Fredag i Indien, en fortsattning...

Da var det alltsa fredag och vi har lunch vilket betyder att en skolvecka snart ar avklarad. Den har varit intensiv och intressant men framfor allt ovanlig. I helgen ska vi agna oss at solen, antligen! Antligen ska jag fa ligga ner pa en sandstrand och lapa sol, som jag har langtat. Jag ar fortfarande en svensk javla blekfis har. Vi ar ju for det mesta innomhus och vi maste dessutom vara propert kladda, vilket betyder under knat och helst over armbagen (= valdigt bra solskydd!).
Vi biomedicinare hanger med tva tandlakare mest, sa det ar vi minus D som drar ivag i eftermiddag. Vi har hort att de ska servera pasta i Varkala sa jag vet ju redan vad jag ska ata ikvall! Haha!

Jag tankte jag kunde beratta lite om gardagen for den var namligen helt galen! Vi hade en heldag om ayurveda som jag tidigare namnde. Forst var vi pa ett ayurveda collage, det kanske inte var sa markvardigt egentligen men de utforde ju lite speciella saker dar som jag staller mig lite tveksam mot. (Det dar med sterilitet ar forovrigt nagot indierna inte kanner till!) Sedan bar det ivag till en ormpark dar de tillverkade ayurvediska motgift. Vi blev totalt chockade av alla giftiga ormar som holls fram en halv meter framfor oss och jag som vanligtvis inte ar sa skraj flydde for mitt liv ett par ganger under rundturen (typ nar en skitstor dogiftig
kobra gjorde ett otroligt bra rymningsforsok). En stackars tjej fick till och med en chock och panikangest. Efter det var vi pa en barn- och kvinnoklinik dar de tog hand och behandlade sjuka barn med ayurvediska metoder, de forloste bar, steriliserade kvinnor och utforde aborter. Vi traffade i alla fall jattesota barn som vi gav leksaker till.

Annars har vi valdigt roligt, pa kvallarna brukar vi vara sa trotta sa vi bara hanger pa nagon restaurang eller pa nagons rum och skrattar tills vi far kramp i magen. Kramp i magen ar annars inte ett gott tecken har bland studenterna, det brukar sluta i att man far sitta pa toaletten hela natten men vi har klarat oss bra, i alla fall jag an sa lange! (Knock on wood!)

Ciao!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
hits