Det är bra att vara ärlig.

Sitter och läser igenom sammanställningen av en kursutvärdering för en kurs vi läste i höstas. Sjukt kul (jag är redan på bättre humör). Den var anonym och det märks på en del roliga svar:

"Det här är första gången i hela mitt liv jag ifrågasatt om lärarna verkligen var nyktra när frågorna skrevs."

"NN skulle kunna förbättra sitt genustänkande. Varför inte introducera Miss NK cell och Mrs T cell inför nästa års kurs?"

"Change the reponsible teacher for X I no it sounds mean, but it was so bad... At least all that NN did. NN had good intentions, but it turned out a disaster."

"Kontakta NN på onkologikursen för tips om struktur, hur man lägger upp föreläsningar, gör powerpointpresentationer, lägger rimlig kunskapsnivå."

"Typ 70% av föreläsarna visste inte hur man skulle koppla in datorn. GE DEM EN KURS I DETTA!"

"NN vill vi aldrig råka ut för igen."

"Föreläsarna verkade helst vilja vara någon annanstans, eller så stod de och pratade dom om ingenting i vad som kändes som flera år."

"DET ÄR JU PINSAMT!"

"Vi kallade faktiskt den delen av kursen för "Döden". (...)sedan blev den så jobbig att vi började kalla den för "Lilla Döden", sedan tog tentastressen över och allt försvann i ett svart hål, tillsammans med alla våra kunskaper i parasitologi...."

"Försökte läsa Janeway (kursbok Tesans anm.) i början av kursen då jag fortfarande hyste hopp om att det skulle gå att hänga med i tempot. Detta gick mycket dåligt, eftersom att tempot var högt, dagarna långa (kom oftast hem direkt från skolan runt 5, och då är man TRÖTT) dessutom stod det extremt mycket om allt i den boken. Den hade varit okay om vi slutat lite tidigare så man haft chansen att läsa den i lugn och ro och med fräsch hjärna/orkat läsa mer än ett par sidor innan hjärnan rann ut genom öronen som en trög gröt."

"En av de mest frustrerande och ogivande tentor jag har skrivit. NN bör lära sig att kommunicera."

" (...)så kändes många av dessa frågor faktiskt som "fuck you"."

OBS! NN är inte samma person i alla citat.
Shit vad folk var sura efter den kursen, hahahaha.

Kommentarer:
Postat av: Carin

Shit, va kul!! Va tvungen att gå in och läsa själv, och det fanns ju hur många roliga synpunkter som helst!! Stackars NN, som vi aldrig vill råka ut för igen! :P

2008-05-21 @ 16:31:12

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
hits