lackklackar

lackklackar
Haléns har fått in lite platåklackar nu till höstan...
Söta och inte alls dyra, 349:- respektive 329:-.
Tråkigt att det är helsvart klack bara.











Jobbedijobb.

UppläggMycket jobb alltså.
Men man måste se till att ha lite trevligt ändå. I fredags var jag ledig men gjorde inte mycket på dagen. Senare så bestämde vi oss för att hitta på något i alla fall. Det blev efter vissa omständigheter som involverade mycket regn en mycket trevlig middag på Friday's. Jag och
Daniella värmde upp med en Bellini och pojkarna tyckte att vi började fnittra väldigt mycket. Hihi. Jag avslutade middagen med en Oreo Madness!
N:s syster fyllde år så vi slöt upp med deras sällskap på Mosebacke och drack lite gott innan vi åkte hem till sängen. Jag skulle ju jobba också.
Så idag var det upp i ottan och ner till jobbet för att fixa en fin uppläggning med parma och rostbiff. Riktigt nöjd själv och jag fick höra att den var fin, viktigast är att kunden blev nöjd men det vet jag inte än, jag var inte där när hon hämtade faten. Glömde att fota mina konsverk innan de blev inplastade, annars hade jag visat upp dem här. I alla fall så är det jobb igen om två timmar... Puh!
Snart börjar min tiodagars vecka... Ouch.

En dag i stan.

Jobbade bara mellan 8 och 10 idag, härligt. Så jag köpte frukost till älsklingen och ordnade frukost på säng, sen råkade jag somna men vad gör det?
Vi tog i alla fall en sväng in till stan eftersom jag lovat att bjuda älsklingen på middag på
Jensens Bøfhus. Det blev lite shopping också. Köpte ett par skor till mig själv och ett par till pojken min. Sköna gympaskor, det behövde jag verkligen. Köpte även ett par svarta byxor eftersom mina "gamla" har blivit för små, host host.
Efter middagen smet vi in på slevan och köpte Ben & Jerry's till efterrätt, den tog precis slut.
Nu är jag himlans trött och imorgon börjar jag jobba redan klockan 6 så det är väl sängen som kallar, eller ska jag titta på Close to home först?

Jag lever, alltså har jag jäkligt kul!

JukeboxTjoho vilken härlig början på en vecka och fint avslut på en lite längre "helg".
Jag var ledig lör-tis nu i helgen och vi var några som pratade ihop oss och beslöt oss att ta en sväng till Göteborg, bara en natt och gå på Liseberg. Ett väldigt bra beslut av oss tycker jag då jag hade hur kul, trevligt och mysigt som helst. Ja, kanske inte så mysigt i bilen. Vi var fem personer som trängde ihop oss i en bil utan AC.
Vi klarade oss i alla fall, med massa glasstopp på vägen och med en korsordstidning.

Vi lekte lite gamblers och ringde om boende på resande fot, men det gick bra det med. Vi fick tag på ett rum på ett himla bra vandrarhem för en ok peng. Så vi åkte först dit och dumpade alla våra grejer och tog sedan bussen in till centrum.
UppskjutetLiseberg var målet för dagen. När vi kom in, ursvultna slog det oss att Liseberg har ett urdåligt matutbud, typ 6 st Burger King och ett antal snabbmatsställen/kiosker med "statoilmenyer", alltså bara korv.
Vi startade med
Balder som vi sedan avslutade med också. Vi blötte ner oss rätt rejält i Kållerado och sedan snurrade vi oss torra och vimsiga i Tornado. Jag höll på att avlida i Uppskjutet men skrattade lyckligt i Kanonen. Ida och jag skrattade en hel del i Jukeboxbilen också, vi försökte nämligen ta kort på oss själva och det var lite svårt... Haha! En av bilderna är den första på mig då jag ser ut som en skrikapa av något slag. Hahaha! Sedan blev vi plaskvåta igen när vi åkte Flumeride!

räkorDet var enorma köer till allt vilket är himla segt och tråkigt men det får man stå ut med.
Vi körde såklart en hel del air hockey också, vi ska bli proffs.
Jag hade i alla fall så himla himla kul!

Igår så började vi dagen med en megafrukost då det ingick frukostbuffé i priset på vandrarhemmet. Vi chackade ut och drog in till stan. Parkerade precis vid Feskekôrka så man hade nära till maten sen. Vi tog en tur i stan, käkade glass och strosade på Avenyn. När vi blev lite hungriga så gick vi tillbaka till Feskekôrka och köpte räkor, sallad, bröd och röra. Sedan satte vi oss utanför och glassade i solen och avnjöt havets läckerheter... Det blir inte bättre!

