Familjehelg

TavlorEn härlig, skrattfylld och lugn helg i Hälsingland med hela familjen. Gu, vad vi i famlijen har dålig humor, men vi har då garvat en hel massa i alla fall! Det blev till och med lite shopping, på Åhléns och Dollar store. Dollar store var en rolig upplevelse. Kom in och sa: Shit va me skit! Kom ut med en hel påse grejor, bl a doftljus och bomullspads. Jag och brorsan spexade med lite halloweenmasker, as you can see.
I fredags var jag och älsklingen en sväng till
Stinsen där de håller på att bygga om för fullt. H&M hade nyöppning och hade 20% rabatt, blev även lite shopping där. Käkade urgod sushi! I fredags fixade vi även lite konst i vardagsrummet. Två stycket 1x1 meter stora målardukar med ett tyg uppspänt på. Det blev riktigt maffigt. Har köpt två mindre som vi tänkte ha ovanför sängen också.


Kommentarer:
Postat av: Ida

Snyggt!!!
Nu kommer alla tro att vi har snott er idé när vi kommer göra en liknade grej! =) Men Björn började tjata om det där långt innan vi flyttade till lägenheten... Men men! Det gör väl inget! Snyggt blev det i alla fall!

Postat av: daniella

och vi KOMMER troligen sno idén... kanske, har ett annat alternativ också ;-)

2006-10-02 @ 18:23:04
URL: http://daniella.blogg.se
Postat av: Tesan

Ida, i know, ni sa ju det senast ni var hemma hos oss. Men det är många som har så och det är så lätt fixat, men man kan ju alternera i oändlighet!
Daniella: It's cool! =)

2006-10-04 @ 11:47:53
URL: http://tesans.webblogg.se

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
hits