Vilken helg!

F12Precis hemkommen från en cykeltur från föräldrarna. Helt slut i benen nu, härligt! Ska hoppa in i duschen, tänkte bara ladda över alla bilder från kameran till datorn först. Alla hundratusen bilder fårn igår. Haha!
Kvällen började här hemma, med tårtbak och somrig middag. En härlig skara männinskor kom hit för att fira N som idag blir 20 år. Jättelyckat enligt mig!
In till staden bar det sedan, till F12 (se bild). Det var verkligen svårt att röra sig där så till slut beslöt vi oss att gå vidare. En efter en bröt upp, vi svängde in en snabbis på Crazy Horse men det stank så in i där och vakten var inte alls trevlig mot oss så vi gick och hälsade på TKöket som gladeligen släppte in tre glada tjejer gratis. Tack!
Dansade en timme och sen blev det käk. Kebab och wok.
DrinkSen till kvällens fall. Bussen gick inte när vi ville och vi skulle behöva vänta i en halvtimme, usch. Nåja, det finns inte så mycket annat att göra. Vi väntade en halvtimme och sedan 25 minuter till! Ingen buss, och det var den sista nattbussen! Vi fick helt enkelt hoppa in i en taxi och nu håller vi tummarna för att SL betalar den notan.Måste.
Idag har jag i alla fall haft en härlig dag hos mamma och pappa, grillat hamburgare och spelat kubb. Nu: Lite film, helt ensam. Imorgon kommer älsklingen hem!


Mmm, god drink ala Tesan!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
hits