Sedan bar det av hemåt... I en 100-gradig bil med solen gassande på mig. Gah! Så när vi kom hem blev det pizza på "kvarterskrogen". Sen duschen och sen sängen!

Till 19?

Idag slutar jag enligt schema 19.00... Jag var på jobbet klockan nio i morse men nu gav jag upp och gick hem. Jag mår pyton. Höll på att svimma ett antal gånger på jobbet och jag är helt matt. Vet inte om det är hostmedicinens biverkningar eller om det är för att jag är sjuk. Idag ska läkaren höra av sig om det visar sig att jag behöver en antibiotikakur. Jag hoppas det, för jag orkar inte må så här längre.
Älsklingen har värmt lite kycklingsoppa till mig nu så nu ska jag vila resten av dagen. Kanske se an dålig tjejfilm.

Tydligen så har jag vad de kallar sågtandssjukan. Det pendlar upp och ner hur jag mår, ena dagen bra andra dagen dåligt eller dåligt på morgonen och bättre på kvällen. Jag är inne på tredje veckan nu! Inte kul.
Igår var det en bra dag och en ledig dessutom. Den spenderades i stan, strosade runt en sväng på Zara och sedan var vi på ett fullsatt Skansen.

Puh...

Nu har jag jobbat hela helgen ( och igår) så idag har jag ledigt vilket betyder att jag har sovit alldeles för länge. Men nu ska jag dra in till skansen, kika lite på allsång och äta glass!
Vi får se vilka som hänger på, eftersom det blev lite oplanerat. Men det är väl så det ska vara på sommaren.
Det har blivit lite film i helgen också, bra filmer. Jag kan varmt rekommendera Lucky number Slevin och Cars. Jag skrattade jättemycket under "barnfilmen" Cars. Sedan har vi också skrattat gott åt de fyra gubbarna i Blue Collar comedy tour... Rednecks!

Lite Nattbloggning

rosevinmars delight
Precis hemkommen med sista tåget. Fasiken också. Missade 00.20 tåget med en millisekund, så ser vi hur hälften av vårt " gäng" vinkar åt oss innifrån vagnen.
Jag som ska upp och jobba imorgon, i nio långa timmar, alla i kassan.
I alla fall så har vi tillbringat eftermiddagen och kvällen på Grönan. Vi var sex personer som kämpade igenom en femkamp, den var dock inte så spännande, vi hade en överlägsen vinnare,
Per och en över(under)lägsen förlorare, jag. Det var sjukt kul ändå. I femkampshäftet fick man med två åkbiljetter så vi åkte Vilda musen och Pop-expressen, gosh vad vi skrattade. K och H befann sig också på Grönan så vi joinade dem!
Sedan avnjöt vi goood middag på Kryddhyllan, Ida och jag drack somrigt rosé medan resten av gänget delade på ett "ölrör", ett rör med tapp fyllt med fyra liter öl.
Mycket airhockey blev det också och mini dounuts, mmm!

Förresten så var vi och spelade minigolf igår och då gick det i alla fall bra för mig. Men jag var inte bäst. Eftersom vi inte hann klart så fick vi fribiljetter till en annan gång, då blir det revansch.

Ja! Och så vann vi ju en sådan där stor chokladask med två kilo twix och mars delight...

Bättre sent än aldrig...

Festkollage
Lite bilder från vår Semesterfest i lördags. Hade kunnat posta hur många roliga bilder som helst men man ska väl inte lägga upp bilder på personer utan att fråga.
Daniella har i alla fall samma bild på sin blogg så jag tog den jag med. Hatten på bilden var det krig om, det fanns två stycken och de bytte ägare stup i kvarten, vattenflaskan var min trogna vän kvällen igenom, det var varmt och ja, jag var ju faktiskt sjuk...
Nu mår jag bättre i alla fall och nu ska vi dra i väg till Grönan! Tjo!


klänningar

klänningar
Det finns så mycket sött hos Asos och en hel del till nedsatt pris också. Jag önskar att jag hade en liten extra slant över men jag får tyvärr inte mycket pengar alls nu i juli så det blir till att snåla... Mn önska kan man alltid.

Mysigt värre!

Jack SparrowVad jag älskar sommarkvällar. Igår slutade jag jobba så sent som 21.30 men det hindrade oss inte från att åka in till stan sätta oss på Fridays och vräka i oss en tallrik blandad plockmat. Så nu behöver vi inget fett på en månad.
Sköljde ner allt med en svalkande drink också.
Sedan bar det av mot Rigoletto och premiären av Pirates of the Caribbean Döds mans kista, 23.59. Kanske inte lika bra som ettan och med ett frustrerande nu-måste-du-se-trean-slut... Sen var jag faktiskt rätt slut, somnade tvärt när jag la mig i sängen.

