Nu kommer jag hem!

Forra inlagget avslutade jag med att beratta att jag skulle ivag pa avslutningsmiddag. Vi var fem tjejer som fick hjalp av tva indiska skoterskor (som skulle vara med pa middagen) att satta pa oss vara saris, vi blev sa himla fina verkligen. Sedan holl tva perosner fran klassen tal och jag blev nastan tarogd. Roligast var nar en av de som hallit i kursen sa nagot i stil med : "I see that, not only have you taken after and understood our health system but you have also taken after the way we dress. You look more beautiful than indian women."
Efter alla tal fick vi ett diplom och en oljelampa som ar kand for Kerala, en lampa som anvands i templena har. Efter det var det mat men vi hann knappt ata eftersom alla ville komma fram och beromma oss for hur fina vi var i vara saris och alla ville ta kort, till och med serveringspersonalen pa hotellet, haha!

Igar utbrot helvetet under frukosten, det blev varldens diskussion (mellan studenterna) over allt som hant under veckorna, over allt klagande och daligt uppforande (brist pa respekt mot var handledare och mot lakarna och professorerna). Efter det lyckades vi i alla fall allihopa ta oss till akutmottagningen och det var en tuff formiddag det med maste jag saga med benbrott och strokepatienter...
Efter skolan hamtade jag mina klannigar som satt perfekt den har gangen sedan var vi fyra tjejer som gick pa bio och sag en film som heter Ghajini. Mycket bra och vi kunde hanga med bra trots spraket! Den pamide mycket om filmen Memento fast den var mycket langre och inneholl allt: action, komedi, romantik, drama och sa vidare! Idag har jag legat pa Ashock Beach i Kovallam hela dagen och solat och njutit av den sista dagen har i Kerala for den har gangen. Och nu maste jag springa upp pa rummet igen for min mat har tydligen kommit upp. Bra avslutning med lite room service!

Imorgon (sondag) kvall landar jag pa Arlanda och far slanga mig i Prince Charmings armar igen, underbart!

Kommentarer:
Postat av: Marielle

rolig blogg du har:D


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
hits