Stipped

Haha! Va kul!



OCH! Jag klarade min dugga ändå! Helt överraskad av mig själv! Happy happy!!!

Åh, vad jag inte orkar åka till skolan imorgon. Två timmar föreläsning bara. Istället kan jag ta det lugnt gå och träna på morgonen och sedan ta en sväng till ett utbyggt H&M här i närheten, de bjuder nämligen på 20% rabatt på allt. Mumsigt. Sedan bär det i alla fall iväg uppåt i landet, härligt!
-Trevlig helg gott folk.

Tjuvlyssnat

Min egna lilla "tjuvlyssning" från jobbet... Gud vad jag skrattade!

Är det inte tillräckligt så kan det vara...


ICA, Sollentuna

Liten tjej går runt och tittar i alla "myntskålar" för att se om det ligger några mynt där. Hennes pappa ser det och lägger en krona i en myntskål så det klirrar till. Den lilla tjejen springer genast dit och tittar.
Lilla tjejen: Nä, det var en dålig ju! Lämnar kronan till sin pappa.


Jag citerar mig själv från min barndom:
-Nä, det ska ju vara papperspengar!

Seychelles, billigt, billigt

seychelles
Man blir ju lite sugen, först 25% och sedan 15% från
Ytligheter.
Men någon måtta får det väl vara.

Snart börjar jag jobba, puh!
Men för att kunna hålla shoppingsuget krävs det lite extracash. Hehe.

Ne, nu måste jag ta mig en funderare, de är ju så himla snygga!

Jobbet var det ja, om 20 minuter ska jag sitta i kassan, urk.



TV Dinner

tvdinner
Nehepp, det blir singelmiddag för mig. Älsklingen har annat för sig. Nu kryper ledsenläppen fram. Imorgon måste jag jobba, annars får jag väl ingen lön alls eftersom jag har gett bort mina helgtider för att kunna åka upp till farmor i Hälsingland. Så på fredag åker jag upp över helgen med familjen. Lilla älsklingen då? Jag saknar dig.

Ps. Det står en överraskning i köket till dig, puss. Ds.

Nä, nu ska jag gråta lite till Extreme Makeover Home Edition.
As always



My Jeans

diesel
Jag hittade äntligen mina jeans förra veckan efter att ha letat länge och väl. Det blev ett par Dieseljeans som jag köpte på Carlings i Kistagallerian.
Problemet är väl bara att de är 34" i längd, vilket är alldeles för långt på mig. Får besöka en symaskin snarast möjligt. Sydde upp fem par jeans en dag för knappt ett år sedan, så nu är jag proffs, haha!

Jag fick dessutom med mig en lång grå kofta hem, med stora träknappar i lammull. Alltså omöjlig att tvätta.








Bild:
Eluxury

En trött liten tjej

BooksLedig dag... Åkte till KI i Solna för att skriva klart en labrapport med mina medlaboranter. Sedan bar det av till Söder för att köpa lite Jelly Bellys (English shop), ska överraska älsklingen ikväll. Smet in på Designtorget (I Love) och köpte ett Ipodetui som jag suktat efter ett bra tag. Kollade in på Face också för jag är ute efter en ny rouge men fötterna började värka så jag åkte hem istället. Jag vet inte ens vilken färg jag ska ha på rouge, måste prata med en expert. Annars är tips välkomna!
När jag kommer hem så ligger mina nya böcker innanför dörren. Tjoho va kul!
Hoppas han inte blir allt för sen, jag är redan hungrig trots att jag ätit en massa kex...

Och bilderna kan såklart förstoras. Luktar gott gör det också, etuiet alltså, läder.

Lurad?

Åh, så skitsur jag blev då!!!
Promenerar ner till jobbet för att vara med på personalmöte. Hinner inte ens sätta mig på kontoret innan jag blir ivägskickad till kassan. What?! Kunde de inte ha ringt och "varnat" mig lite innan, how hard can it be?
Jaha? Så nu fick jag sitta och le i kassan i en och en halv timme plus att jag fick stänga skiten. Snacka om att känna sig lurad.

Ok, nu mår jag mycket bättre.

Jag lämnade äntligen in ett helt parti nedslitna skor hos skomakaren idag. Aj, det blir en dyr historia.
Två par stövlar ska dessutom sulas om, ännu dyrare.
Snart trillar det in ett gäng böcker här, trevligt! Från
Cdon såklart, fraktfritt med Mecenat. Har precis läst klart  "Jag väljer livet". Så himla hemsk, man fattar inte att sånt kan hända, att det faktiskt händer. Det blir en blandad kompott som anländer denna gång.
Jag måste nog köpa en till bokhylla snart.

Ica är min sol

Ica kortKom hem från träningen för ett tag sedan.
Då slog det mig.
Hela mitt liv kretsar kring Ica.
Typ.
  • Jag jobbar på Ica
  • Jag bor i Icas lägenhet
  • Jag tränar på Icas bekostnad
  • Jag festar med Ica
  • Jag handlar på Ica
  • Jag bor Ica, bokstavligt alltså, lägenheten ligger ovanpå affären.
Hjälp?!

