Önskelista.

Min födelsedag börjar närma sig och jag tycker fortfarande att det är jättekul att fylla år. Det kan ibland vara bra att skriva en önskelista till sin födelsedag så här kommer min, jag håller den kort och enkel:
  • En säng. Den jag sover i nu är dödligt obekväm och way för liten. Tyvärr kräver en större säng även ett större sovrum så därför måste sängen komma tillsammans med en ny större lägenhet (i samma paket). Tack!
  • En bil. Men jag har varken råd med försäkringar eller bensin, så därför behöver jag även detta (i några år framöver helst). Men jag vet att pappa ska fixa bilen till mig så ni behöver inte ens bry er om den här punkten på listan. Blink.
  • Ett jobb. Ett kul och bra betalt heltidsjobb där jag har nytta av min fyraåriga utbildning. Krav: I stockholmstrakten.
  • En mobilfri dag. Jag har sådanna, gällande min egen mobiltelefon men min sambos telefon får gärna hålla käften i en dag eller två (mirakel!). Billigt eller hur? (Ni sparar ju till och med pengar genom att inte ringa till honom!)

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
hits