Äntligen lite ledighet!

Saint TropezSå, nu är jag klarjobbad. Har en vecka ledigt nu med undantag för fredag då jag har en stängning. Usch, satt i en kassa idag som stank! Jag städade och städade varje ledig sekund, kassan har nog aldrig varit renare men det stinker ändå, typ kräftspad... Urk! Jag stod ut ända till nio i alla fall.

Så imorgon är det bröllop som gäller, lite surprise sådär. Men det ska bli kul, inte minst att träffa kusinerna som jag inte träffar så ofta och morfar som bor uppe i Hälsningland. Min bröllopsoutfit blir denna underbara klänning som jag fyndade på Debenhams tidigare i vår.

Skulle egentligen ha varit upp till farmor nu i veckan eftersom jag är ledig, ta chansen att övningsköra dessutom, men nu när pappa inte mår vidare bra så blir det inget av med det. Så himla illa det kan bli ibland alltså.

Igår hade jag i alla fall skitkul! Tack L & A! Hade inga förväntningar alls och det är väl då man får så kul kanske. Vi språkade med nytt trevligt folk och sjöng högt med i
Singstar. Tjoho vad kul!

Som vanligt så bevisas det alltid att världen är så liten så, eller i alla fall Sverige. P hittade sin nya granne på festen, samma hus och samma vånig, grannen hade dessutom gått i P:s systers klass 1-9:an. What are the odds?







God natt


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
hits