Lack!

ShoesShoes2
Jag blev helhappy när jag såg att det följde med en 20% rabatt på Dondonna i senaste Elle. Tjoho! Så idag letade jag upp de skorna jag spanade in i lördags. And they are mine!
I Love.

Om jag har tur så kan jag ta helg redan i morgon eftermiddag. Annars har jag i och för sig "bara" 40 minuter i skolan på torsdag. Vilken härlig vecka.
Och i helgen är jag heeelt ledig. Jag kan ta det lugnt och hitta på något kul.






Stövletter

stövletterHur söta var inte dessa?
398:- var inte ett farligt pris för dem heller.
Kanske kan vara värt att investera i.

Idag letade jag efter ett par svarta pumps med kraftigare klack. Hittade ett par uuuunderbara från DonDonna men såklart fanns de i alla storlekar förutom min!

Snacka om knäpp när man letar efter skor på grund av att de skor man har måste klackas om. Usch, jag skäms.






TogaParty!

TogagirlsTogaparty igår hos V som precis fyllt 20 stora! Jag, C och E tyckte det behövdes lite pimpning på själva togagrejen så vi satsade på färg och massa guld! En hit! Vi fick mycket beröm under kvällen. Det blev lite Disney över oss. Haha.Krans
Vi gjorde små guldlagerkransar, så fina de blev.
Det är förresten ett under att mitt hår höll sig lockigt hela kvällen! Brukar alltid bli platt som en pannkaka innan jag ens hunnit fram till festen.








Cool låt.

Veronica Maggio - Nöjd


Mitt i Plugget

När man är ensam och sitter mitt i plugget blir middagen tråkig och snabb: Yoghurt med corn flakes (dom goda från Freebaco utan tillsatt socker) och torkade aprikoser och russin. Till det, riskakor och majsbröd. Inte speciellt innehållsrikt kanske. Borde nog ta fram en skiva kalkon i alla fall.

Jag är grymt allergisk mot aprikoser (bl a), men vad är det som "saknas" i torkade aprikoser som gör så att jag kan äta dem utan problem?

Ojsan.

svart väskaIdag gick jag upp i tron om att jag skulle springa till bussen en kvart senare. Så fel jag hade. Jag hade för det första satt väckarklockan fel och för det andra stigit upp en timme och en kvart innan bussfärden till skolan. Det är fortfarande en halvtimme kvar.
Idag blir det mest plugg (hopas jag). Ska bara vara i skolan i två timmar. Igår sprang jag , E och C runt på stan och letade present till V som fyller år idag! Det var ett himla spring men vi är jättenöjda! En stor "må-gott-korg".
Min nya väska förresten, här är den tillsammans med dagens!


Linne från Gina Tricot
Kjol från BEST, La Redoute
Skor från La Redoute
+Pärlor runt hals och handled.

Imorgon blir det nog träning igen, gu så skönt

Massa plugg!

Prov på fredag... Sedan fest på fredag och på Lördag. Togaparty hos V som fyller 20 och introgasque på MF för alla nya läkare och biomedicinare. Ska jag inte hinna med att åka till Kista Gallerian och köpa den där svarta poloklänningen jag provade?
Anyways, idag investerade jag i en (till) svart skinnväska inte helt olik en
Bay's. Absolut ett kap!

Some Shopping!

Jobbigt värre när man knappt hänger med i skolan. Jag har ju missat en hel vecka på grund av kollo och sjukom! (pisspotta!) Men ska man då sitta hemma och plugga?
Helst va?! Men inte Tesan inte. Hon struttar på stan. Gu så ja har saknat.
Två dagar i rad. Idag blev det bara en snabbis men det var bara på grund av vädret och för att jag hittade det jag ville ha, på en gång!
Letade som en galning efter snygga svarta stövlar, helst inte över 1500:- Fann till slut ett par som föll mig i smaken och plånboken med. 399:- Minsann! Skopunkten, det var visst värt att trotsa regnet. Fick med mig lite underkläder hem också.
Ville ha en svart väska också, men det var det också brist på så idag hoppade jag och E av vid Södra efter skolan och besökte Bazaar. Där fanns den! En guldklimp från Jewels. Så när jag skulle köpa vin (till imorgon) på vägen hem så gick jag ett varv i Mörby centrum. Jag ville matcha mitt nya svarta med ett par snygga skinnhandskar och för att inte vara allt för tråkig och svart, en färgglad halsduk/scarves. Det blev en lila! Från H&M.
Jippi!
       

1. Mina svarta stövlar
2. Min underbara väska. Med både långt (avtagbart)
3. och korta handtag.
4. Snyggt lappad baksida
5. Lila halsduk och svarta skinnhandskar.

