Annars finns det mycket fint i lila, men är man en av de få som klär i lila då? Själv är jag lite feg, har satsat på en ljuslila top, får se hur den passar.

Surfade runt bland lite 80-tal och hittade en urkul bild... Enjoy!


Pumps

Pumps
Tesan är väldigt sugen på dessa. Snygga och classy nu till hösten. Nice pris också, 279:-
Beställer jag över 400:- får jag dessutom 100:- rabatt. Det kliar i fingrarna men jag vet inte vad jag mer ska beställa. Klassiskt i-landsproblem.
Från
La Redoute
Tips?
Me like this a lot...





Shopping makes you happy

Okej, nu har jag skickat iväg en brontobeställning till H&M. Får se om jag får lite grejer redan nästa vecka, hoppas.
Skönt att man inte betalar på en gång, då kan man prova och bestämma sig innan. Men jag brukar i princip behålla allt jag beställer.

Det är nu det dyker upp en schysst rabattcheck i brevlådan...


H&M

Hm blusÅå, jag har verkligen lust att skicka iväg en beställning till H&M... Men gosh vad jag drar på det. Jag behöver ju inte betala förrän jag har pengar heller, väldigt bekvämt!
Ska jag ska jag inte?

Det är man väl värd när man jobbat så mycket i sommar och får både lön och studiemedel snart..? Vem är det jag försöker övertyga?





Himla trötta jag!

Jag är så trött så trött, mest hela tiden. Idag jobbade jag fram till ett bara och slocknade ganska snabbt när jag kom hem. Jag började i och för sig jobba klockan sex imorse så det kanske inte är så konstigt att man är trött. Jag har en urgullig kille som gjorde i ordning lunch till mig när jag kom hem.
Jobbigt värre är att vi verkligen måste städa här hemma, det blir inte gjort eftersom jag är så himla slut om dagarna.

Jag fick en massa beröm för mina uppläggningar jag gjorde i söndags och det har lett till mer jobb. Imorgon har jag lagt min sovmorgon åt sidan och ska fixa en italiensk planka och på söndag är det en annan uppläggning som ska fixas. Men det är kul!

I tisdags hade jag min lediga dag och den spenderades med vår nya lilla älskling, en Mazda från -85. Pojkvännens mamma har fått ta över den och vi har fått lov att låna den.
Vi åkte ut till Barkaby och shoppade loss. Eller jag handlade inte så mycket med det gorde A och F. Jag handlade nya handdukar och en badrumsmatta samt en skjorta från
Sand och en liten cardigan från
Mexx.


hits