Allvarligt talat, är inte sommarkvällar det bästa som finns? När man liksom känner att det har varit stekande hett hela dagen. Det blåser lite lätt och man kan gå runt i bara ben utan att frysa. Det räcker lugnt med en nätt kavaj över axlarna och man kan sitta och mysa på en uteservering in på småtimmarna... Kärlek.

...alldeles, alldeles...

...underbart!
Jag hade så himla kul igår så det inte är klokt!

Tack, tack, tack alla underbara vänner som valde att spendera och förgylla en sådan grym festkväll!

Lycket till tusen...
Kanske dyker det upp en bild på galna jag senare.

I väntan på fest...

Eller ja, så mycket väntan är det inte, mest panikartad stress... (kanske inte riktigt)
SItter nu och väntar på att älsklingen ska komma ner med bilen och hämta mig. Idag väntar en hel del "Matlagande" och småpyssel. Ljudet var största problemet igår eftersom vi under vår förra fest förstörde fyra högtalare. Vem är det som konstant går och höjer? Ikväll får vi ha lecture i hur man inte får röra förstärkaren, ajabaja!
Dagens jobbigaste för mig är i alla fall att jag har sådan hosta! Jobbigt...

Nej, nu jäklar ska vi  ha kul!

Uppdatering...

Okej, jag kan andas igen...
Jag känner lite smak, till och från.
Jag har ingen feber och jag känner mig inte så där svag som innan...
Jag blev till och med så trött på mig själv så att jag tog fram pincetten och snyggade till mina ögonbryn som vuxit vilt i någon vecka nu. Oj, vad snygg jag blev. Haha, alldeles röd runt näsan, insjunkna blanka ögon och glåmig hud, men snygga ögonbryn. I morgon är det Extreme makeover som gäller.
Måste dessutom fixa an massa i morgon, lite inköp och annat pyssel. Men det blir nog bra, hoppas jag. Ikväll får vi nyckeln till lokalen.

Galet...

...vad folk är, ja...galna

Jag dör!

Detta får inte vara sant... Jag är sjuk!
Halsen värker och kroppen är så trött. Jag har sprungit runt på jobbet i tolv timmar nu också, sedan sju imorse. Jag är ledig imorgon som tur är, då ska jag vila upp mig.
Jag kan verkligen inte bli sjuk nu, vi som har fest på lördag. Vad ska jag ta mig till?

Vilken helg!

F12Precis hemkommen från en cykeltur från föräldrarna. Helt slut i benen nu, härligt! Ska hoppa in i duschen, tänkte bara ladda över alla bilder från kameran till datorn först. Alla hundratusen bilder fårn igår. Haha!
Kvällen började här hemma, med tårtbak och somrig middag. En härlig skara männinskor kom hit för att fira N som idag blir 20 år. Jättelyckat enligt mig!
In till staden bar det sedan, till F12 (se bild). Det var verkligen svårt att röra sig där så till slut beslöt vi oss att gå vidare. En efter en bröt upp, vi svängde in en snabbis på Crazy Horse men det stank så in i där och vakten var inte alls trevlig mot oss så vi gick och hälsade på TKöket som gladeligen släppte in tre glada tjejer gratis. Tack!
Dansade en timme och sen blev det käk. Kebab och wok.
DrinkSen till kvällens fall. Bussen gick inte när vi ville och vi skulle behöva vänta i en halvtimme, usch. Nåja, det finns inte så mycket annat att göra. Vi väntade en halvtimme och sedan 25 minuter till! Ingen buss, och det var den sista nattbussen! Vi fick helt enkelt hoppa in i en taxi och nu håller vi tummarna för att SL betalar den notan.Måste.
Idag har jag i alla fall haft en härlig dag hos mamma och pappa, grillat hamburgare och spelat kubb. Nu: Lite film, helt ensam. Imorgon kommer älsklingen hem!


Mmm, god drink ala Tesan!

Vita pumps

Vita pumpsRosettklackar
Väskan jag fyndade ser ni här, 12,50 fick jag ge för den... Klicka för att förstora.


Jag spricker snart...

...för att jag innehåller så mycket hemlisar. Roliga hemlisar, hemlisar som kommer avslöjas nästa helg. Då vårt partaj går av stapeln, vår semesterfest.
Igår satt vi uppe sent och lekte med lim och sax, det är så himla kul. Ska bli spännande och se hur det blir, allting vi planerat. Vi har fortfarande en del att fixa men det brukar ordna upp sig!


Men först, ikväll: Födelsedagsfirande här för N, som fyller 20 (imorn)! Hipp hipp hurra! Vilket betyder att jag borde öppna städskåpet och ta ut damsugaren och därefter vika all tvätt som ligger i sovrummet, men hey den är i alla fall tvättad!

hits