Nej, nu ska jag nog titta på Brokeback Mountain. Ja, jag är sen. Men jag har inte haft någon att se den med och nu när jag är ensam kan jag passa på.

Köparklåda

SevenjeansMan blir ju lite sugen.... På jeansen alltså, jag har faktiskt pojkvän. Sevenjeans från Shopaholic för 1350:-
Men nehe, inte i min size. Då sparade jag de pengarna. Det lutar annars mot ett par Acne Hep Raw.
Acne hep Housewife var ju ett coolt namn.




Ne, tillbaka till Housewives (på tv).




Citerar

Måste citera Carolina Gynning från programmen Menduro som btw är spelet Orangino.
Rickard Engfors: Kultiverad?
Carolina: "Haha, jag tror det finns mer kultur i yoghurt!"

Kanske bara är jag men jag tyckte det var skitkul. Eller så har jag bara tråkigt, jag menar jag tittar ju på Menduro!

Diorbågar

DiorbågarNu när jag för omväxlings skull har lite extra cash så börjar man ju fundera på lite större inköp. Te.x. så skulle jag vilja ha ett par nya glasögon. Jag behöver starkare glas också så det är inte så att jag bara har tröttnat på de jag redan har. Jag har länge funderat på ett par helblanka guldbågar. Så hittade jag dessa på Synsam, kärlek. Men ok, de kostar 2900:- bara bågarna. Till det tillkommer dyra glas, ser ju så himla dåligt så jag måste ha ett extra tunt glas för att det ska normalt ut. Så vi kan ju ta 2900 gånger två, minst. Men har jag tur (om jag nu slår till) så kanske jag får delbetala dem på ett halvår. Åååå, jag vill ha!!

Work out!

armJag har varit en duktig tjej idag! Förutom att jag och E missade att vi började åtta i morse och kom in sådär vid nio istället. Men vi gick inte sist från labbet för det!
Imorgon behöver jag inte kämpa mig upp i alla fall, börjar först klockan 12.
Jag kom hem tidigt idag och då blev det lätt lunch innan jag och A promenerade ner till simhallen. A är ju träningsproffs så hon visade alla maskiner inne på gymmet och vi körde lätt igenom hela kroppen ungefär som hennes tränare hade föreslagit. Vi körde även kondition på trampmaskin, så härligt!
Halva jobbet var på gymmet samtidigt som oss, haha... Sen får vi ju träna där gratis också. ;-)
Nu ska jag fixa pedikyr och manikyr sen ikväll ska jag ta det lugnt framför Desperate Housewives.


wtf?!

Vem är det som borrar och hamrar nu?!

Måttligt chockad

Irwin
Nyheten om Steve Irwin kanske inte var helt oväntad men ändå lite chockande. Jag trodde nog att han skulle sluta i krokodilens käftar men nej så fel man kan ha, under en dykexpedition så blev han stungen av en rocka.

 R.I.P Irwin. Mina tankar går åt familjen, stackars lilla dottern och sonen.
















Tesan rekommenderar...

En top: Söt och jätteskön, H&M 149:-
Ett par jeans: James cured by Seun Hur sköna får ett par tighta jeans bli?
En låt: Just nu: G-Spoot - Human rights och Pakito (som alla andra) Alltid: Unchaind Melody
En film: Cars!
En Artist: Don Omar
En TV-Serie: Numbers och så klart Las Vegas
Ett resemål: Montenegro
En god röra: Fetaost +  matlagningsyoghurt + vitlök + salt  peppar + olivolja (gärna med citron)
En rolig snubbe: Jim Breuer
En söt tjej:



Nystart!

FruitNu kör vi igång... Nog för att skolan redan satt igång men jag har ju missat allt så för mig så börjar allt imorgon. Idag har jag slappat en hel massa, det är ju för all del söndag men sedan fram på eftermiddagen så fick jag städryck. Piskade på älsklingen lite också så vi städade och städade. Nu är det glänsande rent här. Jag måste bara damsuga i köket efter middagsstöket. På tisdag har jag träningsdate med svärmor, nu när jag har skrivit det kan jag inte komma undan. Det känns helbra, hoppas jag fortsätter bara!
Får peppa mig själv med snygga träningskläder eller nåt, haha.
Så imorgon blir det en liten nystart (vad många sådanna man har egentligen). Vilker också betyder att jag får skära ner på allt sött, rejält.
Sovmorgon fram till ett imorgon. Skönt.







Mitt godis =)

Framsteg?

Ok, igår proppade jag mig full på allergipreparat och sov dessutom ute i vardagrummet. Det verkar som om det funkar, till viss del i alla fall. Ringde vårdcentralen i morse men det bara en massa krångel med vår telefon så jag gick ner dit och fick prata med en sjuksköterska. Nu ska de fixa en tid till mig för pricktest, så hoppas vi att vi kommer fram till något. Tills vidare är det allergitabletter somgäller för min del. Drygt.

Nu hyr vi film och myser i stället. Vi "firar" ju 3 år och 10 månader idag...

hits