Das Weekend.

Alltsa, i fredags satte vi oss (sju pers) i en stor bil som korde oss norrut till Varkala. Chaufforen drog pa hindi pa hogsta volym och vi rockade loss! Val framme sa var hotellet vi tankte bo pa fullbokat sa vi var tvugna att leta nat nytt. Vi beslutatade oss att kuta till stranden for att hinna se solnedgangen och det var det vart, den var helt fantastisk. Sedan fick vi rum pa ett hotell jattenara stranden, valdigt spartanskt men val vart pengarna (ca 40 kronor per person och natt). Vi bestamde oss nastan pa en gang att stanna tva natter istallet for bara en. Pa kvallen at vi nyfangad fisk till middag, mycket gott!

Varkala upptackte vi var varsta turistfallan, massa forsaljare som forfoljde en och forsokte lura oss... Men lite shopping blev det allt (prutat!). Dagen efter var det stranden for hela slanten. Alla brande sig saklart men det var underbart att sola och bada. Det ar ratt rejala vagor sa vi bodysurfade, sjukt kul! Den kvallen at vi farsk pasta till middag, himmelriket!

Pa sondag morgon tog vi oss upp jattetidigt, blev skjutsade till en liten fiskeby och sedan fick vi folja med ut med en fiskebat i jakt pa delfiner. Alltsa inte jakt utan mer safariliknande. Var guide ringde runt till de andra fiskebatarna och tillslut fick vi se en massa delfiner och sa kunde vi folja efter dem en bit. Det var en harlig start pa dagen! Efter det blev det en brakfrukost bestaende av havregrynsgrot med farsk frukt och farskpressad juice med utsikt over havet. Sedan hade vi bokat tid for manikyr och pedikyr och sa blev det dessutom lite henna.

Idag har vi varit pa local health centers, typ som vardscentraler men otroligt "basic". Jag hade med mig sapbubblor dit och jag har aldrig sett barn och vuxna sa farscinerade av sapbubblor forut. Pa morgonen var vi ocksa bjudna pa frukost hos var professor (indisk frukost ar pissackligt!). Detta pa grund av hans mammas bortgang forra veckan.
Det blir bara varmare och varmare har, det ar omojligt att vistas i solen pa dagen!

Idag har vi njutit av riktig pizza och Coca Cola! Vi lyckades hitta ett mycket amerikanskt pizzastalle, typ som pizza hut. Sen har vi shoppat ocksa och killarna provade sina uppsydda kavajer. Skjortorna P sytt upp var jattesnygga sa jag har stora forvantningar pa de jag ska fa pa onsdag. Vi har kopt saris ocksa, jattefina. Sa nu blir det indiskt partaj nar jag kommer hem!

Ma sa gott!

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
hits