Tesans Topplista med (fiktiva) åtråvärda män.

Count-down

5. Beck

Alltså då menar jag inte
Martin Beck utan Beck som spelas av Dwayne Johnson (aka The Rock) i filmen The Rundown eller som den också heter Welcome to the Jungle. En stor och stark karl som kan bära vilken tjej som helst på ena armen och han är inte bara tuff (och charmigt klumpig), han är kock också. Smuts är fint på män och han hatar vapen. Mmm.

4. Pacey Witter


Min tidiga tonårsförelskelse. Pacey Witter var en riktig bad boy men han ville så väl och när det blev Joey och Pacey så grät jag nästan efter varje avsnitt för att jag tyckte att det var så fint. Pacey Witter, den mest romantiska killen som fanns enligt tonårs-Tesan. Screw mes-Dawson liksom.

3. Batman

Batman, ännu än stor stark karl som inte gillar skjutvapen. Män som använder kroppen är heta män. Det är svårt att vara snygg i gummidräkt men Batman kan han. Mystisk kille det där som räddar folk hit och dit och så är han ju snuskigt rik också, kör snygga bilar ruggigt snabbt och har en egen butler. Grr...

2. Aragorn

En riktig man som slåss för det goda. Svett, smuts och ovårdat hår och skägg har aldrig varit vackrare. Dessutom är han kung och hans hjärta slår för en enda kvinna (alv?) och han verkar gilla alla (till och med jobbiga Frodo). Han kan ta med dig ut på romantiska ridturer och skydda dig mot orcher med sitt svärd. (Ja, jag såg Sagan om Ringen pga Aragorn) Aaah.

1. Prince Charming

Han är prins och han är charmig! Han får dessutom sin Askungen genom att leta igenom hela landet med hennes sko som enda hjälp. Låt mig repetera: en sko. En kvinnas dröm, rena rama SATC-frieriet. Och vem vill inte gå på bal med en prins och allt han ser är dig och den enda han dansar med under hela kvällen är dig och sen lever man lycklig i alla sina dagar... Ska jag fortsätta?

Kommentarer:
Postat av: Linda

ARAGORN!!!!!

2008-07-28 @ 22:52:59
Postat av: Britta

Hihi vilken bra lista! Jag var också kär i Pacey, vilken kille alltså... Förstod inte vad hon såg i Dawson... Jag skulle ju iofs byta ut Beck mot Maverick men annars håller jag helt med om listan!


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

Blogg/Hemsida:

Kommentar:

Trackback
hits