Det är öken

dry desert
Jag är hungrig. Jag är trött. Jag har bloggtorka. Jag har inga pengar. Jag måste skaffa fram en neurosciencebok snarast, den kostar minst 560:- (1200 på adlibris och bokus = galet!) Jag har planer på att sjunka ner i soffan och se på en härlig film innan läggdags. Men gud vad jag är hungrig.

Kommentarer:
Postat av: Cecilia

Köp boken, läs den, sen skickar du tillbaka den med hänvisning till att någon sida fattas, självklart måste då en sida fattas.

Jag fick en bok som var feltryckt, sidorna i fel ordning helt enkelt i det första kapitlet, jag använde hela och skickade sedan tillbaka den.

På frågan varför jag inte hört av mig direkt så svarade jag att "visst jag beställde boken i augusti och nu är det december men kursen boken skulle vara i startade i november och det var då jag märkte det" Altså, jag hade inte öppnat boken innan kursstart, hur ska jag då veta att det var fel? Att jag sedan använde den hade ju att göra med att jag var tvungen att läsa den, direkt, till den kursen. hehe

Lycka till. Har du kikat efter boken på tradera? Bruka finnas en del kurslitteratur där!

Postat av: Tesan

Hehe, tack för tipset! Jag har fått tag på ett låneex så länge i alla fall. Har kollat på tradera och blocket men den fanns inte där heller tyvärr...

2007-01-17 @ 16:43:00
URL: http://tesans.webblogg.se

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
hits