I'm back!

Så himla roligt att komma hem och se alla söta kommentarer! Tack alla! Det värmer verkligen.
Nu är jag äntligen hemma i alla fall, har hunnit jobba fram tills nu också. I helgen väntar ännu mer jobb och imorgon ska vi på Mikas spelning på Berns. Hur kul som helst.

Fick en fråga om min fest som jag skrev om tidigare så jag kan ju besrätta lite om den. Jag älskar att fixa fester och har gjort det med
Ida och våra grabbar två somrar innan och det har alltid varit så roligt, inte bara själva festandet. Vi har fixat middag för cirka 40 personer själva, fixat lekar och ordnat lokal och så vidare. Så för ett halvår sedan bestämde jag mig för att ha lite "ego-fest". Haha! Nej, men en egen födelsedagsfest med en lite mer uppklädd middag. Så nästa lördag smäller det! Den här gången får en cateringfima stå för maten, garderob, bar och annat sånt. Vi kommer vara 36 personer som äter middag och sen kommer det lite fler som fester med oss hela natten. Det kommer nog säkert lite bilder nästa helg.
Så här såg inbjudan ut i alla fall.

Det är ett jäkla jobb att fixa allt men det är värt det tycker jag, det är superkul tycker jag. Kanske blir det en fest senare i sommar också eller vad säger du Ida?

Kommentarer:
Postat av: Sabine

Det låter verkligen jätteroligt! Såna partaj får jag minsann aldrig gå på. =(

Postat av: Ida

Såklart! Vi kan ju inte bryta traditionen? ;)

2007-04-07 @ 12:58:12
URL: http://idahs.blogg.se

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
hits